Home » , » ΔΟΛ VS ΣΥΡΙΖΑ: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των μαφιόζικων συμμοριών

ΔΟΛ VS ΣΥΡΙΖΑ: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των μαφιόζικων συμμοριών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 | 11:26 π.μ.

Πόλεμος μαφιόζικων συμμοριών, είχαμε χαρακτηρίσει την αντιπαράθεση που υπάρχει εδώ και καιρό μεταξύ του ΔΟΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα και με αφορμή το πρωτοσέλιδο του «Βήματος» είχαμε ακόμα ένα επεισόδιο σ’ αυτό το σίριαλ.

Δεν έχει νόημα να αναφερθούμε λεπτομερειακά σ’ αυτή την κόντρα. Αλλωστε το χοντρό «παιχνίδι» παίζεται παρασκηνιακά και τα όσα βλέπουν την δημοσιότητα μέσα από τις σελίδες του "Βήματος" μπορείς να τα αντιμετωπίσεις με την παράφραση «Το άλλο με τον ΔΟΛ το ξέρετε;».

Εξάλλου υπάρχει και η σχετική εμπειρία. Μάθαμε ποτέ τι έγινε στις τέσσερις μυστικές συναντήσεις που είχαν Ψυχάρης τότε που οι δυο τους: «Άρχισαν να μιλούν σχεδόν σαν να ήταν πατέρας και γιος που είχαν χαθεί για χρόνια και “ανακάλυψαν» τυχαία ο ένας τον άλλον» όπως έγραφε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του "Βήματος";  

Ανεξάρτητα πάντως από την όποια εξέλιξη θα έχει αυτό το σκηνικό –σήμερα παρουσιάζεται ο ισχυρός άντρας του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης να βρίσκεται στο καναβάτσο- αυτή η κόντρα που ξέσπασε και συνεχίζεται μας έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά ιστορικά στοιχεία γ’ αυτό το συγκρότημα τύπου που δεσπόζει για δεκαετίες στην πολιτική ζωή της χώρας μας.
Για τον δημοσιογραφικό οργανισμό ο οποίος όχι μόνο επιβίωσε σε όλες τις πολιτικές καταστάσεις, αλλά έβαλε τη δική του σφραγίδα στις πολιτικές εξελίξεις του τελευταίου αιώνα, κάνοντας χρήση κάθε μέσου και κυρίως μετατρέποντας τα δημοσιογραφικά του μέσα σε πραγματικά όπλα, έτοιμα να στραφούν εναντίον όποιου επέλεγε κάθε φορά το μεγάλο αφεντικό και έτοιμα να υπηρετήσουν ακόμα και τους πιο ετερόκλητους αφεντάδες, όπως έγραψε ο Δημήτρης Ψαρράς σε ένα πολύ καλό ένθετο (διαβάστε το εδώ) που κυκλοφόρησε μαζί με την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Στην ίδια κατεύθυνση με τον ρόλο που έπαιζε .. στις δόξες του, ο ΔΟΛ εντάσσει και το σημερινό πρωτοσέλιδο η Αντα Ψαρρά στην «ΕτΣ».

Το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Βήματος» είναι ένα ακόμα δείγμα της βαθιάς... παράδοσης του ΔΟΛ στο στήσιμο πολιτικών ανατροπών.

Το συγκρότημα που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ανατροπή Γεωργίου Παπανδρέου, στη στήριξη της μοναρχίας, στη στήριξη της δικτατορίας και στην πτώση του Ανδρέα Παπανδρέου, σήμερα «αγωνιά» για τη δικαιοσύνη και το καθεστώς Τσίπρα.

Η δημοκρατία της απλής αναλογικής βαφτίζεται «καθεστωτική λογική» ενώ με πρόσχημα τη φίμωση της ενημέρωσης ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ με την τεράστια περιουσία που ήδη δεσμεύτηκε, με απλήρωτους δημοσιογράφους, με τα πολιτικά θαλασσοδάνεια  και τους ισχυρισμούς πέρα από κάθε λογική προσπαθεί να τρομοκρατήσει την ελληνική κοινωνία για τον Αρμαγεδδώνα του ΣΥΡΙΖΑ!

Η γάτα του Σ. Ψυχάρη μετατρέπεται πλέον σε κήρυκα της καταστροφής και μπροστάρη των υπέρ πάντων των συμφερόντων αγώνα.

Το μόνο διαφορετικό στην σύγχρονη αυτή παράδοση του συγκροτήματος είναι ότι σήμερα όλες αυτές οι αντιδράσεις έχουν αφετηρία την οργή του εκδότη για την εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger