Home » , » Η παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα ματαιώνει πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας (Βίντεο)

Η παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα ματαιώνει πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 | 8:54 μ.μ.

Ο μαχητικός, διαρκείς αγώνας που δίνει η συλλογικότητα του «Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης», πέρα από αποτελεσματικός στην ματαίωση πλειστηριασμών λαϊκών περιουσιών, έχει και σαν συνέπεια μέλη αυτής της ομάδας να έχουν γίνει έκαναν καρφί στα μάτια μεγαλοσυμβολαιογράφων, και κορακιών που θέλουν να πέσει στα νύχια τους η περιουσία χρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών, γι’ αυτό και κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν δικαστικές διώξεις (Διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση).

Σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης είχαμε άλλη μια νικηφόρα παρέμβαση αυτής της συλλογικότητας ματαιώνοντας πλειστηριασμό σπιτιού μονογονεϊκης οικογένειας που έχει ανήλικο παιδί.
Από την παρουσία του φίλου Χρήστου Αβραμίδη στο facebook –απ’ όπου απαλλοτριώσαμε και το βίντεο που παραθέτουμε- πληροφορούμαστε λεπτομέρειες γ’ αυτή την κινηματική δράση:

Η ενέργεια γίνεται μετά από απεύθυνση της ίδιας της οικογένειας στον Συντονισμό Συλλογικοτήτων προκειμένου να βοηθήσει. Η οικογένεια μάλιστα έχει κάνει αίτηση για να μπει στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, μια αίτηση που ακόμα δεν έχει εξεταστεί εξ ου και ο πλειστηριασμός... 

Τα χρήματα από τον πλειστηριασμό θα πήγαιναν στο Κράτος και σε μεγάλη τράπεζα που στην συνέχεια πρόλαβε και πούλησε το δάνειο αλλού!! 
Τέλος, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες την συγκεκριμένη υπόθεση κινεί ένα κύκλωμα αρπακτικών μέρος του οποίου είναι τράπεζες, το κράτος αλλά και δικηγόροι που κατέβηκαν με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής (στους δικηγόρους).  Δηλαδή πίσω από αυτούς που θέλουν να ξεπουληθεί το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται μεταξύ άλλων νομική ομάδα Χρυσαυγιτων. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger