Home » , , » Κ. Μπογδάνος: Ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης (2 Βίντεο)

Κ. Μπογδάνος: Ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 | 7:49 μ.μ.

Δεν εντυπωσιάζει κανέναν το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά το τηλεοπτικό κανάλι του Αλαφούζου παρουσιάζεται σαν γραφείο τύπου της ασφάλειας και με προβοκατόρικο τρόπο παρουσιάζει γεγονότα που εμπλέκονται δυνάμεις καταστολής και αναρχικοί.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση ήταν και το σημερινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την δραστηριότητα των δυνάμεων καταστολής οι οποίες, σε αγαστή συνεργασία με μέλη της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου επιτέθηκαν σε αντιφασίστες και αναρχικούς στην γειτονιά των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας

Ούτε φυσικά είναι κάτι αξιοσημείωτο ότι η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, - ο άνθρωπος πολυμηχάνημα: Και ποιητής, και τραγουδοποιός και κιθαρίστας και δημοσιογράφος- Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρήκε πάλι την ευκαιρία να χύσει το αντικομμουνιστικό του δηλητήριο και τα εμέσματά του απέναντι στους αναρχικούς.

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε τα λεγόμενα του τύπου αυτού που ακούμε στο παρακάτω βίντεο. Απλώς να θυμίσουμε μόνο ένα περασμένο "ιστορικό μάθημα" που μας έδωσε: «Αφού μεγαλειωδώς γιορτάσουμε το Πολυτεχνείο, θα έχουμε πάντοτε υπόψη μας ότι... τα αγνά παιδιά μέσα στο Πολυτεχνείο άνοιξαν τον δρόμο, με τις μεθοδεύσεις τις CIA, για να αλλάξει η δικτατορία στην Ελλάδα και να χάσουμε την Κύπρο».
Είναι δυνατόν ένα υποκείμενο, που εκφράζει  τέτοιες απόψεις, να το αντιμετωπίσεις σοβαρά;


Το σχετικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του "Ε"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger