Home » , » Όλοι οι "ικανοί" απατεώνες μας κυβέρνησαν κι εξακολουθούν να κυβερνάν.

Όλοι οι "ικανοί" απατεώνες μας κυβέρνησαν κι εξακολουθούν να κυβερνάν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 | 3:59 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έχω πει ότι αν κάποιος αντίπαλος πει κάτι σωστό, δεν θα διαφωνήσω, επειδή το είπε αυτός. Έλα όμως που, αν μιλάει ο Μητσοτάκης, ακόμα και η πιο λογική φράση γίνεται τρολιά. "Με κάθε νέα παράνομη μονιμοποίηση στο δημόσιο τομέα χάνει τη θέση του κάποιος που την αξίζει" δήλωσε ο νεοφιλελές ανθρωποφάγος.
Πως να διαφωνήσεις με κάτι τέτοιο; Αλλά δεν είναι μόνο στο Δημόσιο.

Όταν κάποιος ανάξιος, λαμόγιο, "καπελώνει" τους υπόλοιπους κάνει ανυπολόγιστη ζημιά. Ας δούμε πρώτα το Δημόσιο Τομέα. Ποιός άραγε έκανε, κάνει και θα κάνει τις παρανομίες, τα ρουσφέτια, όλα τα σχετικά, για να μπούνε οι άχρηστοι σε καίριες θέσεις, ώστε να αισθάνονται υποχρεωμένοι, με αποτέλεσμα να κάνουν μετά τα χατίρια σ' κείνον που τους διόρισε;
Οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κυρίως ενώ ακολουθεί τον κατήφορο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί κηφήνες. Της ΝΔ, που όταν ήταν ο μπαμπάς πρωθυπουργός, διόριζε τα βαφτιστήρια όχι μόνο από το παράθυρο, αλλά γκρέμιζε και τοίχους, για να αλώσουν το δημόσιο.
Που η αδερφή του ακαταλληλότερου τσέλιγκα είχε σαν υπουργός το μεγαλύτερο προσωπικό κομματικό στρατό, οι οποίοι τρέφονταν από το Κράτος. Επειδή ξέρω που το πάει ο βρικόλακας, ψάχνει άλλοθι για σφαγή των προηγούμενων, ώστε να βάλει τους δικούς του κόλακες για να κάνει το κράτος τσιφλίκι του πριν το ξεπουλήσει, του προτείνω το εξής: Να δει τις λίστες με εκείνους που διόριζε το κόμμα του, εκείνες ντε που έστελναν οι τοπικές, νομαρχιακές, γραφεία των βουλευτών και που κατά καιρούς γίνονταν σούσουρο όταν τις έβγαζαν στη φόρα οι χθεσινοί του αντίπαλοι και σημερινοί του συνεργάτες και να ζητήσει να φύγουν οι παράνομα διορισμένοι της ΝΔ. Να πει στη ΔΑΚΕ να παραιτηθούν, ώστε να δώσουν το καλό παράδειγμα.

Βέβαια το πόσο αλλεργικός στην αξιοκρατία είναι ο Μητσοτάκης φαίνεται κι από τη Βράση. Τη Δράση δηλαδή που ξαναγύρισε στο μαντρί. Η Δράση, οι φανατικοί μητσοτακικοί, που όσο είχαν το κόμμα άλλοι πλην του Επίτιμου, ούτε να φτύσουν τη ΝΔ. Τώρα όμως που οι Γερμανοί διέταξαν να διαδεχτεί τον Τσίπρα το νέος δήμιος, επέστρεψαν κρατώντας μαχαιροπήρουνα. Μέχρι να φάνε το κυρίως πιάτο από το Κράτος, τρώνε τους οπαδούς του Καραμανλή ως ορεκτικό. Τι κι αν είναι όλοι αηδιαστικοί, τι κι αν κάνουν ζημιά, του Κούλη δεν του καίγεται καρφί. Είναι οι δικοί του. Ο Κούλης οικειοποιείται πρώτα τη ΝΔ και μετά όλο το Δημόσιο. Στο τέλος θα πουλήσει τα πάντα για να εισπράξει ο ίδιος τα κέρδη.

Και στην πολιτική λοιπόν ισχύει αυτό που είπε. Αλλά με τι κριτήριο λέμε ότι κάποιος είναι άξιος; Η πλειοψηφία πάντως σε αυτή την περίπτωση έχει κάνει αρκετά λάθη. Να θυμίσω πως πρωθυπουργός έγινε ο Γιωργάκης, τον οποίο μάλιστα είχαν ψηφίσει ως αρχηγό πολλοί περισσότεροι από όσους ψήφισαν τον Μητσοτάκη. Μάλιστα πριν μας ρίξει στον Καιάδα είχε πάρει 44%. Σαμαράς, Τσίπρας κα αποδεικνύουν ότι ο κόσμος επιλέγει κάθε φορά αυτόν που κάνει τη χειρότερη δυνατή ζημιά.

Μην είμαστε όμως άδικοι. Δεν είναι μόνο εδώ. Μην ξεχνάμε παλιότερα ότι οι ναζί ήταν πρώτο κόμμα στη Γερμανία. Βέβαια μετά το μετάνιωσαν αλλά ήταν πολύ αργά. Η αυτοκτονία είναι μη αναστρέψιμη. Για να μην πούμε για τις ΗΠΑ. Όχι για το νέο πλανητάρχη, γι αυτόν έχουμε καιρό να σιχτιρίζουμε τους ανόητους που τον επέλεξαν. Όσοι από τους Αμερικάνους επιβιώσουν, θα θυμούνται για πολλά χρόνια, ότι το να δίνεις σε αδίστακτους κρετίνους την εξουσία, έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις.

Αλλά έκανα χάζι την παρέλαση ηλιθίων πρώην προέδρων. Ο Μπους ο Β' ο "μαλάκας" (σύμφωνα με τη CIA) πχ αποφάσιζε επεμβάσεις όταν δεν μπορούσε να φορέσει αδιάβροχο, ή ο αδιόρθωτος Bill που μόνο δεν την έπαιζε δημόσια βλέποντας την κόρη του Προέδρου. Υeah! Όλοι οι "ικανοί" απατεώνες μας κυβέρνησαν κι εξακολουθούν να κυβερνάν. Γι αυτό πάμε κατά διαόλου....
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger