Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος για το μακελειό στο Μάντσεστερ (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος για το μακελειό στο Μάντσεστερ (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 | 3:23 π.μ.

Στους 22 έφτασαν οι νεκροί –ενώ πιθανολογείται ότι ο αριθμός τους θα μεγαλώσει αφού υπάρχουν ακόμα αρκετοί αγνοούμενοι, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 60 από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.

Μέσω του πρακτορείου ειδήσεων Amaq, το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη, ενώ σαλταρισμένοι χρήστες Twitter, που έχουν σχέση με τον ISIS, με μηνύματά τους πανηγυρίζουν, θεωρώντας αυτό το έγκλημα, απάντηση στην Δύση για τις αεροπορικές της επιδρομές σε Ιράκ και τη Συρία. Μάλιστα ορισμένοι απ’ αυτούς παροτρύνουν τους ομοϊδεάτες τους για παρόμοιες αιματηρές ενέργειες και σε άλλες περιοχές

Την ίδια ώρα η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, ανακοινώνει ότι το επίπεδο συναγερμού στη χώρα της ανεβαίνει στο μέγιστο επίπεδο, καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα  νέας τρομοκρατικής επίθεσης.

Στο παρακάτω ηχητικό ακούμε τον Νίκο Μπογιόπουλο να τοποθετείται για το μακελειό στο Μάντσεστερ, που διέπραξαν οι εγκληματίες του λεγόμενου Ισλαμικού κράτους. «Για να αντιμετωπίσεις το έγκλημα, για να αντιμετωπίσεις την θηριωδία πέρα απ’ το γεγονός ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις τον φυσικό ένοχο, πρέπει να αντιμετωπίσεις και ότι τον γεννά και τον αναπαράγει» είναι η εκτίμηση του δημοσιογράφου, ο οποίος γίνεται αναλυτικός στην 15λεπτη τοποθέτησή του που ακούμε στο παρακάτω ηχητικό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger