Home » , » Έχουν πλάκα οι αμερικάνοι αξιωματούχοι.

Έχουν πλάκα οι αμερικάνοι αξιωματούχοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 | 1:50 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

"Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Εθνικών Πληροφοριών των ΗΠΑ Τζέιμς Κλάπερ ισχυρίστηκε σήμερα ότι η Ρωσία προσπάθησε να επηρεάσει τα αποτελέσματα των εκλογών σε τουλάχιστον 24 χώρες".

Έχουν πλάκα οι αμερικάνοι αξιωματούχοι. Ο ίδιος απέφυγε να πει, αν η εκλογή του νυν Προέδρου είναι αποτέλεσμα μαγειρέματος. Έτσι γελοιοποιούνται οι ίδιοι κι η χώρα τους. Από τη μια δέχονται ως Πρόεδρο τον Τραμπ, από την άλλη κατηγορούν μια χώρα ότι επηρέασε τα αποτελέσματα των εκλογών σε άλλα 23 κράτη, χωρίς όμως πάλι να τα κατονομάσει!

Για τη χώρα τους μπορούν να πουν, για τις άλλες όμως που το ξέρουν; Κάθισαν να μετρήσουν τα ψηφοδέλτια και είδαν σταυρό στα ρώσικα; Πλάκα κάνουν; Δυστυχώς η ανοηCIA κυβερνά τον πλανήτη. Στην Ουάσιγκτον προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες, ώστε να αρχίσουν νέα αντιπαράθεση με τη Μόσχα. Αυτό δεν είναι ούτε αστείο, ούτε καλό.

24 χώρες; Ε μην στενοχωριέστε εκεί στο Λευκό Οίκο, έχετε να μαγειρεύετε το αποτέλεσμα στις υπόλοιπες. 195 είναι όλα τα κράτη. Να δεχτώ ότι η Ρωσία μπορεί να επηρεάσει 24 χώρες πλην φυσικά των ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ επηρεάζουν όλες τις υπόλοιπες, εκτός βέβαια της Κίνας, με διαφόρους τρόπους. Ακόμα και με κατευθείαν επεμβάσεις όπως στο Ιράκ, τη Λιβύη και δεκάδες άλλες χώρες, με πραξικοπήματα όπως στη Χιλή, με στήριξη δικτατορικών καθεστώτων, όπως στο Νότιο Βιετνάμ και την Ελλάδα, με εξαγορά συνειδήσεων, με εκβιασμούς, με κάθε τρόπο, συμπεριλαμβανομένου και του εξοπλισμού τρομοκρατών, όπως έκαναν πρόσφατα στη Συρία.

Είναι λοιπόν μεγάλη υποκρισία να λένε κάτι τέτοιο. Δύσκολα χωνεύεται η ήττα τους στη Συρία, αλλά οι ΗΠΑ τις τελευταίες δεκαετίες πήραν πάρα πολλά. Κατανοούμε όλοι ότι καβάλησαν καλάμι, όμως κάποια στιγμή, πρέπει να κατέβουν από αυτό, γιατί η καχυποψία μεταξύ των κρατών αυξάνει κι αυτό οδηγεί πάντα σε πολύ άσχημες καταστάσεις.

Ίσως πάλι οι αντίπαλοι μεγιστάνες του δισεκατομμυριούχου Τραμπ είναι αποφασισμένοι να τον ρίξουν, ώστε να προωθήσουν τη μαριονέτα τους, την Κλίντον, για να έχουν αυτοί πρόσβαση στις μεγάλες δουλειές με το κράτος. Πάντως, αν επιμείνουν οι Αμερικάνοι, πρέπει να ακυρώσουν τις εκλογές, αφού το αποτέλεσμα "επηρεάστηκε"! Το αναφέρω για να κατανοήσουν κι οι ίδιοι πόσο γελοίοι γίνονται...

Ας μας πουν καλύτερα γιατί απείχαν από ψήφισμα του ΟΗΕ που καταδίκαζε τα όπλα διασποράς. Λέτε να υπάρχει σχέση με το αυταρχικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο βομβάρδισε με τα όπλα αυτά σχολείο στην Υεμένη; Στη Σαουδική Αραβία δεν γίνονται εκλογές, δεν είναι ούτε στο όνομα "Δημοκρατία". Ο Σεΐχης έχει βάψει τα χέρια του με το αίμα 4.000 αμάχων Σιιτών της Υεμένης τους οποίους σφαγιάζει, (40% των συνολικών απωλειών είναι άμαχοι), ενώ Αμερικάνοι κι άλλοι "σύμμαχοι" τον εξοπλίζουν. Παρά τα τεράστια έξοδα (η Σ. Αραβία είναι 3η στον κόσμο μετά ΗΠΑ και Κίνα στις αμυντικές δαπάνες) ο Σαουδαραβικός στρατός "τον πίνει" από τους αντάρτες Χούθι...

Όσο για την Ελλάδα; Όχι, δεν μας κανονίζει το αποτέλεσμα η Ρωσία. Αυτό είναι δουλειά της Γερμανίας, που μας πήρε "υπεργολαβία" από τις ΗΠΑ. Θυμηθείτε πχ τις δηλώσεις της ΕΕ για το δημοψήφισμα, ακόμα και τις εσωκομματικές στη ΝΔ, αφού πρώτα αποφάσισε το Βερολίνο τον Κούλη, και μετά έστησαν κάλπες! Δεν αντέχω τόση "Δημοκρατία"!!! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger