Home » , » 1.500 ευρώ η μηνιαία ταρίφα στους μπάτσους οι οποίοι πουλάνε "προστασία" στους εμπόρους ναρκωτικών (Βίντεο)

1.500 ευρώ η μηνιαία ταρίφα στους μπάτσους οι οποίοι πουλάνε "προστασία" στους εμπόρους ναρκωτικών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 | 8:41 μ.μ.

«Ολος ο κόσμος το έχει τούμπανο και οι γύφτοι οι ίδιοι το λένε. Από 1500 ευρώ παίρνει καθένας» από τους μπάτσους οι οποίοι «προστατεύουν» τους εμπόρους ναρκωτικών στο Μενίδι, ακούμε κάτοικο της περιοχής να μας λέει σε τηλεοπτική κάμερα.

 Παρόμοιες καταγγελίες έκαναν αρκετοί άνθρωποι που διαμένουν στην συγκεκριμένη περιοχή και τις οποίες ακούμε στο παρακάτω βίντεο.
Προφανώς δεν μαθαίνουμε κάτι καινούργιο αφού όλη αυτή η κατάσταση είναι πασίγνωστη. Μόνο η πολιτική και φυσική ηγεσία των μπάτσων έχει παντελή άγνοια για την συγκεκριμένη δραστηριότητα των «οργάνων υπεράσπισης των νόμων και της τάξης».
 Και όπως συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις ακούσαμε το γνωστό τροπάρι: Το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ ανέλαβε να διερευνήσει αυτές τις καταγγελίες. Σ’ αυτή την εξέλιξη δεν χρειάζεται παρά να πούμε το γνωστό: «Τώρα πιάσαμε τα λεφτά μας». 

Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που έχουμε γράψει διαβάστε την ανάρτησή μας που είχε τίτλο «Το διευθυντήριο του οργανωμένου εγκλήματος βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173». (ΓΑΔΑ)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger