Home » , » Προσπαθεί να μας δουλέψει και ο υπουργός παραπαιδείας!

Προσπαθεί να μας δουλέψει και ο υπουργός παραπαιδείας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 | 4:27 π.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Το να μας δουλεύει και ο Φίλης πάει πάρα πολύ. Ο υπουργός παραπαιδείας προσπαθεί να αποπροσανατολίσει. Χρησιμοποιεί στα λόγια κάποια αριστερά συνθήματα, εφαρμόζοντας όμως στην πράξη δεξιότατη νεοφιλελεύθερη - ναζιστική πολιτική.

"Δεν μπορεί η σεξουαλική ενημέρωση να απουσιάζει από τα σχολεία". Αυτό είναι σωστό και χρήσιμο. Θα τα πηδήξετε που θα πηδήξετε τα παιδιά ως ανέργους μεθαύριο, όταν θα πάρουν ένα πτυχίο το οποίο θα έχουν χρυσοπληρώσει με τα φροντιστήρια, να είναι τουλάχιστο προετοιμασμένα. Μάλιστα η σεξουαλική αγωγή θα έπρεπε να επεκταθεί σε όλους.
Εμείς οι ενήλικες; Μας ξεσκίζετε κάθε μέρα με τη φορολογία και τις περικοπές. Μας τσούζει και μας πονάει, τι να κάνουμε; Να σας στείλουμε στο διάολο! Γιατί, όταν κάνεις περικοπές στην Παιδεία αλλά μιλάς μετά περί "σεξουαλικής αγωγής" το τραβάει ο οργανισμός σου το kinky sex.
Είμαι υπέρ του μαθήματος, αλλά εξήγησε μου, ποιός θα το διδάξει; Με τι λεφτά; Θα προσλάβεις καινούριους καθηγητές; Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω...

"Σχετικά με το ζήτημα, των παρελάσεων... Είναι από το 1937. Τότε στη χώρα μας είχαμε δικτατορία Μεταξά και οι παρελάσεις εφαρμόστηκαν για τον εθνικό φρονηματισμό των ελληνοπαίδων". Κι εδώ να συμφωνήσω, άλλωστε αυτή είναι πάγια θέση της Αριστεράς. Όμως για πες μου, βρε υπουργάρα, ποιό κόμμα συνεχίζει τις παρελάσεις; Ο ΣΥΡΙΖΑ! Ποιά κυβέρνηση κάνει ακριβώς τα ίδια και χειρότερα με τις προηγούμενες δεξιές; Η κυβέρνησή σου! Οπότε τι μας το λες, για να μας νευριάσεις;
7.500 σελίδες Μνημόνιο περάσατε στη Βουλή δεν μπορέσατε να περάσετε μια παράγραφο, μια σωστή πρόταση λίγων αράδων; Σταμάτα να προκαλείς.

Προσέξτε τώρα δούλεμα ψιλό γαζί. "Για τα Θρησκευτικά, ο κ. Φίλης ανέφερε ότι έχει ληφθεί απόφαση, έπειτα από διάλογο πενταετίας και με την Εκκλησία και με άλλους θεωρητικούς κύκλους, για το πώς θα διδάσκεται το μάθημα στο σχολείο". Σε πέντε χρόνια και βλέπουμε!!! Κατά τα άλλα δεν θέλει να είναι κατηχητικό το σχολειό! Μοναστήρι όμως; Μας κοροϊδεύει με απίστευτα προκλητικό τρόπο.

Κύριε, κύριε! Έχω μια απορία, να την πω; Γιατί δεν κάνατε ένα διάλογο πενταετίας με μας που δεν θέλαμε τα νέα μέτρα; Φίλη, έχεις ακούσει παπάδες να ψέλνουν; Μια φράση του ενός λεπτού, είναι ικανοί να την κάνουν να διαρκέσει μια ώρα. Τι σόι διάλογο θα κάνεις;
Γονατιστός, όπως ο Πρόεδρος.... Απλά λέει μια κουταμάρα μπας και τσιμπήσει κάνας Συριζαίος. Καλά, μη σχολιάσω τα περί "εθνικού κεφαλαίου των θρησκευτικών" που ειπώθηκε από κάποιον. Πήξαμε στα "εθνικά κεφάλαια". Γι αυτό "προκόψαμε", χρεοκοπήσαμε τελείως.
Τα πραγματικά κεφάλαια πάλι είναι στο εξωτερικό, αφορολόγητα.

Είπε ζωντανή γλώσσα τη Νεοελληνική κι οι νεοδημοκράτες έγραψαν ότι είπε τα Αρχαία νεκρή γλώσσα. Η γλώσσα είναι ζωντανή, εξελίσσεται. Η βλακεία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ μένει σταθερή. Δεν μπορεί να μεγαλώσει άλλο! Η γλώσσα ζει, οι άνθρωποι δεν βλέπω να τη βγάζουμε καθαρή. Πάντως τα νεοελληνικά τα μιλάμε όλοι πολύ καλά. Ειδικά όταν αναφερόμαστε στην κυβέρνηση ή την αξιωματική αντιπολίτευση, λέμε όλες τις βρισιές που υπάρχουν, ενώ φτιάχνουμε και καινούριες!

Και τα Αρχαία σιγά - σιγά επιστρέφουν. Μαζί με τους είλωτες, τη δουλεία... Να τώρα, είμαστε στο Μεσαίωνα. Λίγο πίσω να πάμε, θα βρούμε το "χρυσό αιώνα". Θα αναλάβει το "χρυσό" κοινοπραξία να πληρωθεί καμιά δόση στους τοκογλύφους μαζί με την Ακρόπολη, αλλά τουλάχιστο έχουμε κυβέρνηση αριστερών στα λόγια κι ακροδεξιών στις πράξεις.

Έβγαλαν και selfie με τον Τσίπρα. Βλέπουν τη λατρεία του κόσμου στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ που πάνε πια μόνο διαμαρτυρόμενοι και σου λένε "που θα τον ξαναδούμε; Να έχουμε έστω μια φωτογραφία, γιατί στις εκλογές θα βγει αγνώριστος..." 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger