Home » , » Επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Χ.Α (Βίντεο)

Επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Χ.Α (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Απριλίου 2017 | 3:30 π.μ.

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο –το οποίο και παραθέτουμε- με την επίθεση που πραγματοποίησαν χτες το βράδυ νεαροί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Η λεζάντα που το συνοδεύει αναφέρει ότι αυτοί που έκαναν στην επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ναζιστικής συμμορίας στην λεωφόρο Μεσογείων, αδιαφόρησαν για το γεγονός ότι αυτά βρίσκονται απέναντι από τη Σχολή της Αστυνομίας και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και δίπλα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η αστυνομία έκανε στα «τυφλά» έντεκα προσαγωγές ατόμων τα οποία στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα αφού δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος τους. Τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρει:

Ελεύθερα αφέθηκαν και τα έντεκα άτομα που είχαν προσαχθεί από την αστυνομία για την επίθεση που σημειώθηκε στις 9:30 το πρωί, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη λεωφόρο Μεσογείων.

Ειδικότερα άγνωστα άτομα που φορούσαν κράνη και κουκούλες, εισέβαλαν στο βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου και με βαριοπούλες έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, ενώ πέταξαν μπογιές. Οι δράστες είχαν προσπαθήσει προηγουμένως να σπάσουν τη θωρακισμένη πόρτα της εισόδου, αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι πήγαν στο βιβλιοπωλείο, ενώ αμέσως μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

1 Απριλίου 2017 στις 3:05 μ.μ.

Παρακρατικοί λοιπόν πήγανε να σπάσουνε τα γραφεία της χρυσής αυγής για να της προσφέρουνε την κατάληλη δικαιολογία για τα χτυπήματα που κάνει. Ο Φασισμός είναι το μακρύ ΑΝΟΙΧΤΑ δολοφονικό χέρι του Καπιταλισμού και σε ολόκληρη την ιστορία του 20ου αιώνα τα Φασισστικά τάγματα φτιάχτηκαν απο ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Πλατείες....Καστελόριζο....εκλογικός νόμος.....

2 Απριλίου 2017 στις 1:13 π.μ.

@Παναγιώτης Τζαμαρια
Οτιδήποτε ξεπερνάει το ιερό άβατο του Περισσού, από τα πολύ αριστερά του, πρέπει να είναι προβοκατόρικο.
Τουλάχιστον αυτή είναι η ρητορική εδώ και δεκαετίες που εκπορεύεται μέσα από τους δαιδαλώδεις διαδρόμους του σπιτιού του λαού.

Σε άλλα νέα τώρα: επρόκειτο για μία παρεξήγηση και τίποτα παραπάνω ήταν το συμπέρασμα που βγήκε από το εικοστό συνέδριο του κκε.
Τα περί εξόδου από την ευρώπη και την νομισματική της ένωση. Ενάντια στις λυκοφιλίες των καπιταλιστικών σχηματισμών, ουσιαστικά ήταν ένα... σχήμα λόγου. Δεν τα εννοούσαμε βρε χαζά παιδιά. Με το ευρώ καλύτερα.

2 Απριλίου 2017 στις 10:24 π.μ.

1.13 Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Τα υπόλοιπα είναι ΑΝΕΚΔΟΤΑ. ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ την βλέπουμε στην Κυβέρνηση να σφάζει τον λαό.

2 Απριλίου 2017 στις 12:04 μ.μ.

1.13. Φαρμακοβιομήχανοι Ξενοδόχοι Εφοπλιστές Καρατζαφέρης Μπαλτάκος Μιχαλολιάκος συμφωνούνε μαζί σου βρε χαζό για Επιστροφή στον ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ και αλλαγή ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ με ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ. Τίποτα παράξενο. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΑΞΙΟΙ.......

2 Απριλίου 2017 στις 2:19 μ.μ.

Η Βενεζουέλα με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ χωρίς Ευρώ...και Ε.Ε.... Με τους Ιμπεριαλιστες Ρωσσίας Κίνας Ιραν Βραζιλίας κ.α εδω και 19 χρόνια έρχεται ....σοσιαλισμός με στάδια..... Αποτέλεσμα η Αστική τάξη στην Χλιδή και ο λαός στα Σκουπίδια. Αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα απο τα Οπορτουνιστικά φούμαρα που βάζουνε τους λαούς να διαλέξουνε ποιό τμήμα της Αστικής Τάξης η Ξένος Καπιταλιστής Ιμπεριαλιστής θα τους σφάξει. Και πιστεύουνε η Αφελής οτι θα παρασύρουνε το ΚΚΕ σε αυτό τον ΒΟΘΡΟ. Ας αλλάξουνε πλευρό πιαστήκανε..... Τα κόλπα ΠΕΘΑΝΑΝΕ το 1991......

2 Απριλίου 2017 στις 3:58 μ.μ.

H Aγγλία που έφυγε απο την Ε.Ε προχωράει στον Σοσιαλισμό.... με επικεφαλής το Παλάτι την Μέι και τον Φάρατζ.... Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανοι Ξενοδόχοι Μπαλτάκος Καρατζαφέρης και η Χρυσή αυγή που ζητάνε Εξοδο απο την Ε.Ε βαδίζουνε για τον ....ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ..... ΜΑΛΙΣΤΑ..........

2 Απριλίου 2017 στις 8:46 μ.μ.

Lalaki μέχρι πρότινος τα σχήματα ή αποκόμματα που εσύ υποστηρίζεις έλεγαν όχι στο ευρώ αλλά ναι στην ΕΕ. ΣΥΡΙΖΑ 1 ΣΥΡΙΖΑ 2 κλπ ως αβανταδόροι αυτά λένε. Δεν το ξέρεις;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger