Home » , » Παρέμβαση της Συνέλευση Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλου σε επιχείρηση στυγνού εργοδότη

Παρέμβαση της Συνέλευση Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλου σε επιχείρηση στυγνού εργοδότη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 | 10:58 μ.μ.

Η συλλογικότητα Συνέλευση Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλου έκανε δυναμική παρέμβαση στο κατάστημα «Ψητονοστημιές»  στην Πετρούπολη ιδιοκτησίας των Γ. και Μ. Μανούση.

Ο λόγος ήταν να καταγγείλουν την άθλια στυγνή συμπεριφορά των εργοδοτών απέναντι στους εργαζόμενους της επιχείρησης με χαρακτηριστικό το γεγονός της εκδικητικής απόλυσης του εργαζομένου Γ. Μ.  (Είχαμε παραθέσει την σχετική ανακοίνωση της συλλογικότητας).

Όπως μας πληροφορεί σύντροφος που έλαβε μέρος σ’ αυτή την κινητοποίηση η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε εντυπωσιακή και φυσικά η «εικόνα» της συγκεκριμένης επιχείρησης δέχτηκε καίριο πλήγμα, αφού ο εργατόκοσμος της Πετρούπολης αντιλαμβάνεται ότι οι «ντεριβεράδες» είναι ένα απ’ τα πιο εκμεταλλευόμενα τμήματα της εργατικής τάξης.
Στην παρέμβαση της συλλογικότητας έγινε μοίρασμα της εφημερίδας του σωματείου με σκοπό να γνωστοποιηθούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που εργάζονται ως διανομής φαγητού.

Πέρα από προσφυγές στην Επιθεώρηση Εργασίας και τα σχετικά, που έχουν και αυτά την αξία τους, θεωρούμε ότι παρόμοιες κινητοποιήσεις είναι η πιο καλή απάντηση στην ασυδοσία των εργοδοτών. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger