Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος: Οι πολιτικοί που χαρακτήρισαν "ήρωες" τους πυροσβέστες τους συμπεριφέρονται σαν "γαϊδούρια" (Βίντεο)

Ν. Μπογιόπουλος: Οι πολιτικοί που χαρακτήρισαν "ήρωες" τους πυροσβέστες τους συμπεριφέρονται σαν "γαϊδούρια" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 | 9:58 μ.μ.

Από τα κεντρικά θέματα στα σημερινά κεντρικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων ήταν η πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης. Η θητεία των 4.000 πυροσβεστών, που προσλήφθηκαν στις 10 Φλεβάρη του 2012, λήγει αύριο και όπως τονίζουν κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο, εάν δεν μονιμοποιηθούν όσοι το δικαιούνται, σύμφωνα με τον νόμο ή δεν ανανεωθούν οι συμβάσεις των υπολοίπων.

Λεπτομέρειες γι’ αυτή την κινητοποίηση ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε και στο οποίο περιέχεται το συγκεκριμένο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Σκάι.

Θεωρήσαμε σκόπιμο σαν εισαγωγή του να προσθέσουμε την τοποθέτηση που έκανε γ’ αυτό το θέμα ο Νίκος Μπογιόπουλος στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο οι πολιτικοί που σε όλες τις προηγούμενες αναφορές τους χαρακτήριζαν τους πυροσβέστες «ήρωες», αναφερόμενοι στην ριψοκίνδυνοι δουλειά που κάνουν, σήμερα συμπεριφέρονται απέναντι τους σαν να έχουν να κάνουν με «γαϊδούρια». (Τι σου φταίνε τα συμπαθεί τετράποδα Νίκο;).

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger