Home » , » Υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός εκτός του «ξεφτιλισμένοι» για να αποδώσεις σε Ξανθό – Πολάκη;

Υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός εκτός του «ξεφτιλισμένοι» για να αποδώσεις σε Ξανθό – Πολάκη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 | 10:19 π.μ.

Απ’ ότι θυμόμαστε όλοι ένα από τα κεντρικά προεκλογικά συνθήματα της «δεύτερης αριστερής κυβέρνησης ήταν το «Ξεμπερδεύουμε με το παλιό». Η συνέχεια είναι γνωστή. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «ανέστησε» δεκάδες «πεθαμένα» στελέχη που είχαν διαπρέψει για αρκετά χρόνια υπηρετώντας το φθαρμένο-διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Είναι δεκάδες αν όχι εκατοντάδες οι γυρολόγοι της πολιτικής, τα άτομα που υπηρέτησαν πιστά τις καταστροφικές για τον λαό μνημονικές πολιτικές φορώντας τον πράσινο μανδύα τότε, που σήμερα «καθάρισαν» από το «πλυντήριο» της Κουμουνδούρου και τώρα βιοπορίζονται –πλουσιοπάροχα μάλιστα- σε κρατικές θέσεις που τους διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τωρινός διορισμός όμως της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, ξεπέρασε ακόμα και τα Συριζαίικα όρια και δικαιολογημένα δημιούργησε σάλο στο διαδίκτυο. Μιλάμε για την αποκάλυψη που κάνει η ιστοσελίδα http://ygeionomikoi.gr/ και αφορά τον διορισμό από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας του  Γ. Μοσχοβάκη  ως Αναπληρωτή  Διοικητή στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ - ΠΑΝΑΝΕΙΟ ΓΝΗ

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που μόλις πριν από 4 χρόνια ο σημερινός υπουργός υγείας Ανδρέας Ξανθός τον κατηγορούσε (μαζί με τους συναδέλφους του)  ως «εκφραστή του νέου φασισμού»,  ως «επικίνδυνο για την δημόσια υγεία» και ζητούσε την παραίτηση του από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου που κατείχε το 2012!

Υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός εκτός του «ξεφτιλισμένοι» για να αποδώσεις σε Ξανθό – Πολάκη;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger