Home » , » Τα "δισεκατομμύρια" του Σώρρα και οι οπαδοί του (Βίντεο)

Τα "δισεκατομμύρια" του Σώρρα και οι οπαδοί του (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 | 10:49 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Προσωπικά έχω πάρει θέση για το «φαινόμενο Σώρρας».  Στην ανάρτηση που τιτλοφορείτε «Οπαδοί Σώρρα: Πυροβολημένοι στο δόξα πατρί από μπαζούκας ηλιθιότητας και φασισμού» εκτός των άλλων διατύπωνα και τις ενστάσεις μου για την ανακοίνωση του ΚΚΕ σχετικά με το πολιτικο-κοινωνικό κατασκεύασμα αυτού του απατεώνα –πόσο μάλλον όταν έρχονται στην δημοσιότητα εγκληματικές ενέργειες μελών αυτής της οργάνωσης- και εξακολουθώ να επιμένω στις ίδιες απόψεις.

Δεν χαράμισα τον χρόνο μου να παρακολουθήσω την παρουσία του απατεώνα «δισεκατομμυρίου» στην τηλεοπτική εκπομπή ενός άλλου «μπουμπουκιού» της δημοσιο-εκδοτικής πιάτσας. Του Θέμου Αναστασιάδη. Εριξα όμως μια ματιά πώς την παρουσιάζει η ιστοσελίδα του κομιστή. Σίγουρα τα λεγόμενα του Σώρρα θα μπορούσαν να αποτελέσουν την βάση μιας παράστασης καλής κωμωδίας στο Δελφινάριο.

Παρακολούθησα επίσης τον τρόπο που παρουσίασε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ στις ειδήσεις του «Αλφα» το συγκεκριμένο θέμα.
Δεν μου έκανε καμιά εντύπωση ότι τις παραδοξολογίες και τα απίστευτα μυθεύματα του Σώρρα ασπάζονται χιλιάδες πολίτες ανάμεσα σ’ αυτούς και επιστήμονες. (Σε εποχή βαθιάς οικονομικής και πολιτιστικής κρίσης είναι επόμενο ο ανορθολογισμός να θριαμβεύει).

Αυτό που ήταν αξιοσημείωτο είναι το λακιρντί αυτού του απατεώνα. Μπορεί να μην υπάρχει «σάλιο» απ’ τα δισεκατομμύρια που ισχυρίζεται ότι έχει, ο λεκτικός πλούτος που διαθέτει όμως είναι αναμφισβήτητος.
Το διαπιστώνουμε αυτό και με τα «κοσμητικά επίθετα» που χρησιμοποιεί για να «στολίσει» πρώην οπαδούς του. Πάρτε μια γεύση πώς αποκάλεσε ρασοφόρο πρώην στενό συνεργάτη του: «  Παρτάλι, ρακοσυλλέκτη, ζιγκολό, ψεύτη, πράκτορα, απατεώνα, δήθεν μακαριότατο τσαρλατάνο, γελοίο Μελχισεδέκ, κλόουν, μαυροφορασοφόρε που δήθεν ορκίστηκες στον όρκο του πολεμιστή, ζώο, σκάτα ...».


Τώρα πώς γίνεται ένας τέτοιος καραμπινάτος απατεώνας εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος και να εξαπατάει τους αφελείς … τι να πούμε. Οι «αρμόδιοι» προφανώς θα έχουν ποιο σοβαρές προτεραιότητες. Να ασκούν π.χ διώξεις σε όσους συμμετέχουν στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών.     
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger