Home » , » Η ΝΔ στηρίζει διεθνείς τρομοκράτες.

Η ΝΔ στηρίζει διεθνείς τρομοκράτες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 | 4:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

 Η ΝΔ στηρίζει διεθνείς τρομοκράτες. Δεν εννοώ μόνο την ΕΕ, το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ, αλλά ακόμα ένα «τεφαρίκι». Τον γνωστό και σε μας από τις «επενδύσεις» - ανέκδοτο στην Ελλάδα, Εμίρη του Κατάρ. 

Θυμίζουμε ότι με ανακοίνωση της τοπικής νομαρχιακής της Ν.Δ. στις 10/10/2016, Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Ζακύνθου καθιστούσε προσωπικά υπεύθυνο, τον υφυπουργό αθλητισμού και πολιτισμού και τοπικό βουλευτή, Σταύρο Κοντονή, όπως και τον ΣΥΡΙΖΑ, αν χάνονταν η συγκεκριμένη «επένδυση». 

Τώρα όμως που ο Τραμπ και οι άλλοι της συμμορίας των ιμπεριαλιστών έβγαλαν τρομοκράτη το Κατάρ, τι λένε; 
Το τι κουμάσι είναι ο εμίρης το βλέπουμε εδώ: «Δούλοι - ασιάτες εργάτες, τα 2/3 του πληθυσμού του εμιράτου του δικτάτορα, ο όποιος αποφασίζει για την ζωή και τον θάνατο των κάτοικων. Χωρίς δικαιώματα, με παρακρατημένα τα διαβατήρια, ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου, πεθαίνουν κατά δεκάδες δουλεύοντας σε απάνθρωπες συνθήκες για 14 ώρες, δεν μπορούν να προσφύγουν πουθενά να διαμαρτυρηθούν»...

Το Κατάρ είναι πλούσια χώρα, αλλά δεν έχει πολύ στρατό. Δεν χρειάζονταν άλλωστε, αφού έχει χερσαία σύνορα μόνο με τη Σαουδική Αραβία με την οποία είχε καλές σχέσεις. Η Σαουδική Αραβία αντίθετα εξοπλίζεται συνέχεια, ενώ πολεμά τους αντάρτες στην Υεμένη, σφαγιάζοντας συνήθως άμαχους Σιίτες. Οι Σαουδάραβες μπορούν άνετα να στραγγαλίσουν το μικρό Εμιράτο, αφού και μόνο το κλείσιμο των χερσαίων συνόρων αρκεί να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους κατοίκους του Κατάρ, καθώς η χώρα δεν παράγει παρά μονάχα το 10% των τροφίμων που χρειάζεται. Μια παρατημένη πολιορκία λοιπόν θα αφανίσει το Κατάρ, ειδικά αν επεκταθεί σε θάλασσα και αέρα. Όμως οι Αμερικάνοι που είναι πίσω από αυτά, βιάζονται. 

Το Κατάρ ήταν και παραμένει σύμμαχος των ΗΠΑ. Μαζί με το Σαουδάραβα Σεΐχη, ο Εμίρης στήριξε το ISIS με τις ευλογίες φυσικά των Αμερικάνων. Όμως ο πόλεμος στη Συρία έδειξε κάποια πράγματα. Το Κατάρ απ’ ότι φαίνεται θέλησε να βελτιώσει τις σχέσεις με το Ιράν και τις οργανώσεις που αυτό υποστηρίζει, ώστε να αποφύγει τον επερχόμενο πόλεμο. Αυτό τσάντισε τους ιμπεριαλιστές που αποφάσισαν να δείξουν στον εμίρη ποιος πραγματικά κυβερνά τη χώρα του. Το μήνυμα μάλλον εξήφθη και το Κατάρ αφού «αποκηρύξει την τρομοκρατία» θα χορέψει το χορό της κοιλιάς προς τέρψη του Αμερικάνου Πλανητάρχη. 

Θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί (όπως έκανε) κάθε ιμπεριαλιστικό σχέδιο των γερακιών του Πενταγώνου, ίσως μάλιστα πάρει και μπόλικα όπλα made in USA για να αντιμετωπίσει «μελλοντικές προκλήσεις». Επίσης η Δύση θα ισχυριστεί ότι κάνει κάτι για την τρομοκρατία, άσχετα αν στην πραγματικότητα την καλλιεργεί συστηματικά. Οι Αμερικάνοι είναι πάνω από όλα έμποροι. Απλά το εμπόρευμα τους είναι θάνατος και καταστροφή. Δημιουργούν κρίσεις κι έπειτα πουλάνε όπλα. Το έχουν κάνει με εμάς με φοβερή μάλιστα επιτυχία. Όσο για Ανεξαρτησία κι Ουδετερότητα, αυτά είναι πολυτέλειες και τούτο είναι το νέο μήνυμα του Τραμπ σε όλους τους Λαούς. 

Όπως είπαμε, ο Εμίρης του Κατάρ είναι κακός. Χειρότερος όμως είναι ο Σεΐχης της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος την έχει δει... Χίτλερ. Αν δεν υποχωρήσει το Κατάρ σύντομα, οι Αμερικάνοι "θα αμολήσουν το λουρί" κι ο Στρατός των Σαουδαράβων θα κατακτήσει εύκολα ή δύσκολα το μικρό κράτος, βάζοντας την ταφόπλακα: «Ενθάδε κείται ΚΑΤΑΡ».

Στο μεταξύ στα Super Market της χώρας οι τρομαγμένοι κάτοικοι γράφουν «το έπος του εβαπορέ», όπως ακριβώς εμείς εδώ το 1987 με την κρίση στο Αιγαίο… 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger