Home » , » Εξουσιαστικό παχύδερμο που υποτιμάει την νοημοσύνη μας καταντήσατε κ. Μουζάλα. (Βίντεο)

Εξουσιαστικό παχύδερμο που υποτιμάει την νοημοσύνη μας καταντήσατε κ. Μουζάλα. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 | 3:26 μ.μ.

Πόσο εξουσιαστικό παχύδερμο μπορεί να είσαι όταν αντικρίζεις μια πραγματικότητα αποτυπωμένη σε τηλεοπτικές εικόνες και εσύ να προσπαθείς να παρουσιάσεις μια εικονική κατάσταση ή μάλλον να υποτιμάς κατάφορα την νοημοσύνη μας;
Και όμως. Ο Γιάννης Μουζάλας έκανε τον Κινέζο στα συγκλονιστικά βίντεο που κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο (Δείτε αυτή μας την ανάρτηση) και σε σημερινή του τηλεοπτική παρουσία μόνο .. συγχαρητήρια δεν έδωσε στον εαυτό του για την κρατική «προστασία» που είχαν οι πρόσφυγες που βρίσκονται στην χώρα μας.

Οι δημοσιογράφοι του δείχνουν τριτοκοσμικές εικόνες με τους πρόσφυγες, μετά την επέλαση του χιονιά, να βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, πάει να μας βγάλει όλους τρελούς λέγοντας: «Αυτή η εικόνα τι δείχνει δηλαδή; Παγώσανε τα ρούχα που είχανε βάλει να στεγνώσουν. Φαντάζομαι το ίδιο γίνεται παντού…».


Το να παριστάνουν τα κυβερνητικά στελέχη ότι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα είναι κάτι το συνηθισμένο. Αλλά όμως όταν βλέπεις ότι την ίδια τακτική εφαρμόζει και ένας άνθρωπος όπως ο Μουζάλας, που πέρασε από κοινωνικά κινήματα, έχει ένα αγωνιστικό παρελθόν, και σήμερα έφτασε στο σημείο να αυτοεξευτελίζεται μόνο θλίψη –πέρα από οργή- αισθάνεσαι.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger