Home » , » Που πας να τα βάλεις με την Αρκούδα, όταν δεν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου;

Που πας να τα βάλεις με την Αρκούδα, όταν δεν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 | 6:45 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Εντάξει από ακροδεξιούς δεν έχω απαίτηση να έχουν μυαλό. Άλλωστε φασισμός σημαίνει IQ πατημένης κοτσουλιάς, οπότε οι πανηγυρισμοί των ναζί για τη νίκη του ναζί Τράμπ είναι τόσο αναμενόμενοι, όσο και γελοίοι.

Πριν πω λίγα λογάκια για το νέο "τεφαρίκι", να ξεράσω από τη συμπεριφορά των ντόπιων ΜΜΕ. Κι αυτή όμως αναμενόμενη. Κάνουν ότι ο Ηρώδης, όταν ο κολλητός του ο Μάρκος Αντώνιος, "τον ήπιε" από τον Οκταβιανό Αύγουστο: Δήλωσε υποταγή και πίστη στο νέο αφεντικό. Έτσι τα ΜΜΕ της Ελλάδας είναι πάντα με την Αμερική, άσχετα ποιο τέρας την κυβερνά.

Όπως κάποιοι ανόητοι στο ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν τον Μπάμια να τους χαρίσει F-35 διαγράφοντας το χρέος, έτσι και οι ανεγκέφαλοι της δεξιάς προσδοκούν ότι οι ΗΠΑ θα αλλάξουν στάση όσον αφορά την Τουρκία! Τελικά αποδεικνύουν ότι ο αυνανισμός σε μεγάλη ηλικία είναι όντως βλαβερός.

Οι ΗΠΑ όχι μόνο δεν πρόκειται να αλλάξουν στο παραμικρό την εξωτερική τους πολιτική, αλλά αυτά που θα κάνουν, θα έχουν ακόμα χειρότερη επίπτωση σε μας, αφού οι νέες επεμβάσεις θα δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα στην περιοχή μας. Οι περισσότερες επενδύσεις του Ντόναλντ στην Ανατολική Μεσόγειο είναι στην Τουρκία. Είναι ακόμα "συνέταιρος" του Σουλτάνου, ο οποίος βρίσκεται πλέον πίσω από κάθε μπίζνα στη γείτονα.
Φυσικά οι πολυεθνικές του δισεκατομμυριούχου είναι σε όλες σχεδόν τις χώρες. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το χρήμα. Κι εμείς δεν έχουμε. Άρα δεν θα είναι μαζί μας. Θα μας αρμέξει απλά, όπως θέλει να κάνει με άλλα κράτη - μπανανίες. Μάλλον θα προσπαθήσει να πουλήσει 200 αεροπλάνα στους Τούρκους, όχι μόνο 100. Θυμηθείτε το.

Ότι ο καρνάβαλος είναι ρατσιστής και σεξιστής είναι γνωστό, δεν το κρύβει. Η Κλίντον, που είναι ομοϊδεάτης, έκανε το λάθος να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό της, προσβάλλοντας ακόμα περισσότερο από αυτόν τις γυναίκες, φέρνοντας μάλιστα το σαβουρογάμη Bill να την υποστηρίξει, ενώ σιχαίνονται ο ένας τον άλλο. Μοιραίο αυτό το τρολάρισμα, όπως κι η κόντρα με το Βλαδίμηρο, που τρόμαξε (δίκαια) τους Αμερικανούς. Που πας να τα βάλεις με την Αρκούδα, όταν δεν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου;

Ο Τράμπ όμως λέει και ξελέει. Αναιρεί τον εαυτό του σε χρόνο μηδέν. Αυτή η αναξιοπιστία θα θέσει σε κίνδυνο τον πλανήτη. Γιατί, δεν σας κρύβω, ότι δεν με νοιάζουν οι ΗΠΑ. Αν δεν είχαν τόσα όπλα, θα απολάμβανα την καταστροφή τους. Εντάξει, θα λυπόμουν για τους απλούς εργαζόμενους. Τώρα λοιπόν σκέφτομαι να γίνω πολίτης του πλανήτη Άρη, ίσως, αν προλάβω, να κάνω κάνα ταξιδάκι πιο μακριά, καθώς δεν είναι καθόλου έξυπνο να δίνεις τους κωδικούς των πυρηνικών σε έναν εντελώς ανισόρροπο.

Ο Τράμπ είναι πλούσιος. Δισεκατομμυριούχος. Όχι μόνο δεν είναι κατά του συστήματος (άλλο ανέκδοτο των ηλιθίων αυτό) αλλά είναι το ίδιο το σύστημα. Είναι το αφεντικό χωρίς τη μαριονέτα, τον πολιτικό, να του κάνει τα χατίρια. Σε ένα πράγμα έχει δίκιο: Οι επαγγελματίες λαοπλάνοι, οι πολιτικοί, εξευτελίστηκαν τόσο, που δεν αξίζει καν να τους έχεις "βιτρίνα".
Ίσως είδε τα χάλια του Ποταμιού εδώ στην Ελλάδα και τα αντίστοιχα κόμματα σε άλλα υποτελή κρατίδια. Βγήκε λοιπόν μόνος του. Ώμος, κυνικός, αδίστακτος, φασίστας, μισογύνης. Και κέρδισε σε μια εκλογή που ο ίδιος χαρακτήριζε "σικέ"!

Θα συνεχίσει λοιπόν την καταπίεση. Θα πιάσει ολόκληρη τη Γη "από το μουνί", όπως του αρέσει να κάνει, και θα τη βιάσει κατ' εξακολούθηση. Θα ξεχάσει όλα όσα υποσχέθηκε, όπως οι κανονικοί πολιτικοί, ενώ θα κοιτάξει μόνο το συμφέρον της τάξης του. Της τάξης των πιο αδηφάγων αρπακτικών. Ναι, αποδείχθηκε ότι η Ανθρωπότητα επιθυμεί επιτέλους ένα πιο γρήγορο θάνατο από ένα συνεχές αργό, οδυνηρό βασανιστήριο... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger