Home » , » Καλέσματα για σημερινές συγκεντρώσεις και η τοποθέτηση του "Ριζοσπάστη"

Καλέσματα για σημερινές συγκεντρώσεις και η τοποθέτηση του "Ριζοσπάστη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 | 7:46 π.μ.

Μετά τις συγκεντρώσεις που έγιναν την Τετάρτη 11/2 σε πόλεις της Ελλάδας και σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης σήμερα υπάρχουν ανάλογα καλέσματα για την Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης. Το ΚΚΕ και ο «Ριζοσπάστης» όμως έχει διαφορετική άποψη

Ας τα δούμε με την σειρά παραθέτοντας αρχικά την σχετική δήλωση του Μανώλη Γλέζου:

Την Κυριακή 15/2 παρόντες στο προσκλητήριο της Ιστορίας

Ηχείστε, του βασανισμένου Λαού οι Σάλπιγγες, το εγερτήριον των συνειδήσεων σάλπισμα.

Ξεσηκωθείτε, γρηγορείτε, προσέλθετε στο προσκλητήριο της ιστορίας μας.

Εμείς, πιστοί, στις παρακαταθήκες όσων θυσιάστηκαν, στα καλέσματα όσων αγωνίστηκαν, στα οράματα όσων προετοίμασαν το μέλλον που είναι εδώ, θα πλημμυρίσουμε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου με την απόφαση μας δρόμους και πλατείες.

Καλούμε, εγκαλούμε, προσκαλούμε όλες τις αγραυλούσες συνειδήσεις, όπου γης σ’ Ανατολή και Δύση, να δείξουν τη συμπαράσταση τους, την αλληλεγγύη τους στον Ελληνικό Λαό, που αγωνίζεται ν’ ανακτήσει την Ανεξαρτησία του και να βγάλει τη θηλιά που του έχουν φορέσει στο λαιμό οι δανειστές του.

Μανώλης Γλέζος Βρυξέλλες

Από σελίδα στο facebook αντιγράφουμε:

Ανάσα αξιοπρέπειας

Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε

Ήδη οι μεγάλες κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού, αλλά και οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε πόλεις του εξωτερικού αποτελούν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθεια της κυβέρνησης.

Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης.

Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!

Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.

Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.

Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.

Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση.

Θα νικήσουμε!

Και η τοποθέτηση του «Ριζοσπάστη»:

Εντείνεται μια προσπάθεια «να μπει το κίνημα στο κουτί», να διαδηλώνει δηλαδή κάτω από ξένη σημαία.

Με αφορμή τη δήθεν «αυθόρμητη» συγκέντρωση στο Σύνταγμα της 11ης Φλεβάρη, που οργανώθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος από τα κυβερνητικά κόμματα και διάφορα αστικά επιτελεία, αναπτύχθηκε μια αρθρογραφία με πυρήνα τον ισχυρισμό ότι «για την επίτευξη των στόχων της κυβέρνησης απαιτείται η κινητοποίηση και η συμμετοχή του λαού».

Στο σημείο αυτό ας ξεκαθαριστεί ότι το πρόβλημα δεν είναι αν μια κυβέρνηση καλεί τον κόσμο να κινητοποιηθεί. Το πρόβλημα είναι ποια κυβέρνηση και για ποιο σκοπό καλεί το λαό να κινητοποιηθεί. 

Μια, λοιπόν, κυβέρνηση αστικής διαχείρισης, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που δεσμεύεται από τις Συνθήκες της ΕΕ και δηλώνει ότι θα υπηρετήσει το στόχο της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου, καλεί το λαό να κινητοποιηθεί όχι για να ανατρέψει όλα αυτά που γεννούν τα βάσανά του, όχι για να υπερασπιστεί κατακτήσεις και δικαιώματα αλλά για να στηρίξει τη διαπραγμάτευσή της, που έχει ως κριτήριο τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που ζητούν χρήμα για τη στήριξη των επενδύσεών τους, δίνοντας «παράταση» σε όλα αυτά που ευθύνονται για τα λαϊκά βάσανα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 45 σχόλια

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:57 π.μ.

Ο λαός μαζεύτηκε στο προαύλιο και χορεύει το χορό της βροχής μήπως βρέξει. Και κάποιοι μα..κες δεν συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια. Προβοκάτορες ολκής τι να πεις. Δεν καταλαβαίνουν ούτε νιώθουν τις προσδοκίες του λαού.

Φουφουτες όλοι, νομίζετε ότι ο κόσμος γυρνάει γύρω από τις προσδοκίες σας. Νομίζετε ότι αν δεν βρέξετε κώλο και αν απλά εναποθέσετε τις ελπίδες στον μεγάλο μανιτού θ' αλλάξουν τα πράγματα για σας. Και Καπιταλισμό αλλά και καλή ζωή, και χωρίς μνημόνια αλλά και στην ΕΕ και καμία εργατική χειραφέτηση αλλά και κατάργηση των αντιλαικών μέτρων και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ.

Γελοία ανθρωπάκια, έρμαιο του ανέμου, όπου φυσάει πάτε.

Περαστικός
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:06 π.μ.

Συμφωνώ με το ΚΚΕ (και δεν ειρωνεύομαι) και από την άλλη σκέπτομαι, ποιος μιλάει;

Ένα αστικό κόμμα, που αναγνωρίζει και συμμετέχει στους αστικούς ολιγαρχικούς θεσμούς, υποβάλλει τα σέβη του και νομιμοποιεί αστικά θεσμικά ολιγαρχικά πρόσωπα, υπηρετεί αστικές διαδικασίες και λειτουργίες, είναι νομιμόφρων απέναντι στην κάστα της αστικής δικαιοσύνης και αμείβεται μέσω νόμων που ψηφίζονται από το αστικό ολιγαρχικό πολίτευμα της κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:13 π.μ.

''Το πρόβλημα είναι ποιά κυβέρνηση και για ποιό σκοπό καλεί τον λαό να κινητοποιηθεί''γράφει ο διαφημιστής της ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ριζοσπάστης.

Πρώτα πρώτα δεν καλεί καμμιά κυβέρνηση κύριοι διαφημιστές της ALPHA-BANK.Ο λαός καλεί και ο λαός ανταποκρίνεται αυθόρμητα.
Ψιλά γράμματα για την φυλλάδα του Περισσού και το κώμα.Το αυθόρμητο δεν μπορεί να το καταλάβει η στρούγκα του ΚΚΕ.Της είναι αδιανόητο.
Αλλά ακόμα και αν καλούσε η κυβέρνηση,πού είναι το κακό?Είναι δηλαδή κακό να καλεί μια κυβέρνηση το λαό να είναι στο δρόμο?Να καλεί τον λαό να αγωνίζεται σε δρόμους και πλατείες?Να μην φοβάται τις κινητοποιήσεις του λαού,αλλά αντίθετα να τον καλεί να βρίσκεται σε δρόμους και πλατείες? Και ο λαός να ανταποκρίνεται.Για το σταλινικό ΚΚΕ αυτό είναι αμαρτία.
Οσο για την απορία της φυλλάδας των δωρεών Μελισσανίδη ποιά κυβέρνηση καλεί,καλεί η κυβέρνηση του ελληνικού λαού που απο τις 25 Γενάρη ψηφίστηκε απο τον λαό.Και αυτό είναι ψιλά γράμματα για τους σταλινικούς.
Ο σκοπός κύριοι του ΚΚΕ είναι η χαμένη αξιοπρέπεια αυτού του λαού που την ζητάει πίσω.Αξιοπρέπεια που ΚΑΙ το ΚΚΕ φρόντισε να την χάσει ο λαός.Είναι η ανεξαρτησία αυτού του λαού,που ΚΑΙ σε αυτό το ΚΚΕ φρόντισε να την χάσει με τις συνεχείς ήττες και προδοσίες του λαικού κινήματος.
Ψιλά γράμματα για τους σταλινικούς.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:51 π.μ.

Ρε τη παθαμε. Το παραμυθι της Ανεξαρτησιας παλι εδω. Καποιος πρεπει να του πει οτι δεν εχουμε Φεουδαρχια αλλα καπιταλισμο στο Ιμπεριαλιστικο του Σταδιο.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:16 π.μ.

Η γελοιότητα του Ριζοσπάστη ξεπερνά κάθε πρόβλεψη...

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:16 μ.μ.

Το κάλεσμα που στηρίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

https://www.facebook.com/events/937137216310577/942042795820019/?notif_t=plan_mall_activity

ΚΑΛΕΣΜΑ:

ΕΕ και ΕΚΤ προσπαθούν να στριμώξουν την ελληνική κυβέρνηση με μαφιόζικους εκβιασμούς για διακοπή ρευστότητας! Θέλουν να πετύχουν ένα νέο μνημόνιο με άλλο όνομα, να συνεχίσουν τη λιτότητα που έχει φέρει στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, να μας αναγκάσουν να πληρώσουμε ένα χρέος που δεν δημιουργήσαμε!

Τους απαντάμε:

- ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί! Να τα πάρετε από τους τραπεζίτες που δημιούργησαν το χρέος!

- ΔΕΝ εκβιαζόμαστε! Η επιβίωσή μας και η αξιοπρέπειά μας είναι πάνω από τα κέρδη σας!

- ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Δεν χρειαζόμαστε τρόικες και μνημόνια! Κανένας συμβιβασμός με όσους πέρασαν τη θηλειά στο λαιμό του ελληνικού λαού!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/2 ΣΤΙΣ 5ΜΜ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


Και μια απαραίτητη διευκρίνιση από όσους πήραμε την πρωτοβουλία για το συγκεκριμένο κάλεσμα:

Συνειδητά δεν αποτελεί κάλεσμα «στήριξης της κυβέρνησης». Θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε όλοι και όλες εκεί, ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε ή όχι με τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Γι'αυτό και προτάξαμε το σύνθημα ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Καλούμε και την ελληνική κυβέρνηση να μην κάνει πίσω στους εκβιασμούς, να μη δεχτεί ούτε ένα μέτρο λιτότητας στο όνομα ενός ληστρικού, άδικου χρέους για το οποίο δεν ευθύνεται ο λαός. Προτάσσουμε τις ανάγκες των εργαζόμενων και των ανέργων, το δικαίωμα του λαού στη ζωή και την αξιοπρέπεια, την ανάγκη για άμεση ανακούφιση ενός κόσμου που εδώ και πέντε χρόνια συνεχώς εξαθλιώνεται. Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να χωράμε όλες και όλοι, όποια κι αν είναι η γνώμη μας για την κυβέρνηση! Η κυβέρνηση οφείλει να ταχθεί με την πλευρά του λαού και όχι το αντίθετο!


Τί πίνουν εκεί στο ΚΚΕ;;

Κανελλικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ)
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:40 μ.μ.

Tόσο καιρό το ΚΚΕ μας τα 'πρηζε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ικανός να μαζέψει ούτε 2.000 άτομα σε διαδήλωση και αυτό μόνο με λιακάδα.

Τώρα μας ξεφουρνίζει νεά παραμύθα:
Ότι σε λιγότερο από εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να συγκεντρώσει απίστευτο κόσμο σε όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις (και κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες) αλλά και σε στις περισσότερες ευρωπαικές πρωτεύουσες, σε Ν. Υόρκη, Αυστραλία, κλπ.

Άβυσσος η υποκρισία του Περισσού!

Αλλά, ας δεχθούμε ότι η Λιάνα και οι οπαδοί της έχουν δίκιο.
Γιατί δεν διοργανώνουν αυτοί μια αντικυβερνητική, αντικαπιταλιστική διαδήλωση που και κόσμο ξέρουν να μαζεύουν και δεν μασάνε με κρύα και βροχές??
Γιατί, οέοοοοο!

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:57 μ.μ.

Δείτε το βίντεο από την πορεία ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜΑΡΣ στα γραφεία της Ε.Ε. την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015:

https://www.youtube.com/channel/UCQpYAzZ7QiMlXJKZQ4QoCbg

κομιξ
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:04 μ.μ.

Ρε καψουριδες, σας λέει η κυβέρνηση ότι λατρεύει την εε...τι άλλο θέλετε για να καταλάβετε, δλδ είστε και σεις στο παιχνίδι, ξέρετε ότι ο ιμπεριαλισμός πετάει κόκκαλα στην "αριστοκρατια" και προφανώς νομίζετε ότι εννοούν...εσάς. Ε αφού δεν το πιάνετε θά'αρθει η ώρα σας...

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 6:45 μ.μ.

@Ανώνυμος
@10:13
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί!Για κοίτα εδώ, προβοκατορίσκε,μήπως και ξεστραβωθείς:
http://redflyplanet.blogspot.com/2015/02/coca-cola.html

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 6:48 μ.μ.

@Ανώνυμος
@10:13
Κοίτα να δεις σε τι λάθος είχα περιπέσει , που νόμιζα υπεύθυνος για όλα είναι ο καπιταλισμός και οι διαχειριστές του (πασοκ, νδ, κλπ)!!

15 Φεβρουαρίου 2015 στις 6:51 μ.μ.

Δεν καταλαβαινω γιατι καίνε και το χαρτί της Αντασυα.
Φαίνεται οτι εχουν μεγάλα ζόρια.

Στο μπλογκ της Ζούγκλα οι Ναζι ανέλαβαν εργολαβία τη στήριξη των Τσιπρολαφαζανιδων

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:06 μ.μ.

10.13 Ο Καπιταλισμος ειναι εδω. Τα υπολοιπα ειναι κουραφεξαλα.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:29 μ.μ.

Βρε παιδιά είπαμε "αριστερά", αλλά εσείς το παρακάνατε, εσείς το πάτε άκρα "αριστερά". Τον Αβραμόπουλο για Πρόεδρο Δημοκρατίας!!! Τον καραδεξιό, τον φούλ μνημονιακό, που δεν άφησε μεσοπρόθεσμο για μεσοπρόθεσμο, και δανειακή σύμβαση που να ΜΗΝ τα ψηφίσει. Πού ψήφισε μονοκούκι όλα το μνημόνια. ΜΠΡΑΒΟ σας, "αντιμνημονιακοί" και όλοι εσείς οι "πρώτη φορά αριστερά". Μανώλης

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:41 μ.μ.

10.13
ναι εχεις δικιο χαζοκκε. Ο Καπιταλισμος ειναι εδω. και στη σουηδια. και στη γερμανια παντου. παρακατω

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:22 μ.μ.

9.41 Παρακατω χρειαζεται η ενοτητα της Εργατικης Ταξης και η συμμαχια της με αυτοαπασχολουμενους και φτωχους αγροτες ωστε να φρεναρουμε σημερα τα χειροτερα που ερχονται και ταυτοχρονα να ανοιγουμε δρομο για αλλαγη ταξης στην εξουσια Μακρια απο αυταπατες και φουμαρα για ανθρωπινο καπιταλισμο Αυτος ειναι ο δρομος

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:38 μ.μ.

Σε 62 πόλεις της Ευρώπης έγιναν σήμερα συλλαλητήρια αλληλεγγύης για την αντίσταση του ελληνικού λαού!!
Επίσης συγκεντρώσεις αλληλεγγύης έγιναν στις ΗΠΑ στην Αυστραλία και την Λατινική Αμερική!!
Αν πιστέψουμε τον ριζοσπάστη που επιτίθεται στον αγωνιζόμενους λαούς και τους κατηγορεί για φιλοκυβερνητισμό!!!,τότε ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε το ακατόρθωτο.Κατάφερε να κάνει φιλοσυραζαίους τους περισσότερους λαούς του κόσμου!
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει μέσα σε δυό εβδομάδες να κινητοποιεί τόσο κόσμο,τότε το ΚΚΕ έλεγε σαχλαμάρες όταν κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ οτι δεν μπορεί να κινητοποιήσει τον λαό.
Τώρα που το ΚΚΕ βλέπει χιλιάδες στον δρόμο καταπίνει την γλώσσα του και κάνει γαργάρες.

Φυσικά κανένας ΣΥΡΙΖΑ δεν κινητοποιεί τον ελληνικό λαό.Αυτό που κινητοποιεί είναι οι ανάγκες του λαού να βγάλει την θηλειά απο τον λαιμό του.
Είναι οι ανάσες ελπίδας που μετά απο καιρό ο λαός χρειάζεται για να προχωρήσει.
Απλά το ΚΚΕ τα έχει χαμένα,και όπως πάντα παίζει το παιχνίδι της αντίδρασης.
Την δουλειά που του έχει αναθέσει η αστική τάξη κάνει.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:43 μ.μ.

@ 7.06
Ρε ΠΑΝιβλακα εδώ είναι ο καπιταλισμός,δεν πήγε εκδρομή.Είναι μέσα στην κεφάλα σου.
ανάτρεψέ τον λοιπόν για να γλυτώσει και η κεφάλα σου απο τον καπιταλισμό.Να γλυτώσει και το Β.Κ απο τις ΠΑΝιβλακίες σου
Τι μας το λές πως είναι εδώ;ανατρεψέ τον,τι περιμένεις;

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:47 μ.μ.

AntonSS
Τον Ζούγκλα διαβάζεις πουλάκι μου?Γιαυτό είσαι τόσο καταρτισμένος μαρξιστικά.
Αντε με το καλό να διαβάζεις και το Στοχο.Εξάλλου δεν διαφέρει απο τον Ρυποσπάστη.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:52 μ.μ.

1051 Σώπα ρε τριμέγιστε.Ωστε έχουμε καπιταλισμό.Τι μου λές ρε θηρίο.
Κερδίζεις ενα μήνα δωρεάν συνδρομή στον διαφημιστή της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ που δεν είναι καπιταλιστική.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:03 π.μ.

@6.45 Ατύχησες σταλινίσκο.Αυτό που μου δείχνεις είναι φασιστικό μπλόγκ.Αν ήθελα φασιστικές αηδίες διάβαζα και την Ελεύθερη Ωρα.

@ 6.48 Και η COCA COLA και η Αlpha Bank και oι offshore.Και αυτές καπιταλισμός είναι.Βάλτες μέσα μην τις ξεχνάς.Ολο τις ξεχνάς.
Μην τις αφήνεις απ'έξω.Και διαχειριστής τους είναι το κώμα και η φυλλάδα του που διαφημίζει καπιταλιστικά μονοπώλια και είναι κώλος και βρακί με οφφσορ.

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΛΙΑΝΑΣ
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:10 π.μ.

ΚΚεδες περιμένουμε να κάνετε αντικυβερνητική διαδήλωση.Μας είχατε ζαλίσει πως θα την κάνετε απο την πρώτη μέρα.
Να διαλέξετε μια βροχερή μέρα για να την κάνετε.Για να δεί ο λαός πως είστε παντός καιρού,και για νομίζετε πως το φτύσιμο που θα φάτε είναι η βροχή!

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:39 π.μ.

12:03
Τι ρε μεγάλε την ξεφτίλισαν την ψεκασμένη ραχηλ οι εργαζόμενοι της κοκα κολα με την ανακοίνωση τους.Προστάτεψαν τον αγώνα και το Κόμμα απέναντι στις προβοκάτσιες και τις βρωμίες του πλατινέ βουλευτοφασιστάκι.Με αλητίες και βρωμίες νόμιζε το τσουτσέκι του συριζα η φασιστρια που ψήφισε κατά της άρσης της ασυλίας του τραμπούκου μαχαιροβγάλτη μπούκουρα οτι θα σπιλώσει το ΚΚΕ.Αλλά πήρε πληρωμένη απάντηση απο του απεργούς σε αυτή που ούτε που πέφτει το εργοστάσιο δεν ξέρει.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:12 π.μ.

12.10 Ολα θα γινουνε μην εχεις αγχος το γλεντι τωρα ξεκινησε υπομονη. 11.38 Οπορτουνιστες εθνικιστες και χρυσαυγιτες με την αμεριστη συμπαρασταση του καπιταλισμου που εναι εδω και εισαστε διαχειρηστες του

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:48 π.μ.

Φωτο πο την σημερινη "αυθορμητη" συγκεντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

http://2.bp.blogspot.com/-AtCokyDiTyo/VOEMqvHYvkI/AAAAAAAADYA/ZdOR2NMsJBI/s1600/11006466_324045974454191_3598590713279647283_n.jpg

Επάνω αφίσα του Τσίπρα και απο κάτω σημαία με στέμμα.
Η βασιλική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ξανακτυπά.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:20 π.μ.

Το ΚΚΕ τελικά συμφωνεί με κάθε συντηρητική ή δεξιά άποψη που ψάχνει για συνωμοσίες, όπως εδώ http://www.athensmagazine.gr/portal/politikiellada/165650 τελικά με τις συνωμοσιολογίες δε βγάζεις ποτέ άκρη! Το ΚΚΕ είναι πλέον μια απολιθωμένη και αντιδραστική "αριστερά". Δεν ενδιαφέρεται όχι να κυβερνήσει αλλά ούτε να συνεργαστεί με άλλο αριστερό κόμμα, πράγμα τραγικά εγωιστικό.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:30 π.μ.

Συγνώμη ρε φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά μόλις τώρα έβλεπα το πανό σας στο Σύνταγμα και τον Γ. Σαραντάκο στο Μέγκαμας ταυτόχρονα να λέει πως εκεί δεν συμμετέχει κανένα κόμμα , κανείς με κομματική ταυτότητα, και μόνο απο τα social media έγινε κάλεσμα.. Απορώ δλδ τις φτύσατε τις κ.τ τις κατάπιατε, τις παραδώσατε στον Ζούγκερμπεγκ;
Τι σταδιάλα γίνεται και δεν σας υπολογίζουν εσάς ως κόμμα

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:23 π.μ.

2.20 Κανεις λαθος φιλε μου. Το ΚΚΕ ενδιαφερεται να κυβερνησει οταν ομως ο λαος παρει τα μεσα παραγωγης στα χερια του και οχι να γινει διαχειρηστης του καπιταλισμου οπως ο Τσυριζα και οι κολαουζοι του. Ο Διαχωρισμος μεσα στην κοινωνια ειναι παντα ταξικος και οχι ψευτικοι διαχωρισμοι δεξιοι αριστεροι. Η Ενοτητα για το ΚΚΕ ειναι πανω απο ολα Φιλικα

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:55 π.μ.

11.38 Εδω εχεις απολυτο δικιο. Η Αστικη ταξη εχει αναθεσει στον Τσυριζα να σωσει τον καπιταλισμο απο την κριση του. Να και μια φορα που μιλησες σωστα Συμφωνουμε

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:36 μ.μ.

ΚΚΕ ΑΠΛΑ
Βρε χαζέ Ανωνυνε 2.20 τι δουλειά έχει το ΚΚΕ με το άρθρο του athensmagazine; Θα μας τρελάνεις; Τόσο αντικομμουνιστής;
Που οργανωνεται όλος αυτός ο αντιΚΚΕδισμός; Τόσο πυρ ομαδόν εναντίον μιας σωστής άποψης; Που λεει στο λαό να μην πιστεύει στα λόγια αλλά να παλέψει για τα δικαιώματα του ΑΛΛΆ και με στόχο την τελική ανατροπή του καπιταλισμού;Σιγα να μην πήγαινε το ΚΚΕ στις συγκεντρώσεις ΣΤΗΡΙΞΗΣ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...Τέτοιες είναι και το λένε όοοολα τα μέσα.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙς ΣΤΗΡΙΞΗΣ της κυβέρνησης..Αν θέλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ας πάει να ξεφτιλιστεί μόνη της όσο θέλει/.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:20 μ.μ.

Γιατί όχι ο Βαν ο Φλίτ για ΠτΔ; Έτσι κι αλλιώς δεν έρχεται από το μέλλον...
Ας γεφυρώσουμε τις ιδεολογικές διαφορές μας επιτέλους σε αυτόν τον τόπο!

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:38 μ.μ.

Αυτά τραβάνε τα μέλη του ΚΚΕ αλλά κανείς σας δεν μιλάει για αυτά και ταυτόχρονα λέτε πουλήμενους τα μέλη του ΚΚΕ. Όταν το είχα αναφέρει πρόσφατα σε σχόλιο μου γιατί η κοπέλα που απολύθηκε είναι φίλη μου κανείς δεν το πίστεψε και το μόνο που έλαβα ήταν ειρωνεία.
http://902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/61315/somateio-idiotikon-ypallilon-emporoypallilon-ioanninon-gia-apolysi

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:39 μ.μ.

Ρε κνίτες αφήστε τις μπαρούφες και πείτε μας για πότε είναι η αντικυβερνητική διαδήλωση που τάξατε.
Πολύ αργείτε και θα αγανακτήσουν οι εργαζόμενοι της κοκα κολα.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:26 μ.μ.

9.39 Μη χανεις την ψυχραιμια σου Φουκαριαρη. Βρισκεσαι μπροστα στην κολαση. ουτε στο χειροτερο εφιατη σου τη θα γινει. Φυγε βλακα να κρυφτεις

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:45 π.μ.

Τι το κουράζουμε ρε παλικάρια; Αφού πάλι χυλόπιτα θα φάτε από την ανάλγητη εξουσία της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που με πάθος στηρίζετε και καμαρώνετε κιόλας για την Ευρωπη που μονο στη φαντασια σας αλλαζει γιατι παραμενει λυκοσυμμαχια πολυεθνικων . Και αυτοί που πάλι θα έχουν δικαιωθεί θα είναι οι κακοί κομμουνιστές. Γι' αυτό πρέπει να πάνε στον Αη στρατη για να μάθουν άλλη φορά να μην έχουν δίκιο, οι αλήτες...

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:50 π.μ.

Αυτές οι "αυθόρμητες" για την ενίσχυση επικοινωνιακά της κυβέρνησης, θα είναι η ταφόπλακά της...
Δημιουργούν προσδοκίες, που όταν διαψεύδονται, γυρνάνε τούμπα

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:20 π.μ.

Πολλά ζόρια βλέπω ρε σεις με το ΚΚΕ... Το ΣΦΥΡΙΖΑ κυβέρνηση δε θέλατε? Βγήκε. Πάλι όμως από δω το πάτε- από κει το πάτε, με το ΚΚΕ τρίβεστε. Τα πράματα όμως είναι απλά:
Το ΚΚΕ είτε σας αρέσει, είτε όχι, μιλάει κοφτερά και κρυστάλλινα και δε χαρίζεται σε κανένα (είναι τυχαίο ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ, που όλο το αστικό πολιτικό φάσμα από ΧΑ και ΝΔ μέχρι ΠΑΣΟΚ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ γλείφουν τη συγκυβέρνηση?):
ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να αναλάβει τη διαχείριση των συμφερόντων της αστικής τάξης και δεσμεύεται ήδη πολύ πριν τις εκλογές μέσα σ' αυτό το πλαίσιο [ΕΕ-ΝΑΤΟ-"υγιής επιχειρηματικότητα"-ανάκαμψη της κερδοφορίας των μονοπωλίων με ψίχουλα για την ακραία φτώχεια]. Αυτό δεν αλλάζει και οι όποιες μετεκλογικές κωλοτούμπες αφορούν την υποχώρηση ακόμα και από κάποιες επικοινωνιακές-φραστικές διαφοροποιήσεις [πχ. το σκίσιμο του Μνημονίου που έγινε νέο (αριστερό) μνημόνιο με 70% παλιό και 30% "νέο" κοκ]. Όσο λοιπόν ο λαός μένει εγκλωβισμένος στα ασφυκτικά αυτά περιθώρια που αποδέχεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μόνο νέες ήττες, νέοι γύροι αφαίμαξης τον περιμένουν. Γι' αυτό δε μπαίνουμε κάτω από τις ξένες σημαίες, της διαπραγμάτευσης για τα κέρδη του κεφαλαίου, αλλά ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, τις κόκκινες της τάξης μας και του λαού!

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:19 π.μ.

3.20 Ποιές σημαίες σηκώνετε ρε κνιτόβλακα?Της Coca cola και της ALPHA BANK αυτές τις σημαίες σηκώνετε.Τις σημαίες απο τις off-sohre και των απολύσεων απο τα κάτεργα του Περισσού.Αυτές οι σημαίες σας απόμειναν.
Για ποιό λαό και για ποιά τάξη μιλάς ρε ΠΑΝιβλακα?Ο λαός και η τάξη του σας έχουν χεσμένους.Σας πήραν είδηση και σας φτύνουν.Δεν έχετε το θάρρος να βρεθείτε με το λαό.Γιαυτό τώρα που ο λαός είναι στους δρόμους εσείς λουφάξατε και κρυφτήκατε στις τρύπες σας.Και ούτε θα βγείτε ποτέ απο τις τρύπες σας.Δεν θα σας αφήσει ο λαός.Θα σας θάψει ακόμα βαθύτερα.

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:13 μ.μ.

@9:19 Σε τσούζει φασιστάκο, έ?
Τέτοιους έφτασε να μαζεύει η "αριστερά" του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα?...
Κάτι κραγμένα χουλιγκανάκια που αύριο θα είναι πολύ εύκολα ΧΑ ...
Αλήθεια όμως, δε σας έχει προβληματίσει ποτέ?
Όλα τα αστικά κόμματα σας έχουν κάνει τη ζωή μαύρη, κι ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη δεσμεύεται να συνεχίσει να μας την κάνει μαύρη κι αυτός. Το μόνο κόμμα που δεν ψήφισε ΟΥΤΕ ΕΝΑ αντιλαϊκό νόμο, που κατέθεσε ένα σωρό τροπολογίες, σχέδια νόμου υπέρ των συμφερόντων της εργατικής τάξης και του λαού και κυρίως παλεύει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές για την ανάκτηση των απωλειών σήμερα με ορίζοντα την εργατική λαϊκή εξουσία αύριο είναι το ΚΚΕ. ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ!

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2015 στις 5:35 μ.μ.

Ο Π.Παυλοπουλος προταθηκε απο τον ΣΥΡΙΖΑ για προεδρος της Δημοκρατιας

Ο Πάκης (Παυλοπουλος) ΑΑΑ (άοσμος , αχρωμος, άγευστος ) και κεντροδεξιός. Ότι πρέπει δλδ για πρώτη φορά Αριστερά!

17 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:36 μ.μ.

Αυτολεξεί είπε:

'let's find a face- saving phraseology, a face- saving [way out]. We are good in Europe at that. Euephimisms are our strengths'

[Μετάφραση: "ας βρούμε μια φρασεολογία διασωστική για τα πρόσωπα μας, μια διέξοδο που θα διασώσει τα πρόσωπα μας. Είμαστε καλοί σε αυτό στην Ευρώπη. Οι ευφημισμοί είναι η δυναμη μας"].

Έτσι(!), και τόσο απροκάλυπτα!

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:08 μ.μ.

@ΑνώνυμοςΜάλλον εσύ ατύχησες προβοκάτορα! Θεωρώ τον χαρακτηρισμό που μου αποδίδεις ως τίτλο τιμής! Και βέβαια θα αναφέρεσαι στη φυλλάδα που διαφήμιζε τον ΟΠΑΠ του Μελισανίδη και την Ελληνικός Χρυσός ,ε;Πάρε τώρα και Πάκη και τα κουβάδκια σου και σε άλλη παραλία!

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:23 π.μ.

Γλωσσωμαθής ο Antonss.Κάνει και μεταφράσεις το τσακάλι.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:26 π.μ.

Και το φτύσιμο τίτλο τιμής τον θεωρείς.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:08 μ.μ.

Τι έγινε μαγκες; Πώς αισθάνεστε σήμερα με την υπερήφανη συμφωνία της υπερήφανης κυβέρνησής μας; ΄Ολα καλά;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger