Home » , » Σε ηχητικό η σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του "Σπάρτακου" στην ertopen

Σε ηχητικό η σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του "Σπάρτακου" στην ertopen

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 | 7:01 μ.μ.

Παραθέτουμε σε ηχητικό την εκπομπή του Δικτύου Σπάρτακος που ακούστηκε σήμερα το απόγευμα από το αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο της ERTopen. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Χαραλαμπόπουλος κάνοντας μια μικρή αναφορά στα πολιτικά γεγονότα που μεσολάβησαν μετά την περασμένη εκπομπή του Σπάρτακου επικεντρώθηκε στο αντιπολεμικό κίνημα που υπάρχει σε Ελλάδα – Κύπρο – Ισραήλ – Παλαιστίνη σαν απάντηση στον εθνικισμό – μιλιταρισμό και την πατριδοκαπηλεία.

Αναφερόμενος στην χώρα μας ο παρουσιαστής της εκπομπής μας, λέει μεταξύ άλλων: «Οπως υπάρχει η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, των νεοταγματασφαλιτών της Χρυσής Αυγής του επιθετικού μπλοκ εξουσίας που περιλαμβάνει την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ τον Λεβέντη αλλά και τα υπόλοιπα απολειφάδια ή και μεγαλοκαρχαρίες του επιχειρηματικού κόσμου ταυτόχρονα υπάρχει και το κίνημα μέσα και έξω απ' τον στρατό που είναι αντιπολεμικό μαχητικό και διεθνιστικό».

Να θυμίσουμε ότι ο ιστότοπος αυτής της συλλογικότητας βρίσκεται εδώ και για άμεση επικοινωνία με το δίκτυο Σπάρτακος υπάρχει το τηλέφωνο 6932 955437

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger