Home » , » Ανασκευάζει ο Κ. Καζάκος. Τοποθετήσεις Κουτσούμπα - Μπογιόπουλου στις δηλώσεις του ηθοποιού (Βίντεο)

Ανασκευάζει ο Κ. Καζάκος. Τοποθετήσεις Κουτσούμπα - Μπογιόπουλου στις δηλώσεις του ηθοποιού (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 | 10:50 μ.μ.


Εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις –ειδικά από τους χρήστες του διαδικτύου-  η δήλωση του ηθοποιού και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Καζάκου που χαρακτήρισε «προδότες» τους νεολαίους που επέλεξαν να μεταναστεύσουν.

Σήμερα πάντως ο Κ. Καζάκος καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου και προφανώς αντιλαμβανόμενος το γενικότερο κλίμα που έχουν προκαλέσει οι τοποθετήσεις του προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας ισχυρίστηκε ότι το πνεύμα των δηλώσεων του στρεφόταν σε όσους με την πολιτική τους οδήγησαν τους νέους να φύγουν από την Ελλάδα αναζητώντας σε χώρες του εξωτερικού μια καλύτερη τύχη.

Την ίδια ερμηνεία στις δηλώσεις Καζάκου έδωσε και ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Μπογιόπουλος χαρακτήρισε «ατυχή δήλωση» την συγκεκριμένη τοποθέτηση του ηθοποιού, συμπληρώνοντας  ότι ένας άνθρωπος δεν κρίνεται από μια ατυχή διατύπωση. Ο Κώστας Καζάκος έχει μια τεράστια διαδρομή αγώνων και προσφοράς , ενώ η αγάπη του για τους νέους ανθρώπους ξεχειλίζει, πρόσθεσε ο ίδιος.

Παρακάτω παρακολουθούμε πώς παρουσιάστηκε το θέμα στο δελτίο ειδήσεων του Αντένα, ενώ ακούμε τις διευκρινήσεις που έδωσε στον ρ/σ realfm για τις δηλώσεις του ο Κ.Καζάκος καθώς και την ολοκληρωμένη τοποθέτηση του Ν. Μπογιόπουλου που αναφέραμε παραπάνω.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 19 σχόλια

6 Ιουνίου 2017 στις 11:03 μ.μ.

Δεν ανασκευάζει τίποτα. Ο Αντικομμουνισμός δεν πιάνει. Είπε ξεκάθαρα οτι φεύγουνε στο Εξωτερικό επιστήμονες που έχουν σπουδάσει με λεφτά ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και είναι προδοσία. Εχει απόλυτο δίκιο. Δεν πάνε για να επιζήσουν όπως το 1950. Πάνε για να έχουνε τα προνόμια για πλουτισμό. Καλύτερα είναι να μας πείτε για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που δολοφονεί καθημερινά τον λαό για τα Συμφέροντα των Καπιταλιστών. Τα ίδια και η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στην ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ χωρίς Ευρώ... και Ε.Ε..... Το ΚΚΕ δικαιώθηκε 100%. Στηρίξατε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και τα εγκλήματα της θα τα Λουστείτε μεχρι τέλος ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

7 Ιουνίου 2017 στις 12:13 π.μ.

Που είναι τώρα τα πληρωμένα κνιτοειδή που έβριζαν ως "καλομαθημένους αστούς και μικροαστούς" όσους φεύγουν έξω προκειμένου να υποστηρίξουν τον κομματικό εκλεκτό, Καζάκο;
Άθλια ανθρωπάρια, χρυσαυγίτες του Περισσού, τώρα που ανασκεύασε ο Καζάκος και οι αρχηγοί σας βγείτε να ζητήσετε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους νέους μετανάστες αν έχετε ίχνος τσίπας...

7 Ιουνίου 2017 στις 12:23 π.μ.

κριμα τον πνευματικο μοχθο τοσων σχολιαστων. ελπιζουμε να μην αλλαξει θεση παλι μεσα στην βδομαδα δεν θα το αντεξουμε

7 Ιουνίου 2017 στις 12:36 π.μ.

Μου έχει συμβεί αρκετές φορές να πω κάτι το οποίο παρεξηγείται. Ο άλλος να καταλαβαίνει διαφορετικά, μερικές φορές εντελώς αντίθετα από αυτά που θέλω να πω. Σε αυτό όμως φταίω εγώ, γιατί οφείλω να διατυπώσω με σαφήνεια την άποψη μου. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που ότι και να πεις θα ακούσουν αυτό που θέλουν οι ίδιοι, ενώ θα πουν τα δικά τους. Δεν αναφέρομαι όμως σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις.
Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ όλους όσους κάνουν καλόπιστη κριτική. Και είμαι ιδιαίτερα περήφανος που το site μας - μια όαση ενημέρωσης, δεν στρογγυλεύει τα πράγματα ανάλογα με το ποιος μιλάει. Το λάθος είναι λάθος και πρέπει να διορθώνεται, αλλιώς επαναλαμβάνεται και γίνεται ακόμα χειρότερο.
Αναφέρομαι στην ατυχή δήλωση του καταξιωμένου ηθοποιού Κώστα Καζάκου. Πήραμε θέση κι είπαμε το αυτονόητο: Ότι δεν ήταν σωστό αυτό που είπε ο ηθοποιός, έτσι όπως το εξέφρασε, όπως το ακούσαμε. Φυσικά ο καλλιτέχνης κατόπιν έδωσε εξηγήσεις λέγοντας πως προδοσία θεωρεί την πολιτική που αναγκάζει τους νέους να αναζητήσουν αλλού καλύτερη ζωή. Δεν θα διαφωνήσω με τη διευκρίνιση. Συμφωνώ επίσης με το σύντροφο Μπογιόπουλο. Έχουμε πει αμέτρητες φορές ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κρίνεται μόνο από μια δήλωση. Ο Κώστας Καζάκος έχει πράγματι προσφέρει και αγωνιστεί πάρα πολύ.
Τώρα όμως φοβάμαι πως θα παρεξηγηθώ. Γιατί θα πω πράγματα που ενοχλούν.
Αγαπητοί Σύντροφοι: Η κριτική και η αυτοκριτική είναι γνώρισμα των Κομμουνιστών και μεγάλο πλεονέκτημα μας. Όταν λοιπόν κάποιος σύντροφος επισημαίνει λάθη σε μας η σε άλλους συντρόφους μας, δεν το κάνει ούτε από έλλειψη σεβασμού, ούτε βέβαια από αντικομουνισμό. Το κάνει για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Καλή η Αλληλεγγύη, φυσικά πρέπει να υπάρχει πάντα μεταξύ μας, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις προηγείται η Βελτίωση.
Μπορούμε να καταλάβουμε χρησιμοποιώντας τη λογική μας πότε μας κριτικάρουν καλόπιστα και πότε κάνουν προπαγάνδα. Γιατί κάποιοι (λίγοι στον αριθμό αλλά καλοί σύντροφοι) γίνονται ορισμένες φορές, «βασιλικότεροι του βασιλέως» μ’ αποτέλεσμα μια πολύ άσχημη εντύπωση για τους ίδιους.
Ένα λάθος πρέπει να διορθώνεται, αν αυτό είναι δυνατόν. Να πω κι ένα παράδειγμα: Φανταστείτε αυτό το κείμενο γεμάτο ορθογραφικά λάθη. Κι αν κάποιος μου πει «Βρε φίλε δεν γράφονται έτσι οι λέξεις…» εγώ να τον κατηγορώ και να νευριάζω. Πόσο γελοίος θα φανώ; Πόσο θα αποδυναμωθούν τα επιχειρήματα μου; Ψυχραιμία λοιπόν.
Ο Κώστας Καζάκος, τον οποίο θαυμάζω και σαν ηθοποιό και σαν άνθρωπο, διόρθωσε αυτό που είπε. Έκανε πολύ καλά. Σκοπός μας είναι η καλυτέρευση του ίδιου μας του εαυτού, και του κόσμου. Γιατί κανείς μας δεν γεννήθηκε τέλειος ούτε είναι αλάθητος. mitsos175.

7 Ιουνίου 2017 στις 2:44 π.μ.

Συνεχιζεις μπαρμπαγιωργο την αντικκεδικη πρακτική το γιαννακι και Rojo τους εχεις στην πρώτη Θέση

7 Ιουνίου 2017 στις 3:33 π.μ.

Όποιος λέει οτιδήποτε εναντίον των ανθρώπων που πάνε στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά σίγουρα δεν είναι Κομουνιστής. Αναμασά την ρατσιστική προπαγάνδα. Δε πα να αυτοσυστήνεται ως η μετενσάρκωση του Λένιν, δε πα να ξέρει απέξω κι ανακατωτά το Μαρξ, Κομουνιστής δεν είναι. Μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο.
Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ψάχνουν το καλύτερο. Αν αυτό το καλύτερο -κατά τη γνώμη τους πάντα- δεν το βρίσκουν στην χώρα που γεννήθηκαν, έχουν υποχρέωση στον εαυτό τους, να ψάξουν αλλού. Αυτό δεν κάνουν οι μετανάστες που φεύγουν από χώρες που δεν γίνεται πόλεμος;
Επειδή δηλαδή δεν σκοτώνονται από βόμβες και σφαίρες, πρέπει να υπομένουν τη φτώχεια και τη δυστυχία; Εδώ στην Ελλάδα έχουμε τη μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρώπη κι από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως. Χάρη στα μνημόνια, στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.
Αν και υπάρχουν αρκετές επιλογές, η μετανάστευση είναι μια από αυτές. Για πάρα πολλούς μάλιστα δεν αποτελεί επιλογή, αλλά ανάγκη. Ποιος λογικός θα τολμήσει να κατηγορήσει έναν άνθρωπο, ο οποίος βρήκε μια δουλειά που του αρέσει, στο αντικείμενό του, μακριά από τον τόπο που γεννήθηκε; Αν ήταν να μένουμε ριζωμένοι σε ένα μέρος δεν θα φεύγαμε καν από τα χωρία μας να πάμε στις πόλεις! Είναι οι συνθήκες που εξαναγκάζουν τον κόσμο να φύγει, καθώς η μετανάστευση έχει άμεση σχέση με τις επικρατούσες κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές συνθήκες. Οι επιμέρους λόγοι που κάνουν τον συνάνθρωπό μας να αναζητήσει την τύχη του στην ξενιτειά, είναι πάρα πολλοί, σχεδόν τόσοι όσοι και οι μετανάστες αλλά «Αιτία της μετανάστευσης σε γενικές γραμμές, τόσο της εκούσιας όσο και της αναγκαστικής, είναι η προσπάθεια εκείνων που μεταναστεύουν να απαλλαγούν από διάφορους παράγοντες που καταπιέζουν τη ζωή και την προσωπικότητά τους». Μπορούμε να τους κατηγορήσουμε λοιπόν γι αυτό; Ασφαλώς όχι!
«Το 1965, περίπου 117.000 Έλληνες αναχώρησαν προς διάφορες ευρωπαϊκές ή υπερπόντιες χώρες, ενώ το μέγιστο ετήσιο ύψος της μετανάστευσης για την προπολεμική περίοδο, που σημειώθηκε το 1914, ήταν 37.000 άτομα. Συνολικά, στο διάστημα 1960-1969 εγκατέλειψαν τη χώρα περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι, δηλαδή κάτι παραπάνω από το 1/3 του συνόλου των μεταναστών κατά την 30ετία 1946-1977. Μάλιστα, στην τριετία 1963-1965, οι ραγδαίοι ρυθμοί της "εξόδου" υπερκέρασαν τη φυσική αύξηση του ελληνικού πληθυσμού».
Σήμερα η οικονομική κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Η χώρα έχει ουσιαστικά χρεοκοπήσει. Η μετανάστευση λοιπόν δεν είναι κάτι καλό αυτό καθ αυτό, όμως γι αυτό δεν φταίνε καθόλου οι Mετανάστες, αλλά όσοι δημιουργούν τέτοιες συνθήκες. Όπως ο πυρετός δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα σε ένα οργανισμό έτσι και η μετανάστευση είναι ένας δείκτης της άσχημης κατάστασης που επικρατεί σε μια χώρα μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Ένα ακόμα παράδειγμα: Βρίσκεσαι σε ένα σπίτι. Πιάνει φωτιά. Ασφαλώς θα φωνάξεις, θα προσπαθήσεις να τη σβήσεις, αν όμως δεν τα καταφέρεις, δεν θα κάτσεις να καείς, θα φύγεις… mitsos175.

7 Ιουνίου 2017 στις 8:11 π.μ.

Αυτη ειναι η ηθικη που παραγει το χαλκειο του Περισσου και αυτα ειναι
τα παραγομενα προιοντα τυπου Καζακου Απο τη μια βγαινουν ξεδιαντροπα και προβοκαρουν τις χιλιαδες των αποδημων ελληνων στα σκλαβοπαζαρα της υφηλιου απολαλωντας τους ανερυθριαστα προδοτες και μην παιρνοντας ευθυνη των λογων τους και απο την αλλη με τη μεγαλυτερη ευκολια ανασκευ
ζουν την προβοκατσια Εδω προκειται για προβοκατσια στην προβοκατσια
γιατι τους χιλιαδες που δεχτηκαν καταμουτρα την προκληση προσπαθουν
να τους χαρακτηρισουν ως εχοντες μειωμενη αντιληψη και ικανοτητα ερμηνειας στα οσα διαβαζουν

7 Ιουνίου 2017 στις 12:27 μ.μ.

Μίλάμε για αλήθειες και ηθική οι αθλιοι που υποστήριξαν οτι ο Καζάκος λαμβάνει μισθο 4000 ευρώ ως καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.Για τέτοια αντικκε μούτρα μιλάμε.Και φυσικά η αλητεία ολων αυτών των αρχιψευταράδων λακέδων δεν σταματά εδω.Επιχειρούν να παρουσιάσουν αυτή την δήλωση ως και επίσημη θέση του ΚΚΕ για την μετανάστευση.Απο που όμως πέρνουν γραμμή ολοι αυτοί οι αρχιγκεμμπελίσκοι.Μα φυσικά απο την φασιστοφυλλάδα του κομιστή και τα δημοσιογραφικά τσιράκια του όπως ο αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος Δημ. Μαρκόπουλος.Διαβάστε εδω το κείμενο του εν λόγο δημισιογραφου με τίτλο "Τι κάνατε στη χούντα κύριε Καζάκο;" https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/686112/ti-kanate-sti-houda-kurie-kazako-/&ved=0ahUKEwiUu_uYr6vUAhWQL1AKHWm6CeMQqUMI5QEwIw&usg=AFQjCNEUcjQRiCXlxReq1YA7pPsuQWtGFQ&sig2=tOpjZydE3a2N3B2s2uR48w και αν βρείτε διαφορα μεταξύ άλλων στα όσα το Βαθυ Κόκκινο και λοιπόν τσάτσιδων του εσμού των συριζολαέ εχουν προσάψει και υποστηρίψει για την πορεία και για τον ίδιο προσώπηκά τον Καζάκη να μου τρυπίσετε την μύτη.

7 Ιουνίου 2017 στις 4:08 μ.μ.

Τα σχόλια ορισμένων εδώ μέσα είναι εμετικά. Το μόνο που έχετε στο νου σας είναι πως να χτυπήσετε το ΚΚΕ. Ορισμένοι παριστάνουν τους υπερεπαναστάτες προερχόμενοι απο τον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που απο το 2011 και έπειτα στήριξε την μεγαλύτερη πεπονόφλουδα της που πέταξε η αστική τάξη στην χώρα. Κάποιοι προέρχεστε απο την ανταρσυα που διασπάστηκε για μερικές θέσεις στο δημόσιο. Κάποιοι αλλοι ξεχνάτε μάλλον οτι στις 05/07/2015 το χεράκι σας ήταν αυτό που στήριξε το δημοψήφισμα του Αλέξ... μαζί με τους φασιστοανελ και την χ.α. Αν είστε τοσο "φοβεροι" ποια είναι η απηχηση των θεσεων σας?? Την οικονομική μετανάστευση την γεννά ο καπιταλισμός ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΥΣΗ. Η οικονομικη μετανάστευση δεν ειναι μέρος ουτε του κοσμοπολιτισμού αλλα δεν έχει και σχέση με την προσφυγιά. Στόχος όλων πρέπει να είναι να παλέψουν να σταματήσουν αυτο το φαινόμενο. Το ίδιο θέμα είχε και η 1η Διεθνης οπου ο Μαρξ προσπαθούσε να εξηγήσει το τι ειναι μισθωτη εργασια και να πεισει τους εργάτες να μείνουν στο τόπο τους και να παλέψουν για ενα καλύτερο αυριο..! Οσων αφορα τους διευθυνοντες την ιστοσελίδα , προκαλεί κατάπληξη η έκταση που δώσατε στο θέμα (α και στα ντολμαδάκια της Μαρίκας) την ίδια ώρα που δεν προβάλατε καθόλου την κινητοποιηση του ΚΚΕ στην Κοζανη εναντια στην νατοικη φαλαγγα...Αυτο απο μονο του λέει πολλά!!

7 Ιουνίου 2017 στις 5:13 μ.μ.

Τελικά οι πραγματικοί πασόκοι είναι πολύ περισσότεροι από όσους τίμησαν το ένδοξο σοσιαλιστικό κόμμα με την ψήφο τους.

7 Ιουνίου 2017 στις 5:18 μ.μ.

Κούνια που σας κούναγε νεοπασοκοειδή εάν νομίζετε ότι ο Καζάκος και το ΚΚΕ θα δώσουν διαπιστευτήρια σε λιβανιστήρια σαν και εσάς.

7 Ιουνίου 2017 στις 7:23 μ.μ.

To ενδιαφέρον της ιστορίας είναι πως τα διάφορα θυμιατά του αντιΚΟΥΚΟΥΕδισμού, για πρώτη φορά επικαλούνται κάποια υποτιθέμενη "συνηγορία" του Γ.Γ. της ΚΕ/ΚΚΕ στο ....καναπεδάτο-διαδικτυακό τζάμπα-επαναστατιλίκι τους. Το πιο κουφό είναι πως επικαλούνται για τους ίδιους λόγους και τον Μπογιό, που μόλις πριν μερικές αναρτήσεις ..."ξεσκίζανε" για ...."συντηρητισμό" στην υπόθεση της ασφαλίτικα σκηνοθετημένης πορδής των σαράντα γραμμαρίων στα ...μπούτια του Παπαδήμου.
Το ρεζουμέ της ιστορίας:
1. Το χαφιεδολόϊ του "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" έκανε με κοπτοραπτική την "προδοσία" του Καζάκου ..."προδότες".
2. Τα καθ' έξιν θυμιατά κάθε αντιΚΚΕ προβοκάτσιας δώσανε και πάλι το παρόν.
3. Στην ουσία των δηλώσεων του Καζάκου "Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία." ....δεν τοποθετήθηκε κανένας από δαύτους εκτός από τα ...."κνιτοειδή"!
4. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ χειρίστηκε άλλη μια φορά αριστοτεχνικά τον μικροαστικό χατζηαβατισμό για να εξουδετερώσει τον απόηχο μιας επιθετικής κίνησης του ΚΚΕ (και κανενός αλλουνού!) κατά του ΝΑΤΟ.
5. Η ΣΤΗΜΕΝΗ υπόθεση "Παπαδήμου", με παρόμοιο τρόπο εξουδετέρωσε τον αντίχτυπο της τρανταχτής ξευτίλας του πολιτικού της προσωπικού στις προσδοκίες, που είχε καλλιεργήσει στον καναπεδάτο "Λαό" για το "Χρέος".
6. Η μαύρη χορωδία Αντίδρασης-Μικροαστικαριάτου έχει πέσει η ίδια θύμα της διαδικτυακής virtual reality που έχει στήσει για να εξαπατήσει το πόπολο. Οπως τότε, με τις πλατείες, που νόμισε πως ..."έσβησε" το ΚΚΕ!

Περαστικά σας, μικροαστοί χατζηαβάτες! Σας περιμένουν εκπλήξεις, κι άλλα, που δε φαντάζεστε....

7 Ιουνίου 2017 στις 8:03 μ.μ.

1) Θα ανασκευάσει το blog για το κίτρινο δημοσίευμα με τις υπόνοιες περί συνεργασίας με τη χούντα;

2) Μήτσο, τα γλωσσικά ολισθηματα είναι συνήθη για όποιον εκφράζεται. Σαφώς, αν κάποιος κάνει λάθος οφείλει να διευκρινίσει. Όμως, η προσπάθεια ηθικής δολοφονίας της προσωπικοτητας με όρους Κολοσσαιου δεν έχει καμία σχέση με κριτική. Και αυτό είναι το σοκαριστικο που προέκυψε με αυτή τη δήλωση...

3) Η προδοσία εγείρει στον προδομένο αισθήματα οργής. Το μεταναστευτικο ρεύμα των τελευταίων ετών δεν εγείρει αισθήματα οργής σε κανένα. Άρα δεν το λες προδοσία/λιποταξια. Μάλλον ιδιωτεια το λες. Γιατί δεν αφορά ούτε εξαθλιωμενους ούτε ανειδίκευτους εργάτες (όπως παλιότερα) που αναγκάζονται να μεταναστευσουν, αλλά κυρίως νέους επιστήμονες που επιλέγουν να ασχοληθούν με την δική τους προσωπική εξέλιξη και όχι με το συλλογικό αγώνα για την κοινωνική εξέλιξη. Θεμιτό, αλλά καθόλου δακρυβρεχτο όπως το παρουσιαζουμε κάποιοι.

Άγνωστος Χ

ΥΓ: Δεν κουνάω το δάχτυλο. Προσωπικά, έχω σκεφτεί να μεταναστευσω, όταν απογοητευτηκα προσκαιρα από την ελληνική κοινωνία και όχι για λόγους επιβίωσης. Τελικά μου πέρασε σύντομα. Επίσης, έχω φίλους και συγγενείς που μεταναστευσαν επί κρίσης, εκ των οποίων οι περισσότεροι είχαν δουλειά στην Ελλάδα.

7 Ιουνίου 2017 στις 10:43 μ.μ.

@Melito HuutoΚατακαημένε,όσο και να τσιρίζεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να αποδείχνεις περίτρανα πόσο φαιδρός είσαι!Προβοκατορίσκο ,για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τουςστο βίντεο δεν είπε ότι οι νέοι που φεύγουν είναι προδότες. Αυτά είναι λόγια του σχολιαστή του βίντεο και όχι του Καζάκου. Ο Καζάκος είπε ότι η φυγή στις ξένες χώρες είναι προδοσία. Και αυτό ο καθένας το παίρνει και το ερμηνεύει όπως θέλει. Στο βίντεο ο Καζάκος μιλάει ,αλλά τον προβοκατόρικο τίτλο "Καζάκος: Προδότες οι νέοι που φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν" τον έφτιαξε ο σχολιαστής του βίντεο (ομάδα αλήθειας)
Ο Καζάκος διευκρίνησε στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου: «Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν, είπα ότι συνιστά προδοσία αυτός ο εξανδραποδισμός του τόπου, αυτή η αιμορραγία που έχει προκληθεί από αυτήν την πολιτική που ασκείται τόσα χρόνια»
Νομίζω πως αρκούν όλες αυτές οι πληροφορίες για να μπουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση!και είναι απόλυτα κατανοητές ακόμη και από σένα!

Ανώνυμος
8 Ιουνίου 2017 στις 12:23 μ.μ.

Ο καζάκος είχε αμφιλεγόμενη στάση επί χούντας.Όμως ξεπλύθηκε μπαίνοντας στα μπουντρούμια της προς το τέλος.Υπήρχαν και χειρότερες περιπτώσεις ηθοποιών όπως πχ Καραγιώργης επι χρόνια στέλεχος του κκε.Στην ουσία της δηλωσης του ο Καζάκος έχει δίκιο αν και ήταν λίγο άγαρμπος ο τρόπος.Η μετανάστευση είναι ατομική λύση και όσοι με τις πολιτικές τους αφήνουν την χώρα χωρίς την νεολαία της είναι προδότες για εκτέλεση στο γουδί θα συμπληρωνα εγώ...

9 Ιουνίου 2017 στις 5:27 μ.μ.

Mitsos 175

Τι ακριβώς σημαίνει για έναν μαρξιστή – λενινιστή «μια δουλειά που του αρέσει» και από πότε οι άνθρωποι που δουλεύουν πάνω στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει δεν εκμεταλλεύονται από τους διάφορους εκμεταλλευτές καπιταλιστές;;;… Ξέρεις θα μπορούσα τώρα, όπως και εσείς κάνετε μέρες για τον Καζάκο να σου ρίξω άπειρους τόνους χολής και λάσπης, γράφοντας σου για «καριερίστες» και γενικότερα πως και εσύ αναπαράγεις την ατομικότητα, συνειδησιακό φαινόμενο της αστικής ιδεολογίας… Επίσης η κριτική των κομμουνιστών δεν γίνεται με ψέματα και ανακρίβειες… Δεν σας είδα να υπερασπίζεστε τον Καζάκο απέναντι στα διάφορα χυδαία άρθρα των «κομιστών» που κρύβουν στις «τσέπες» τους εκατομμύρια ευρώ και άλλων που απλά πρόσβαλαν με έναν χυδαίο τρόπο την σωματική διάπλαση του και τίποτα παραπάνω…

11 Ιουνίου 2017 στις 6:54 μ.μ.

Ξερόστοκε "ερνεστο 67",
που να σε είχαμε και στο αντάρτικο! Εκεί να δεις με .....πόσα θα επιβίωνες(;), καλομαθημένε μικροαστούλη, που έχεις κάνει την πάρτη σου ιδεολογία και θες να μας τη μοστράρεις και για ...."κομμουνιστική"!
Μην ανησυχείς, ο Κουτσούμπας μια ζωή δούλευε για ένα κομμάτι ψωμί ανειδίκευτου εργάτη, και έχει και ένσημα άπειρα, χωρίς να ακουμπήσει ποτέ υπεραξία, όπως κάτι κυρ-Παντελήδες, που "θέλουν άνετη και αξιοπρεπή διαβίωση" βουτηγμένη στο αίμα και στο έρεβος άλλων. Για τον Καζάκο, άκουσα πως ζει με 600 τον μήνα σύνταξη, συν την ....τιμητική αμισθία(!) του Δημοτικού Θεάτρου Πάτρας, αλλά για λεπτομέρειες τράβα να ρωτήσεις την ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ του Δήμου Πατρέων - αυτή έχουν άριστη πληροφόρηση.... αν στην πούν!
Για τα ...κόττερα του Φλωράκη τίποτε; Και ...ρε συ, το ....rolex του Κουτσούμπα πως σου ξέφυγε;
----------------------------------------
Η Ελλάδα θα γίνει λαϊκή Δημοκρατία, και σεις θα σκάβετε στο Αμύνταιο με τα χέρια, μαζί με τους χρυσαυγίτες, αφού τα τσουτσέκια σας χάσανε ΚΑΙ τους εκσκαφείς της ΤΑΚRAF χτες!
Για τιμωρία, ντάλα μεσημέρι!

12 Ιουνίου 2017 στις 1:36 μ.μ.

"ερνεστο 67"

Θα μας εξηγήσεις λίγο πως θα αποκτήσεις όλα αυτά που μας γράφεις στο «2ον»..?? Περιμένεις καπιταλιστής, ειδικά σε καιρούς καπιταλιστικής κρίσης, να στα δώσει όλα αυτά, έτσι από την καλή του την καρδιά…??? Και εμείς καταλαβαίνουμε, από αυτά που γράφεις, τι «σοσιαλισμό» θέλεις οικοδομήσεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου… Μόνο στα γόνατα δεν έχεις πέσει ακόμα να παρακαλάς τους διαφόρους καπιταλιστές, εντός και εκτός Ελλάδας, για να σου βρουν μια δουλειά «που να σου αρέσει»!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger