Home » » Οι αντιφασίστες διεθνιστές του Ντονμπάς αποχαιρετούν τον "Μοτορόλα"

Οι αντιφασίστες διεθνιστές του Ντονμπάς αποχαιρετούν τον "Μοτορόλα"

Από askordoulakos , Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 | 11:00 μ.μ.






Από solidarityantifascistukraine.wordpress.

INTERUNIT, δήλωση Νο.9: Διοικητή Μοτορόλα, Hasta siempre!


Ως αντιφασίστες διεθνιστές εθελοντές του InterUnit, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τη δολοφονία του διοικητή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ Αρσέν Παβλόφ (Μοτορόλα) και πενθούμε μαζί με το λαό του Ντονμπάς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο διοικητής "Μοτορόλα" διατήρησε ζωντανό το παράδειγμα του ιστορικού αντιφασιστικού αγώνα του λαού του Ντονμπάς και ήταν, είναι και θα είναι παράδειγμα αξιοπρέπειας και θάρρους όχι μόνο για τους συμπολεμιστές του, αλλά για όλους τους ελεύθερους ανθρώπους της Νοβορωσίας.
Με το παράδειγμά του, υψώθηκε στο επίπεδο του «λαϊκού ήρωα», όπως o θρυλικός διοικητής μας Μοζγκοβόι, άνθρωποι που τα έδωσαν όλα δηλαδή, ακόμη και τις ζωές τους, για να αντιμετωπίσουν την εγκληματική φασιστική επίθεση του καθεστώτος του Κιέβου, πραγματώνοντας με τη στάση τους τις υψηλότερες αξίες της αξιοπρέπειας και της εθνικής περηφάνιας.

Η θυσία του για μια τέτοια ηρωική πράξη, όπως και οι θυσίες όλων όσων έπεσαν από την κρατική τρομοκρατία του καθεστώτος του Κιέβου, δεν είναι μάταιη. Πίσω απ’ αυτούς, η ελπίδα και ο πόθος μιας ολόκληρης χώρας να πάρει στα χέρια τη μοίρα της θα ισχυροποιηθεί χωρίς δισταγμό.
Είναι διεθνιστικό μας καθήκον να μην κάνουμε ούτε βήμα πίσω στον αγώνα ενάντια στους εχθρούς του λαού, καθήκον στο οποίο σήμερα δηλώνουμε πιστοί μπροστά στον πεσόντα στρατιώτη και αδελφό μας στη μάχη.
Επειδή, οι εχθροί μας, αν και εμφανίζονται με διαφορετικές μεταμφιέσεις, πάντοτε εξυπηρετούν τα συμφέροντα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και του νεοφασιστικού μιλιταρισμού, έτσι κι εμείς στον αγώνα εναντίον τους οφείλουμε οπωσδήποτε να σταθούμε ενωμένοι. 
Για το διοικητή Μοτορόλα, για το διοικητή Μοζγκοβόι, για όσους και όσες έχουν πέσει σ’ αυτό τον αντιφασιστικό πόλεμο, δήλωνουμε:
Hasta la victoria siempre!
No pasarán!


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Οκτωβρίου 2016 στις 11:54 μ.μ.

Αυτά παθαίνεις, όταν πολεμάς του μισούς φασίστες, κάτω από την σημαία των άλλων μισών.
Αδικοχαμένα παλληκάρια. Και άδοξα....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger