Home » , » Ο Μεγάλος ... Θείος

Ο Μεγάλος ... Θείος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 | 10:17 μ.μ.

Πηγή: Στάθης - Realnews

Θεϊκός ο κ. Φλαμπουράρης. Δίνει στον Μεγάλο Αδελφό φιλολαϊκές διαστάσεις! Το νέο εύρημα του πολυπράγμονος, θυμόσοφου και καλοσυνάτου γέροντος της Αριστεράς που Γονάτισε είναι να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα, στην οποία θα απευθύνονται οι δυσπραγούντες Ελληνες να εκθέτουν τα προβλήματά τους και τα αιτήματά τους.

Και οι θεσμοί, Δεν είναι οι θεσμοί για να λύνουν προβλήματα, Ποιοι θεσμοί; Αμα έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, τι τους θέλεις τους θεσμούς;
Κι αυτό ακριβώς είναι ο θείος Φλαμπουράρης - είναι σαν να έχεις μπάρμπα, όχι στην Κορώνη, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ. Με έναν λόγο, το πελατειακό κράτος σε όλο του το μεγαλείο! Το ρουσφέτι σε όλο του το «ηθικό πλεονέκτημα»! Εχεις πρόβλημα, βάζεις βύσμα τον κυρ Αλέκο να στο λύσει.

Αν αυτά τα έκαναν οι δεξιοί (που τα έκαναν βεβαίως αλλά στο κρυφό και το μουλωχτό), θα ξεσηκώνονταν και οι πέτρες. Τώρα ο κοντόθωρος κ. Φλαμπουράρης και οι συν αυτώ τα κάνουν όλα αυτά εν Μέση Οδώ και φόρα παρτίδα. Ο εκμαυλισμός του λαού έτσι στο ξεδιάντροπο.

Εκτός κι αν ο αεράτος («αέρα χρωστάμε, με αέρα θα τους πληρώσουμε») κυρ Αλέκος πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση έρχεται πιο κοντά στα προβλήματα του λαού (που η ίδια τού δημιουργεί). Σωστό κι αυτό.

Το ίδιο και με τα σκουπίδια. Αντί οι πεινασμένοι να τα ψάχνουν στους κάδους ας τα βρίσκουν στο πολιτικό σύστημα...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger