Home » , » Αποδοκιμασίες για τον ηγέτη;

Αποδοκιμασίες για τον ηγέτη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 | 11:21 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Βρε Αλέξη, αντιγράφεις συνέχεια το Σαμαρά, αλλά δεν έμαθες τίποτα; Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι; Ή εσύ σε παράσταση για τη ζωή κομμουνιστή; Έχεις εσύ καμιά σχέση με αριστερά; Καμία απολύτως!

"Με αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα υποδέχθηκαν χθες το βράδυ τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θεατές στην θεατρική παράσταση ««ΟΜΠΙΝΤΑ», Οι τελευταίες ώρες του Νίκου Ζαχαριάδη» που ανεβάζει ο Γιώργος Κοτανίδης στο Ιδρυμα Κακογιάννη".

Αποδοκιμασίες για τον ηγέτη; Το σωτήρα που πέτυχε; Τι πέτυχε; Τον εργαζόμενο κατακέφαλα. "Θερμή υποδοχή" λέγεται, τόσο "θερμή", που όσοι τον είδαν, ανέβασαν πυρετό, αρρώστησαν. "Από εκεί πας ντουγρού για τη Σιβηρία και αυτό σου αξίζει!" του φώναξαν.

Αφού δεν πάει αυτός στην Σιβηρία, ήρθε η Σιβηρία εδώ. "Μείον 25 βαθμοί" άκουσα, "χαρά" που κάνουν οι άστεγοι! Κι όσοι δεν έχουμε θέρμανση επίσης. Που πας ρε Αλέξη; Γυρεύοντας; Πάρε το χαμπάρι, δεν σε γουστάρει κανείς. "Δοσίλογο" σε ανεβάζουν, "μαριονέτα" σε κατεβάζουν. Κι αυτά είναι τα πιο ευγενικά που λέγονται, δεν γράφονται τα άλλα. Γράφονται όμως στα παλιά σου τα παπούτσια οι προεκλογικές υποσχέσεις και τα παχιά τα λόγια.

Κάτσε σπίτι, σέρνεται και γρίπη. Να κολλήσεις τίποτα από τις ροχάλες και δεν μπορείς μετά να "διαπραγματευτείς". Όχι! δεν σε φτύνουν για να μη σε ματιάσουν. Κάτσε στον κόσμο σου, να είσαι ευχαριστημένος. Όπως οι υπουργοί σου και πριν από αυτούς οι προηγούμενοι υπουργοί. Όλοι αυτοί ευχαριστημένοι είναι. Γιατί να μην είναι; Σάμπως είναι άρρωστοι σε κάποιο Νοσοκομείο; Ο μισθός παχυλός, προνόμια αμέτρητα, παρατρεχάμενοι, κόλακες κι άλλα παράσιτα να γλείφουν... μια χαρά τη βόλεψαν οι κηφήνες.

Δεν είναι ευχαριστημένοι οι πολλοί; Ε φυσικά, λογικό είναι. Όταν είναι ευχαριστημένοι οι λίγοι πλούσιοι και βολεμένοι, δεν είναι οι πολλοί, ενώ όταν ευχαριστιούνται οι εργαζόμενοι, στενοχωριούνται τα αφεντικά. Έτσι πάει, "αντίθετα συμφέροντα", "πάλη των τάξεων". Ή θα πηδήξουμε τα αφεντικά (μεταφορικά), ή θα μας πηδάνε κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ας διαλέξουμε κι ας αποφασίσουμε Επανάσταση, να χαρούμε κι εμείς λίγο.

Αλέξη, είσαι κωλόφαρδος. Ο πιο τυχερός που ξέρω. Σε σιχαίνονται, είναι πολύ τσαντισμένοι εναντίον σου, αλλά έχεις αντιπολίτευση τον Κούλη, που αυτόν κι αν δεν χωνεύουν! Γι αυτό έβγαλες το 2016. Ίσως μάλιστα, αν δεν προκαλέσεις κι άλλο, βγάλεις κι αυτή τη χρονιά. Αλλά, όπως είπα, πας γυρεύοντας. Κόψε το δούλεμα, κανείς δεν σε πιστεύει πλέον.

Μη βγαίνεις έξω, είναι βαρύ το κλίμα. Μείον 25 η θερμοκρασία, μείον 30 κόβω το ποσοστό σου. Κάνε ότι ο Σαμαράς. Το ίδιο τέλος θα 'χεις άλλωστε. Να βγεις, να δεις τι; Δεν ξέρεις τι έκανες; Δεν ξέρει ο υπουργός Υγείας τι κατάσταση είναι στα νοσοκομεία μετά τις περικοπές; Ή το υπουργείο Παραπαιδείας; Ό μόνος που έχει άγνοια, είναι ο Πάνος, ο ψεκασμένος. Αυτός όντως έχει το ακαταλόγιστο. Οι υπόλοιποι τα ξέρατε πριν καν κάτσετε στις καρέκλες κι αρπάξτε τις κουτάλες. Τα καταγγέλλατε ως αντιπολίτευση. Κι ως κυβέρνηση τα κάνατε χειρότερα, ως συνήθως...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger