Home » , » Μπάτσοι κλεφτρόνια;

Μπάτσοι κλεφτρόνια;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 | 7:32 μ.μ.

Αν ισχύουν τα όσα επικαλείται ο ιστότοπος του αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού Αγρινίου, οι μπάτσοι αυτής της πόλης κατάντησαν και κλεφτρόνια στην επιχείρηση που έκαναν κατά την εισβολή τους στο στέκι.

Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφιβάλλουμε για την βασιμότητα αυτής της καταγγελίας. Αλλωστε μηχανισμοί που εφαρμόζουν άθλιες κυβερνητικές διαταγές, είναι επόμενο να στελεχώνονται από ανάλογης ποιότητας άτομα.

Λέτε να βγει ο υπουργός μπάτσων και καταστολής Ν. Τόσκας και να χαρακτηρίσει "απολύτως δικαιολογημένη" και την πράξη ριφιφί στην οποία επιδόθηκαν οι ένστολοι υφιστάμενοι του; Αυτό το βλέπουμε, πάντως, λίγο χλωμό.

Ας δούμε ολόκληρη την ανάρτηση που αναφέρεται σ’ αυτή την μπατσάδικη πρόκληση που έγινε σχεδόν ταυτόχρονα με την εκκένωση καταλήψεων σε Αχαρνών και Ζωγράφου.

Το πρωί της Δευτέρας 13-03-2017 αστυνομικοί με δικαστικούς παραβίασαν το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αγρινίου σπάζοντας τα λουκέτα της εξωτερικής και της εσωτερικής πόρτας.

Έγινε ψάξιμο σ’ όλο το χώρο, ανοίχτηκαν ντουλάπια, συρτάρια και αποθηκευτικοί χώροι, ψάχτηκαν ακόμα παιδικά παιχνίδια και ρούχα.

Σπάστηκαν οι πόρτες του στούντιο και της αποθήκης, έγινε απόπειρα πρόκλησης βραχυκυκλώματος στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και προξενήθηκαν φθορές στην οικοσκευή.

Μέχρι αυτή τη στιγμή λείπουν 3 σημαίες μαύρες και μαυροκόκκινες και μια μεγάλη μαυροκόκκινη (μόνο το πανί).

Στο στέκι  υπήρχαν 645 ευρώ που προορίζονταν για δικαστικά έξοδα αγωνιστών και για την αγορά προσθετικού μέλους συντρόφου στο Αγρίνιο. Από αυτά βρήκαμε μόνο τα 45 ευρώ που βρίσκονταν σε άλλο σημείο από τα 600 που κλάπηκαν.

Διώξαν τα δυο σκυλιά που ζουν στο Στέκι αφήνοντάς τα να φύγουν, με κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα σε αυτά και σε άλλους.

Από την ψαχτική έγιναν ζημιές σε μηχανήματα ήχου και εικόνας (προτζέκτορα, κονσόλες, ενισχυτές, μηχάνημα αναπαραγωγής CD).
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger