Home » , » Ομπάμα: "Βλέπω ότι πεθαίνετε, συνεχίστε έτσι, λυπούμαστε που σας σκοτώνουμε". Τι καλός!

Ομπάμα: "Βλέπω ότι πεθαίνετε, συνεχίστε έτσι, λυπούμαστε που σας σκοτώνουμε". Τι καλός!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 | 8:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

 Ας δούμε τα θετικά, τα αρνητικά και τα ευτράπελα της επίσκεψης του τέως Πλανητάρχη. Το μόνο καλό ήταν η συμμετοχή του κόσμου, που είπε στον Ο-μπάμια να πάει στο διάολο κι ακόμα παραπέρα. Ακόμα θετικότερο ήταν το γεγονός ότι αψήφησαν τις απαγορεύσεις του καθεστώτος των δοσίλογων, δίνοντας υπόσχεση για νέους αγώνες.

Τα αρνητικά τώρα. Εκτός από τη συνήθη καταστολή, την απαγόρευση της κυκλοφορίας, το πατροπαράδοτο έθιμο της υποτέλειας και τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της δημοκρατίας, το αρνητικό ήταν ο λογαριασμός. Θα πληρώσουμε την επίσκεψη του τουρίστα χρυσή. Για μισή καλή κουβέντα, που δεν έχει άλλωστε καμιά πολιτική σημασία, αφού ήδη μαζεύει τα συμπράγκαλα του από το Λευκό Οίκο, δώσαμε ένα σωρό λεφτά, για να αισθάνεται ασφαλής ο Αλέξης και να πάει το πρώην boss από το αεροδρόμιο στο κέντρο σε χρόνο που ονειρεύονται όλοι οι Αθηναίοι οδηγοί. Το νόημα των λόγων του Ο-μπάμια ήταν "βλέπω ότι πεθαίνετε, συνεχίστε έτσι, λυπούμαστε που σας σκοτώνουμε". Τι καλός!

Μετά, για να εκφράσει τη λύπη του, έπεσε με τα μούτρα στο φαΐ. Το ευλογημένο φαΐ, αφού δίπλα ήταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος καταδέχτηκε να χαιρετήσει τον Ο-μπάμια, αφού ενέκρινε πρώτα το μενού. Άλλη μια επιτυχία της Ελληνικής Θεοκρατίας. Φήμες ότι προσέφεραν "Φίλη τηγανιτό με κρεμμυδάκια", είναι εντελώς αναληθείς. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τρώει ποτέ πολιτικούς. Μόνο αμάχους. Το δείπνο διακόσμησαν με την παρουσία τους οι γλάστρες Αλέξης Τσίπρας και Προκόπης Παυλόπουλος, πράγμα που διασκέδασε τον καλεσμένο.

Μάλιστα απευθύνθηκε στον Τσίπρα λέγοντας: Μπράβο Αλέξη, είσαι το καλύτερο ψάρι πιλότος για ένα καρχαρία. Η φράση, από σοβαρούς πολιτικούς παπαγάλους, θεωρείται μεγάλη τιμή.

Η πομπή ήταν ένα από τα πράγματα που χάρισαν γέλιο. Όσοι την είδαν, στέφτηκαν δίκαια, ότι πρόκειται για γάμο. Ειδικά όταν η βέρα του Ο-μπάμια έλλειπε. Εμ όταν είσαι κοντά στον Κλίντον πολύ καιρό, κακομαθαίνεις. Πάντως γάμος δεν έγινε, θα υπάρξει όμως διακόρευση. Περισσότερο πήδημα από ποτέ στους μισθούς και συντάξεις. Το ΔΝΤ θα συμμετέχει κι αυτό στο τοκογλυφικό όργιο εις βάρος μας. Ο Πάνος Καμένος δεν ήταν ντυμένος Captain America, όπως είπαν κάποιοι, ήθελε όμως να ντυθεί ελληνική σημαία. Οι πράκτορες της CIA εντούτοις θεώρησαν ότι ένα τέτοιο θέαμα θα έθετε σε κίνδυνο τους οφθαλμούς του Πρόεδρου.

Η ομιλία ήταν η πιο ξεκαρδιστική που μπορούσε να υπάρξει. Ο Μπάμιας αναφέρθηκε σε ότι κατάφερε για να κάνει τον κόσμο χειρότερο. Υπάρχει ισότητα στην Αμερική, αφού, όσοι δεν είναι ίσοι, πυροβολούνται από τους μπάτσους. Είναι υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης αλλά χρησιμοποιεί ένα είδος ομοιοπαθητικής θεραπείας, για να την εδραιώσει: Κάνει πολέμους, επεμβάσεις, σφαγές αμάχων κλπ. Δεν μπορεί ένας πλούσιος να έχει περισσότερα από όσα έχουν ένα εκατομμύριο φτωχοί. Γι αυτό όσο ήταν Πρόεδρος πάσχισε να μειωθεί το εισόδημα των φτωχών και να αυξηθεί των πλουσίων, ώστε το πλούσιο αφεντικό σήμερα να έχει περισσότερα από όσα ονειρεύονται ένα δισεκατομμύριο εργάτες.

Όταν έμαθε ότι ο υιός Πλεύρη, το αστέρι της κωμωδίας, ο Θάνος, βρίσκεται στο νοσοκομείο, πιθανόν επειδή κρύωσε, καθώς ίδρωσε, αφού κυνηγούσε μετανάστες χωρίς ζακέτα, ευχήθηκε, όπως όλοι όσοι θέλουν νεκρούς πρόσφυγες στα σύνορα, περαστικά, αναφωνώντας ένα "Ζήτω η Ελλάς". Αμέσως κάποιοι εθνικιστές πολιτικοί απομακρύνθηκαν από τους σωματοφυλακές του Προέδρου, διότι αυνανίζονταν δημόσια τραγουδώντας φάλτσα εκστασιασμένοι: Oh, say can you see by the dawn's early light... (Ω πες μας, μπορείς να μας (τον) δεις με το πρόωρο φως της Αυγής;). Όπου "Αυγή" είναι η γνωστή εφημερίδα, και όχι δεν τον βλέπουμε, γιατί έχουν μικροσκοπικό εγκέφαλο.


Η είδηση ότι ο Αλέξης χαιρέτισε τον Ο-μπάμια λέγοντας με ελληνοαμερικανική προφορά φαφούτη, πιωμένου, καουμπόι, "φονιά των λαών Αμερικάνε, well came και thank you" είναι σχεδόν αληθινή.

Καληνύχτα μας, αύριο ξημερώνει ένα νέο χαράτσι. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger