Home » , » Βαρύτατο πλήγμα στους ισλαμοφασίστες του ISIS

Βαρύτατο πλήγμα στους ισλαμοφασίστες του ISIS

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 | 2:53 π.μ.


Γράφει ο mitsos175

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ και video από την ΕΡΤ για την απελευθέρωση της Manbij. Η πόλη είναι 100% ελεύθερη.
Οι μάχες κράτησαν δυο μήνες λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης των φονιάδων του ISIS, που εγκλωβίστηκαν στην πόλη, αλλά και τη χρησιμοποίηση των αμάχων ως ομήρους κι ανθρώπινες ασπίδες.
Αν προσέξετε τη χαρά στα πρόσωπα των ανθρώπων στο βίντεο, θα καταλάβετε, ότι ο ISIS θα διαλυθεί πολύ πιο γρήγορα απ' ότι νομίζουμε. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά πληρωμένοι δολοφόνοι, πλιατσικολόγοι, κλέφτες και σαδιστές.
Συγχαρητήρια στους άνδρες και γυναίκες Κούρδους μαχητές που πέτυχαν μια πολύ δύσκολη και πολύ σημαντική επιχείρηση.

Ενδιαφέρον επίσης είναι η ύπαρξη "θρησκευτικής αστυνομίας" όχι μόνο στις περιοχές που ελέγχουν οι ισλαμιστές μισθοφόροι αλλά και στη σύμμαχο των ΗΠΑ Σαουδική Αραβία όπως και άλλες χώρες. Πρόκειται για πρώην κατάδικους, κομπλεξικούς, φανατικούς που σκοτώνουν και καταπιέζουν κυριολεκτικά για το τίποτα.
Η Ισλαμική αυτή "Ιερά Εξέταση" έχει τους ίδιους σκοπούς και μεθόδους της μεσαιωνικής Χριστιανικής Οργάνωσης: Την εξαφάνιση κάθε διαφωνούντα, την επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος υπό το μανδύα της θρησκείας.

Η θεοκρατία είναι μια μορφή φασισμού, που αποσκοπεί στην επιβολή της εκμετάλλευσης με το πρόσχημα της "Θείας Βούλησης".
Ο βασιλιάς, ή ο Σεΐχης, ο δικτάτορας, θεωρείται ως "εκλεκτός του Θεού" επομένως η ανυπακοή στον αρχηγό επιφέρει μεγαλύτερες τιμωρίες ακόμα και μεταθανάτιες! Επειδή όμως ο Θεός, που θεωρείται αρχηγός του κράτους, δεν εμφανίζεται ποτέ - ίσως επειδή σύμφωνα με τον Υλισμό δεν υπάρχει- την κενή θέση καταλαμβάνει ο εκπρόσωπος, είτε είναι άτομο (ο "ελεώ θεού μονάρχης") ή συνηθέστερα ολιγομελής ομάδα, η οποία κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα με συνέπεια η ζωή των απλών ανθρωπιών να γίνεται κόλαση, καθώς εισάγονται αυστηροί, παράλογοι πολλές φορές κανόνες σ' όλες τις φάσεις της προσωπικής ζωής. Πχ απαγόρευση μουσικής, τιμωρία για βρώση "απαγορευμένης" τροφής, συγκεκριμένη ενδυμασία κλπ. Στόχος η πλήρης εξαθλίωση, ώστε να υπάρξει πλήρης υποταγή.
Φυσικά σε κάθε ευκαιρία υπάρχει Αντίσταση, η οποία αντιμετωπίζεται με πρωτοφανή αγριότητα. Ο σκοπός κάθε ιερατείου, όποια μορφή κι αν έχει, είναι η εξουσία, η δύναμη και φυσικά το προσωπικό κέρδος. Ως εκ τούτου η θρησκεία δεν είναι απλό "ηρεμιστικό" για τις μάζες, αλλά θανατηφόρο δηλητήριο για κάθε πραγματική Ελευθέρια.

Κι αυτό γιατί η θεοκρατία δεν είναι αντίθετη στη θρησκεία, αλλά χρησιμοποιεί μια διαφορετική ερμηνεία των γραφών. Τα δε γραπτά κείμενα των θρησκειών επιδέχονται πάμπολλες ερμηνείες ακριβώς για να μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε εποχή. Επομένως ο κίνδυνος της θεοκρατίας είναι υπαρκτός όσο υπάρχει η θρησκεία. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger