Home » , » Οταν ο Κ. Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη παραδεχόταν στο σκάνδαλο Βατοπαιδίου (Βίντεο)

Οταν ο Κ. Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη παραδεχόταν στο σκάνδαλο Βατοπαιδίου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 | 11:55 μ.μ.

Πιθανόν να γνωρίζετε ότι μετά τη σημερινή δικαστική απόφαση που έβγαλε όλους τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, πεντακαθαρίδηδες όλα τα στελέχη της Ν.Δ ανέβηκαν στα «κάγκελα», γιατί θεωρούν ότι «δικαιώθηκαν».

Παρακάτω βλέπουμε τι έλεγε η Ντόρα Μπακογιάννη όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο και τι λέει τώρα.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι τελικά ο Κώστας Καραμανλής έσπασε μετά από πολύ καιρό την σιωπή του και με δήλωση του κάνει λόγο για αθλιότητα και σκευωρία, που αποκαλύφθηκε μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για όσους νταραβεριστήκαν με την λαμογιά του Βατοπεδίου.

Ελα όμως που κάποιοι κρατούν αρχείο και σήμερα παραθέτοντας τι έλεγε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός τον Οκτώβρη του 2008 εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Κ. Καραμανλή.
Αναφερόμαστε στην τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια» που μας παρουσίασε τον Κ. Καραμανλή από το βήμα της βουλής να λέει απευθυνόμενος στο κοινοβουλευτικό σώμα: «Γνωρίζω ότι  απ' όσα σκανδαλώδη έγιναν στο Βατοπέδι οι πολίτες έχουν πληγωθεί. Και η κυβέρνηση έχει αντικειμενική πολιτική ευθύνη για κάθε ζήτημα που πληγώνει τους πολίτες. Αναλαμβάνω λοιπόν με ευθύτητα  το μερίδιο των ευθυνών που μας αναλογεί».

Ο Καραμανλής, λοιπόν τότε παραδεχόταν τα «σκανδαλώδη –που έγιναν- έγιναν στο Βατοπέδι» και η Ντόρα μιλούσε για «σκάνδαλο Βατοπεδίου» απ΄ το οποίο « σίγουρα κάποιοι έβγαλαν χρήματα».  Σήμερα που έπεσε σφουγγάρι και σ’ αυτό το σκάνδαλο όλα όσα έλεγαν τότε τα νεοδημοκρατικά στελέχη τα έχουν ξεχάσει.











Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger