Home » , » Δουλεύουν μαζί, δουλεύουν εμάς.

Δουλεύουν μαζί, δουλεύουν εμάς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 | 5:41 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Η σχέση μου με την δεσποινίς Lewinsky ήταν ανάρμοστη. Για την ακρίβεια ήταν λάθος". Αύγουστος 1998 και ο Βασιλάκης Κλίντον παίζει τέλεια το ρόλο της "μετανοούσας Μαγδαληνής".

Στο καπάκι βομβάρδισε τα Βαλκάνια, για να έχουν κάτι άλλο να ασχολούνται οι Καουμπόηδες. Οι Σέρβοι τελικά πλήρωσαν τα κερατιάτικα, ενώ η απατημένη σύζυγος ενδέχεται να πάρει τη θέση του σαβουρογάμη Bill, μόνο που αυτή θα "πηδήξει" περισσότερους.
Ίσως μάλιστα καταφέρει να καταστρέψει τον πλανήτη συντομότερα. Γιατί με τη μόλυνση χρειάζονται λίγα χρόνια, ώστε να γίνει κόλαση η Γη, οπότε ένας πυρηνικός πόλεμος είναι ακριβώς ότι ΔΕΝ μας χρειάζεται.

Πάντως να το ξέρεις: Ούτε για όσους σκότωσε ο Βασίλης μετάνιωσε, ούτε για όσες έκανε sex. Για τη Χίτλερι όμως το σκυλομετάνιωσε, αλλά τώρα είναι αργά. Φαίνεται: Αφού κοιμόνταν όταν μίλαγε η γυναίκα του!
Θα τα καταφέρει όμως η σύζυγος να διαλύσει ότι απέμεινε από τη Γη, αφού οι άλλοι κατεβάζουν τον Άδωνη με διαφορετικό πρόσωπο.

Εντελώς μουρλός ο Τράμπ, μόνο από τρελό τρολάρισμα θα βγει Πρόεδρος, αν τελικά αποφασίσουν οι Αμερικάνοι να αυτοκτονήσουν γελώντας. Παίζει κι αυτό.

Συγνώμη ξεχάστηκα, θα σας πω που το πάω. Ήταν τέλεια η παράσταση λοιπόν, εκείνη που ο σαρδανάπαλος το έπαιζε σοβαρός. Γελάσαμε πολύ, αν και βγήκε τραγωδία στο τέλος. Η συνέχεια της επιτυχημένης αυτής σειράς, γυρίζεται σήμερα στην Ελληνική Βουλή. Στο ρόλο του Κλίντον, ο Μπόμπολας, ο Κοντομηνάς και άλλοι τέτοιοι επιβήτορες. Αυτοί βέβαια είναι πιο βαρβάτοι από το αμερικανάκι. Έχουν πηδήξει τους πάντες. Τα έγγραφα με τους νόμους γεμίζονται με καπνό, ενώ τυλίγονται πάνω στα οπίσθια γυμνών βουλευτών. "It tastes good Monica", όπως έλεγε κι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Για να το λέει κάτι ξέρει, έχει δοκιμάσει τόσα.

Είναι θέατρο αγάπη μου. Όλο αυτό το σημερινό σκηνικό στη Βουλή μας με τις αποκαλύψεις, τις βρισιές, είναι ψεύτικο. Ακόμα και οι μηνύσεις μεταξύ τους είναι σικέ. Πως να στο πω; Ο ένας είναι βουλευτής, ο άλλος είναι πλούσιος, η αστική δικαιοσύνη θα το τρενάρει όσο πάει κι έπειτα θα βγάλει μια ωραία στρογγυλεμένη απόφαση, σαν αυτές που συνηθίζει. Αλλά πες ότι καταδικάζεται ο ένας ή ο άλλος για εξύβριση. Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας σήμερα; Ή το χρέος, το Μνημόνιο που μας ρήμαξε; Όλοι αυτοί υπηρετούν το ίδιο Σύστημα, είναι μέρη του. Δεν χτυπιούνται μεταξύ τους τα δυο χεράκια του ίδιου οργανισμού, παλαμάκια βαράνε. Για να προσέξουμε το θόρυβο, ώστε να μη δούμε την ουσία.

Ο Καπιταλισμός είναι η διαφθορά. Ο Φασισμός τον στηρίζει ποικιλοτρόπως. Αυτά τα επικοινωνιακά, οι θεατρινισμοί, τα δήθεν, τα έχουμε ξαναδεί χιλιάδες φορές. Τουλάχιστο θα έχουμε κάτι ανάλογο με το λεκέ από σπέρμα στο μπλε φόρεμα; Μια ζαρτιέρα, κάτι sexy τέλος πάντων; Γιατί τους λεκέδες του καθενός τους ξέρουμε, κυκλοφορούν χρόνια μες τη βρώμα και τη δυσωδία, αλλά δεν τους πιάνει κανείς. Ούτε πρόκειται έτσι όπως το πάνε.

Ο μόνος τρόπος πραγματικής κάθαρσης (για να θυμηθώ ένα ακόμα παλιότερο θεατρικό νούμερο του Μητσοτάκη) θα έρθει από τα κάτω, από τον απλό κόσμο.
Τι περιμένουμε από αυτούς; Οι μεν καναλάρχες έχουν τα φράγκα έξω, ανήθικα αλλά νόμιμα, μας έχουν φεσώσει ως τον αστράγαλο, όμως μας λένε πρέπει να πληρώσουμε εμείς τα χρέη τους στα όρνεα τους δανειστές! Οι δε πολιτικοί περνάνε νόμους για να μας αναγκάσουν να το κάνουμε! Δουλεύουν μαζί, δουλεύουν εμάς. Βάλτε κάνα διαστημικό, το χρέος έχει βγει από το γαλαξία. Έχετε και κανάλια... Ερασιτέχνες. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger