Home » , , » Ζούμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία.

Ζούμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 | 11:52 μ.μ.

Του Β. 

Θυμήθηκα την αντιμετώπιση που είχε από τους αστυνομικούς ο αναρχικός Γιάννης Δημητράκης όταν βρέθηκε κατηγορούμενος ότι συμμετείχε στην «συμμορία με τα μαύρα» η οποία λήστεψε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας.
Τον σοβαρό τραυματισμό του και τις βιαιοπραγίες που δέχτηκε από τα «όργανα της τάξεως», όπως επίσης και την εξοντωτική ποινή που του επιβλήθηκε.

Ελαβα γνώση του δικαστικού αποτελέσματος για τον εφοπλιστή του πλοίου «NOOR ONE» και σε όσους εμπλεκόταν στην μεταφορά 2,1 τόνων ηρωίνης.

Πέρασε φευγαλέα η σκέψη μου στις ποινές που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους για το σχέδιο "Γοργοπόταμος".

Διάβασα μια ανάρτηση στο μπλοκ μας ποια ήταν η δικαστική ετυμηγορία για τον  Βασίλη Παπαγεωργόπουλου όταν βρέθηκε κατηγορούμενος για την υπεξαίρεση – μαμούθ που είχε γίνει απ’ τα ταμεία του δήμου ύψους 51,4 εκατ. ευρώ, επί δημαρχίας του. Την δικαστική και αστυνομική αντιμετώπιση που είχε το στέλεχος της δεξιάς σε σχέση με τους νεολαίους αναρχικούς που συμμετείχαν στην απόπειρα της ληστείας της τράπεζας στο Βελβεντό Κοζάνης.

Είδα τις σημερινές δηλώσεις, του Μάριου Σεϊσίδη και Κώστα Σακκά που μέσω του δικηγόρου Κώστα Παπαδάκη κατάγγειλαν :

1) Καταδιώχθηκαν με πυροβολισμούς από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ παρότι ούτε έφεραν ούτε χρησιμοποίησαν όπλο, ούτε προέβαλαν αντίσταση η βία.

2) Απαιτήθηκε από την αστυνομία να δώσει δακτυλικά του αποτυπώματα, στοιχεία του κλπ χωρίς προηγουμένως να του επιτραπεί, όπως ζήτησε, να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του, πράγμα που αρνήθηκε, όπως είχε δικαίωμα. Απάντηση ήταν ο άγριος ξυλοδαρμός του από πολλούς αστυνομικούς μαζί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Αναλογιζόμενος την υπόθεση Ζήμενς και Χριστοφοράκου κατέληξα: Ζούμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger