Home » , » Αχός βαρύς ακούεται, πολλές μπαρούφες λένε…

Αχός βαρύς ακούεται, πολλές μπαρούφες λένε…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 | 1:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Από την πρώτη στιγμή της τούμπας του Τσίπρα μετά το δημοψήφισμα είχαμε πει αυτό που πολλοί υποψιάζονταν: Ότι στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το δημοψήφισμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να βγει το «ναι»! Γι αυτό έγινε ότι έγινε εκείνη την περίοδο: Οι τράπεζες έκλεισαν μια μέρα πριν πληρωθούν οι συντάξεις, τα ΜΜΕ είχαν λυσσάξει κάνοντας τη χειρότερη προπαγάνδα που έγινε ποτέ κοκ. Ακόμα και η αποχή ή λευκό συνέφερε τον Τσίπρα, αφού θα είχε άλλοθι να ξεπουλήσει τη χώρα.
Τελικά δεν του βγήκε το κόλπο. Ο θυμός νίκησε το φόβο κι ο κόσμος είπε υπερήφανα «ΟΧΙ στην υποτέλεια, στο Ευρώ, στα Μνημόνια». Από τότε ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και τα υπόλοιπα παράσιτα, προσπαθούν να μας κάνουν να μετανιώσουμε γι αυτή μας την επιλογή, ώστε να δεχτούμε την πολιτική τους. Στο πλαίσιο του δήθεν «μονόδρομου» ο Βαρουφάκης άρχισε τις κουταμάρες. Σκοπός είναι να τρομοκρατήσουν και να παραπλανήσουν τον κόσμο.

Όταν βγήκε το αποτέλεσμα κανένας προδότης, κανένα κάθαρμα, ακόμα και να ήθελε, δεν θα μπορούσε να κάνει πραξικόπημα, για να μείνουμε στο ευρώ. Η ερμηνεία της ΝΔ που ήταν «Ευρώ πάση θυσία» συγκέντρωσε μόλις το 38,69% των ψηφισάντων ή το 22,78% του συνόλου των ψηφοφόρων. Ο ίδιος ο Σαμαράς, που επέμενε στο «ναι» αντί για την αποχή, όπως του είχαν προτείνει κάποιοι από την ΕΕ και τη ΝΔ, είχε παραιτηθεί ντροπιασμένος, ενώ ο κόσμος πανηγύριζε το συντριπτικό ποσοστό του ΟΧΙ.

Ο μόνος που μπορούσε να κάνει πραξικόπημα, να αλλοιώσει τη θέληση του 61,31%, ήταν αυτός που τελικά έκανε την εκτροπή: Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας! Το κόλπο του ήταν να βγει «ναι» έστω οριακά, ώστε να κάνει αυτά που τελικά έκανε, να ψηφίσει το επόμενο Μνημόνιο, αλλά να έχει δικαιολογία «Εσείς το θελήσατε, εσείς ψηφίσατε ναι»! Όμως δεν υπολόγισε το πόσο αηδιασμένοι, πόσο αγανακτισμένοι είμαστε, με την αδικία των Μνημονίων. Δεν υπολόγισε πόσο μάτωσε ο κόσμος από τις πολιτικές τους.

Αυτά λοιπόν που ακούονται σήμερα από δαύτους, σκοπό έχουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις υπέρ του Ευρώ και της ΕΕ. Γιατί τώρα; Γιατί φοβούνται, τρέμουν! Απ’ ότι φαίνεται έχουμε αγανακτήσει τόσο πολύ που είμαστε έτοιμοι να διαολοστείλουμε τους τοκογλύφους, την ΕΕ και το νόμισμά της.

Σε αντίθεση με αυτά που λένε οι μαϊμούδες, τις οποίες αποκαλούν δημοσκοπήσεις, ο κόσμος είναι πιο ριζοσπαστικοποιημένος από ποτέ. Θέλει να τελειώσει η λεηλασία, το μαρτύριο του. Οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί, ότι Μνημόνιο και Ευρώ είναι απόλυτα συνδεμένα και αλληλένδετα. Εμείς τα είχαμε πει από την αρχή, από το 1ο Μνημόνιο. Είχαμε μάλιστα τονίσει πριν από τις εκλογές πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να διαλέξει Ευρώ και Μνημόνιο ή έξοδος από την ΕΕ και σχίσιμο των Μνημονίων». Όλα αυτά λοιπόν που ακούγονται από τα πουλημένα ΜΜΕ για τους διαλόγους Τσίπρα - Βαρουφάκη είναι εκ του πονηρού.

Να πω ακόμη για τη ΝΔ ότι είναι κι αυτή στο κόλπο, αλυχτώντας για ειδικό δικαστήριο, για κάτι που μόνο συζητήθηκε αλλά δεν έγινε ποτέ! Όταν μάλιστα οι μπλε δοσίλογοι, τα λαμόγια της, αυτοί που μας χρεοκόπησαν και που μας εξοντώνουν καθημερινά μαζί με τους απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να έχουν ήδη καταδικαστεί από λαϊκό δικαστήριο, για όσα ΕΚΑΝΑΝ κι όχι για όσα συζήτησαν ή είχαν πρόθεση. Άλλωστε τις προθέσεις των δεξιών ανθρωποφάγων τις ξέρουμε καλά.

Τέλος δεν υπάρχει μόνο Ευρώ ή παράλληλο νόμισμα, όπως ύπουλα θέτουν το ψευτοδίλημμα οι μνημονιακοί απατεώνες. Το ΟΧΙ είναι σήμερα απαίτηση ακόμα περισσότερων, γίνεται μάλιστα ΟΧΙ στο Καπιταλιστικό σύστημα εκμετάλλευσης και διαφθοράς, αφού η πραγματικότητα είναι αμείλικτη, ενώ κάθε σκευωρία, κάθε ψέμα, δεν αντέχει δευτερόλεπτο τη σύγκριση με το τι συμβαίνει καθημερινά.
Όσο για την τιμωρία θα έρθει σύντομα για το ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και τους υπόλοιπους πλιατσικολόγους…
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

23 Ιουλίου 2017 - 5:15 μ.μ.

Προφάσεις εν αμαρτίαις των "ΟΧΙ-άδων"!
Ακου, λέει, ο Τσίπρας μας κάλεσε να τον ψηφίσουμε, με την κρυφή(:!;!) ελπίδα να τον .....καταψηφίσουμε!!!!!
Ρε, πάτε καλά;
Τα θέλετε και τα λέτε αυτά τα παλαβά!
Σας κάλεσε να ψηφίσετε το δικό του μνημόνιο και ....ανταποκριθήκατε!
Το ότι η ΝουΔού και οι κεφαλαιοκράτες προτιμούσαν ένα πιο ευθύ "ΝΑΙ" και όχι δια της τεθλασμένης, μας το σερβίρετε για τεκμήριο "αντίστασης" του τσιπραίϊκου "ΟΧΙ";
Πάτε καλά;
Δυο χρόνια έχουν περάσει και ακόμη κάνετε, πως δεν καταλαβαίνετε τι παιχνιδάκια παίξατε τότε;
Και θέλετε να το ...χάψουμε;!;!

23 Ιουλίου 2017 - 8:50 μ.μ.

Για πες μας Σεχτάρ τι έπρεπε να πούμε; "Δεν μας νοιάζει κάντε ότι θέλετε;" Το ερώτημα ήταν: Θέλετε το μνημόνιο; Απλό και σαφές. ΟΧΙ, τέλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλοίωσε τη θέληση του κόσμου.
Το ΚΚΕ πάντα ήταν κατά της ΕΕ πριν ακόμα μπούμε. Τι έπρεπε να κάνω Σύντροφοι; Να βγάλω τα μάτια μου με τα χέρια μου; Να πω λευκό, άκυρο, αποχή; Τι νομίζετε ότι θα γίνονταν; Πάλι Μνημόνιο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε το άλλοθι που ήθελε!
Το ξαναλέω, ο Τσίπρας έκανε μπλόφα εις βάρος μας, γιατί ήταν σε δύσκολη θέση. Εμείς οφείλαμε να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στα Μνημόνια. Όσο τα υπονοούμενα: Για τα κόλπα, τις απάτες, φταίνε αυτοί που τα κάνουν, όχι ο κόσμος. Οι κατηγορίες λοιπόν αλλού. mitsos175.

23 Ιουλίου 2017 - 10:29 μ.μ.

Θα δεχόμουνα την άποψή σας και θα αναγνώριζα το λάθος μου, αν...
...αν το "ΟΧΙ" δεν είχε αποκοιμηθεί γλυκά στην αγκαλιά του ΝΑΙ"! Αυτό, κι αν ήταν άλλοθι!
Δεν τώπε άλλωστε ο Τσίπρας; "Βλέπετε κανέναν στον δρόμο;"
Τόμπολα!
Και αν αριστεροί άνθρωποι, εν έτει 2017, δεν έχετε καταλάβει ότι τα "Μνημόνια" είναι η μόστρα, και επιμένετε να κυνηγάτε σκιές...., τι να πώ;
Είμαι ευτυχής, που ένα Κόμμα, το 2015, μου έδωσε τη δυνατότητα να εκφράσω την ριζική αντίθεσή μου, στα μνημόνια αλλά και στην ουσία τους, χέζοντας την "νομιμότητά" σας, τα "διλήμματα" και τα αδιέξοδά σας.....
Στα δύσκολα ξεχωρίζει η ήρα από το σιτάρι.
Τον καλό καιρό, όλοι μπορούμε νάμαστε ..."σύντροφοι".
Σου εύχομαι νάναι αυτή η τελευταία ευκαιρία, που έχασες.

24 Ιουλίου 2017 - 12:22 π.μ.

Μήτσο. Το Μουσαντένιο Δημοψήφισμα Τσίρκο είχε δυο ΝΑΙ και εσύ ψήφισες ΝΑΙ Στο Μνημόνιο Τσίπρα. Το Μοναδικό ΟΧΙ ήταν του ΚΚΕ με το πραγματικό ΟΧΙ στην Ε.Ε με Κοινωνικοποιηση των μέσων παραγωγής και Οχι επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό. Και έριξες την ίδια ψήφο μαζί με ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Μήτσο. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

24 Ιουλίου 2017 - 11:47 π.μ.

Σεχτάρ. 75 χρόνια το ..λιγότερο.... όλο ευκαιρίες χάνουνε. Είπαμε ΠΑΝΤΑ για αυτούς υπάρχει ένα ....στάδιο.....πλατύσκαλο........

25 Ιουλίου 2017 - 12:22 π.μ.

«- Δυο «ναι» στο δημοψήφισμα!» Τι τέλειο άλλοθι για το ΣΥΡΙΖΑ! Κι αυτός το ίδιο ακριβώς λέει. Ότι δεν καταλάβαμε εμείς καλά, όχι ότι έκανε άλλα από αυτά που αποφάσισε ο κόσμος.
«- Το ΟΧΙ το ψήφισε και η Χρυσή Αυγή!» Άντε! Κι άμα πει δηλαδή ένας από αυτούς «1+1=2», εμείς θα πούμε: Αφού το είπε ναζί δεν κάνει τόσο!
«- Μα δεν έγινε Επανάσταση με το ΟΧΙ!» Ενώ με το Ναι ή την Αποχή κλπ, θα γίνονταν; Το ίδιο Μνημόνιο, μόνο που θα μας έλεγαν ότι μας άρεσε, το θέλαμε κι εμείς. Δημοψήφισμα = Έκφραση γνώμης του συνόλου για ένα θέμα.
Επανάσταση = Ριζική ανατροπή του καθεστώτος με γενικευμένη εξέγερση. Οι διαφορές προφανείς.
mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger