Home » , » Από κάτι τέτοια βγήκε η φήμη ότι εμείς οι Κομμουνιστές παίρνουμε τις ξένες γυναίκες ...

Από κάτι τέτοια βγήκε η φήμη ότι εμείς οι Κομμουνιστές παίρνουμε τις ξένες γυναίκες ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 | 8:19 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Διαβάζω τα θαύματα και τις προφητείες του Παΐσιου. και μου φτιάχνει το κέφι.  Καλέ πως ξέφυγε του Χόλυγουντ; Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση. Φαντασία, στόρι, σεξ (σαν πειρασμός), θαύματα, αν βάλεις μέσα τέσσερα - πέντε UFO, μια στρατιά καλικάτζαρους ή δαίμονες, ένα κοπάδι ζώα και δυο - τρεις ξεβράκωτες, κάνεις υπερπαραγωγή! Με τα σημερινά εφέ; Θα σκίσει!

Τι; Καλύτερος είναι ο Superman; Πετάει; Κι ο δικός μας μιλά στα ζώα. Σαν τη Χιονάτη. Ο Superman βλέπει μέσα από πράγματα; Αλλά ο προφήτης βλέπει το μέλλον. Σαν τη Μάγισσα με τη μαγική σφαίρα. Πιο καλά ακόμα. Είδε την Πορτογαλία πρωταθλήτρια, όταν το σήκωσε η Ελλάδα. Που θα πάει, θα το πούνε κι αυτό στη βιογραφία του. Μήπως είπε και κάνα αριθμό στο τζόκερ; Αν ναι, να πάρω το βιβλίο. Να δω τον Παΐσιο να διαλύει μια ομάδα Σαολίν, αφού δείρει τον Τσακ Νόρις, να κάνω 1000 like στο video. Να του φτιάξουν όμως μια στολή υπερήρωα. Μια με θυμιατά ασορτί, που να εκτοξεύει αγιασμό και να ρίχνει καντήλια. Μια με μπλε και άσπρους σταυρούς καθότι εθνικόφρων ο άγιος. Ζόμπι μη ξεχάσετε ρε!

Τα παραπάνω και όσα ακολουθήσουν, σατιρίζουν όχι το νεκρό, μα κείνους τους απίθανους, που εκμεταλλεύονται κυριολεκτικά οτιδήποτε, ακόμα και το θάνατο, για να τα κονομήσουν, να περάσουν φασιστικές ιδέες και να αποπροσανατολίσουν. Εκείνα τα λαμόγια, που βγάζουν προφητείες αφού γίνουν. "Το είπε κι αυτό!" Πότε; "Το άκουσα εγώ!" Άντε μετά να τον διαψεύσεις. Σε ότι όμως έχουν πει ότι προφήτευσε κι αφορά το άμεσο μέλλον, ακόμα το περιμένουμε. Και νομίζω ότι θα το περιμένουμε πάρα πολύ. Τη Β' Παρουσία ίσως.

Γιατί έκαναν άγιο τον Παΐσιο; Λόγω της ζήτησης! Σε περιόδους κρίσης αυξάνει η απελπισία, η οργή, η αγανάκτηση. Τότε, κάθε θρησκεία, που πουλά Ελπίδα, βρίσκει μάρτυρες, αγίους, προφήτες. Γιατί πρέπει να δείξει ότι και σήμερα γίνονται θαύματα. Να ενισχυθεί η Πίστη. Αλλιώς θα φύγει το ποίμνιο, θα πάψει να ελπίζει σε άλλες ζωές και θα κοιτάξει τι να κάνει σ' αυτή. (Α, να μην ξεχάσω και το άλλο σημερινό θαύμα. Σ' αυτό ο Διάβολος προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον δεσπότη Αμβρόσιο. Εφαγε φόλα όμως γιατί όπως μας λέει ο "άγιος" Καλαβρύτων: "Ένας ακόμη πειρασμός εις την ζωήν μου, προερχόμενος από τόν αρχέκακον όφιν, τον Διάβολον, είχεν αποσοβηθή! Η Χάρις του Θεού με είχε προστατεύσει! Υποκλίνομαι ταπεινά προς τον Πανοικτίρμονα Κύριον και ευγνωμόνως Τον ευχαριστώ! Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν!¨).

Υπάρχει στην Ορθοδοξία μια αντίφαση στη συγκεκριμένη περίπτωση: Άγιος κατά τον Απόστολο Παύλο γίνεται μόνο όποιος αγαπά. "Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν, και εάν έχω πάσαν την πίστιν, ώστε όρη μεθιστάνειν, αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.

Λοιπόν παπαδαριά και λοιποί έμποροι οσίων, ιερών κι αγίων: Ή ο Παίσιος δεν είναι άγιος, αφού δεν θέλει τους Κομμουνιστές, ή κάποιοι κάνουν προπαγάνδα χρησιμοποιώντας το όνομα του. Διαλέξτε και πάρτε. Σταματήστε το ψέμα, γιατί θα πέσει πολύ δούλεμα. Και μη νομίζετε πως με τέτοια θα ξεχάσουμε σκάνδαλα και μνημόνια. Ίσως το Μεσαίωνα να σας πέρναγαν τα παραμύθια, τώρα είμαστε στον 21ο αιώνα, παρόλο που κάνετε ότι μπορείτε, να μας γυρίσετε στη σκοτεινότερη εποχή βλακείας και μίσους.

Τώρα, αφού πάτε γυρεύοντας, να πω για το περιστατικό με τις συντρόφισσες: "Τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο μόνο του και ύστερα έβαλαν δύο αντάρτισσες σχεδόν γυμνές".  Πάλι καλά που δεν λέει ότι του παρουσίασαν δυο άντρες γυμνούςαφού είναι γνωστός ο μισογυνισμός στους θρησκόληπτους.
Βέβαια στο περιστατικό που μας παρουσιάζει απουσιάζει η γνώμη των συντροφισσών. Γιατί μπορεί να μην έγιναν κι έτσι τα πράγματα, δεν μπορεί; Λυπάμαι, αλλά κάποιους, που λεν ότι ο γέροντας μιλούσε σε αρκούδες κι άλλα ζώα, δεν τους λες κι αξιόπιστους. Μαστουρωμένους; Ίσως. Παλαβούς; Πιθανόν. Παραμυθάδες; Σίγουρα! 

Αλλά από κάτι τέτοια βγήκε η φήμη ότι εμείς οι Κομμουνιστές παίρνουμε τις γυναίκες. Αφού οι δεξιοί δεν... Που θα πάνε λοιπόν; Σε μας! Εμείς φταίμε τώρα; Πάντως εφόσον είναι έτσι, ας παραδεχθείτε τουλάχιστο, ότι οι Κομμουνιστές φέρονταν πολύ καλά στους αιχμαλώτους. Τους αιχμαλώτους οι Δεξιοί συνήθως τους σκότωναν, να τα λέμε κι αυτά. Βλέπετε πως γυρίζει μπούμερανγκ η προπαγάνδα; Προφητείες θα βγουν πολλές το καλοκαίρι. Η ζέστη βαράει στο κεφάλι. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger