Home » , , » "Παρακάλια και ευχές, δεν τρομάζουν τις οχιές''.

"Παρακάλια και ευχές, δεν τρομάζουν τις οχιές''.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 | 9:28 μ.μ.

Της Τ. Γ

Φασίστες. Ειδική κατηγορία δημιουργημάτων της φύσης (;) που σαφώς δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος, δεδομένου ότι στερούνται βασικών ανθρώπινων χαρακτηριστικών. Μα και η ένταξη τους στο ζωικό βασίλειο δύσκολη είναι, δεδομένου ότι η επιθετικότητα των ζώων υπάρχει στα πλαίσια της επιβίωσης τους  και ουδέποτε έχει αποδέκτες όντα της δικής τους ράτσας.

17-1-2017. Τέσσερα χρόνια ακριβώς μετά την δολοφονία του Σαχτζαν Λουκμάν, τα υπόδικα απόβλητα, εισέβαλαν στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου , στο Πέραμα και τραμπουκίσαν εναντίον δασκάλων και γονιών. Αφορμή για την επίθεση η απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο προσφυγόπουλα από το Σχιστό. Και η παιδεία ως γνωστόν πάντα φοβίζει τα απαίδευτα σκουπίδια!

Κι έτσι οι Λαγοί βγήκαν  πάλι απ' τα λαγούμια τους, με την ανοχή βέβαια των εξουσιαστικών κομμάτων  που απ΄ τη μια καταδικάζουν φραστικά (!) και από την άλλη τους κλείνουν με νόημα το μάτι, γιατί όπως είχε πει ο Ντουρούτι δεκαετίες πριν, όταν τα αστικά κόμματα αντιλαμβάνονται  να κινδυνεύει η εξουσία τους , καταφεύγουν στο φασισμό.

Ανενόχλητοι λοιπόν έδρασαν για άλλη μια φορά οι υπόδικοι εγκληματίες μια που, ως γνωστόν, "παρακάλια και ευχές, δεν τρομάζουν τις οχιές".

Κι όσοι αμέτοχοι παρακολουθούν, συμμέτοχοι στο έγκλημα γίνονται. Καιρός να μιλήσουμε τη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν. Γι αυτό, όπως λέει κι εκείνο το όμορφο σύνθημα "ένα μακρύ στειλιάρι για κάθε Κασσιδιάρη"                        

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger