Home » , » Ο Βελόπουλος μας πουλάει τα "χειρόγραφα του Χριστού", ο Λιακόπουλος τις ανακαλύψεις του για τους Νεφελίμ και ο Σώρρας φασιστικό παραλογισμό.

Ο Βελόπουλος μας πουλάει τα "χειρόγραφα του Χριστού", ο Λιακόπουλος τις ανακαλύψεις του για τους Νεφελίμ και ο Σώρρας φασιστικό παραλογισμό.

Από giorgis , Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 | 9:43 μ.μ.

Toυ Γ.Γ.

Στις μέρες μας εξακολουθούμε και ζούμε ένα φαινόμενο που μπορεί να αποκρυσταλλωθεί στη γνωστή ρήση του Hegel «Η λογική γίνεται παραλογισμός». Δίπλα στην ακρίβεια των χειρουργικών εργαλείων και στη νανοτεχνολογία, δίπλα στους υπολογιστές, το διαδίκτυο, και την λεγόμενη «έκρηξη των γνώσεων», oι αστρολόγοι, οι μάγισσες, οι χαρτορίχτρες, τα μέντιουμ, οι καφετζούδες, οι προφήτες, τα «ταρώ» και τα «ευχέλαια», τα μάγια και τα ξόρκια, τα θαύματα και τα τάματα, το κάρμα και το φενγκ σούι, ένα πολυποίκιλο μυστικο-εσωτεριστικό νεφέλωμα ανθεί κυριολεκτικά. Έχουν ραγδαία εισβολή σε εφημερίδες και περιοδικά. Παρελαύνουν καθημερινά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, σε εκπομπές υψηλής τηλεθέασης, ακόμη και σε δελτία των ειδήσεων, άνθρωποι που «προβλέπουν το μέλλον», «λένε τη μοίρα», μαρτυρούν ότι… «συνάντησαν τα σατανά», «ότι μίλησαν με το Θεό», κ.λπ. Μάλιστα στο διαδίκτυο περισσότεροι είναι οι επισκέπτες σελίδων με αστρολογικές προβλέψεις παρά με επιστημονικό ή πολιτιστικό περιεχόμενο.

Από περασμένη ανάρτησή μας.

Στα παραπάνω να προσθέσουμε αυτό που συναντούμε σε αρκετές Κυριακάτικες εφημερίδες, τις αναφορές δηλαδή στις δραστηριότητες του απατεώνα – φασίστα Άρτεμη Σώρρα.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της Relnews αν και έχουν εκδοθεί σε βάρος του άφραγκου «μεγιστάνα» αλλεπάλληλες καταδικαστικές αποφάσεις που αφορούν από χρέη μέχρι αρχαιοκαπηλία, αυτός εξακολουθεί να κυκλοφορεί με σωματοφύλακες, να διαθέτει δέκα εργαζόμενους που «κινούνται γύρω του και ακούν ευλαβικά τις οδηγίες του» και να καθοδηγεί τα πάνω από 7.000 εγγεγραμμένα μέλη της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις».

Δεν πρόκειται να μεταφέρουμε τα όσα εξωφρενικά λέει ο, κατά δήλωση του. «Εωσφόρος». που προσδοκά κι αυτός να ζώσει την Ελλάδα, αρκεί τα χαϊβάνια που πιστεύουν τις παπαριές του … να συνεισφέρουν τον χρηματικό τους οβολό. (Μια γεύση από τις εξωφρενικές γελοιότητες που παπαγαλίζει, μπορεί να πάρει κάποιος από εδώ ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης θα αναρτηθεί αύριο στο enikos.gr).

Εμείς θα προσεγγίσουμε το φαινόμενο της αναβίωσης του ανορθολογισμού κάπως πιο ευρύτερα, πάντα με επίκεντρο όμως τον Σώρρα και την οργάνωσή του.

Όπως έλεγε και ο Γκέμπελς όσο πιο τερατώδες είναι το ψέμα τόσο πιο πολλοί το πιστεύουν. Μπορείτε να διανοηθείτε  ότι στην εποχή μας υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν από το μαγαζί του νέου κομματάρχη και πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου «χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού;». Και όμως συμβαίνει.

Σας είναι εύκολο να αποδεχθείτε ότι ένας άλλος βιβλιοπώλης τηλέμπορας, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, έχει χιλιάδες άτομα αναγνωστικό κοινό και τα οποία αγοράζουν  τα βιβλία του στα οποία αποδεικνύει την «ύπαρξη των Ελοχίμ, Ελ και Νεφελίμ»; Κι όμως είναι γεγονός αυτό.

Ας μιλήσουμε πιο αναλυτικά για όλη αυτή την κατάσταση.

Πόσος χώρος υπάρχει για πολιτικό, θρησκευτικό, οικονομικό μεσσιανισμό -δηλαδή τη δουλική αναμονή λύτρωσης από εξωτερικούς παράγοντες εκ μέρους ανθρώπων σε απόγνωση- εν έτει 2017 στον ανεπτυγμένο κόσμο;

Αν λάβουμε υπόψη το φαινόμενο των τηλε-ιεροκηρύκων στις ΗΠΑ και των πολιτικών ντελάληδων ψευδοϋποσχέσεων της μικρής οθόνης στην Ελλάδα -από Αδωνη Γεωργιάδη μέχρι Λιακόπουλο, Μιχαλολιάκο και πλέον Σώρρα-, τότε μάλλον το πεδίο δράσης για ψευδομεσσίες με παραληρηματικές ιδέες αντί να συρρικνώνεται μεγαλώνει. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger