Home » » Φτιάχνει κλίμα ανασφάλειας-τρομοκρατίας και η "Εφημερίδα των Συντακτών";

Φτιάχνει κλίμα ανασφάλειας-τρομοκρατίας και η "Εφημερίδα των Συντακτών";

Από Unknown , Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 | 1:15 μ.μ.


ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ-ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
Σαν έτοιμοι από καιρό.
Κράτη, αστοί πολιτικοί, δημοσιογράφοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά τα δραματικά γεγονότα στη Βαρκελώνη για να δικαιολογήσουν την κλιμάκωση του πολέμου κατά των προσφύγων-μεταναστών της Ε.Ε και την εφαρμογή των δογμάτων Άμυνας/Ασφάλειας από το κράτος έκτακτης ανάγκης, που αντιμετωπίζει ως ασύμμετρες απειλές τους πρόσφυγες.Πρόσφατα η κυβέρνηση της Αυστρίας αποφασίζει την αποστολή στρατού στα σύνορα με Ιταλία. Ταυτόχρονα, την έκπληξή της εξέφρασε η Ιταλία, μετά την απόφαση της Αυστρίας να αποστείλει 70 στρατιώτες προς υποστήριξη του έργου της αστυνομίας στο συνοριακό πέρασμα του Μπρένερ.Από το υπουργείο Εσωτερικών της Ρώμης διέρρευσε ότι πρόκειται για μια απόφαση που προκαλεί έκπληξη και η οποία δεν βασίζεται σε αντικειμενικές ανάγκες.
Προηγουμένως, στρατιωτικές ενισχύσεις στα σύνορά της με τη Τουρκία έστειλε η Βουλγαρία. 600 στρατιώτες θα αναλάβουν να ελέγχουν τη ροή μεταναστών από τη Τουρκία. Ο Βούλγαρος υπουργός Άμυνας Κρασίμιρ Καρακατσάνουφ δήλωσε ότι σχεδιάζει να αναπτύξει στρατιωτικές δυνάμεις για να ενισχύσει την ασφάλεια των συνόρων με την Τουρκία και να σταματήσει κάθε πιθανή ροή μεταναστών. Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, δήλωσε ότι σχεδιάζει να διαιρέσει την παραμεθόρια περιοχή της χώρας του με την Τουρκία σε πέντε ζώνες όπου θα περιπολούν τα στρατιωτικά τμήματα. “Θα στείλουμε στρατό σε καθεμία από αυτές τις ζώνες”, δήλωσε ο Καρακατσάνουφ.
Παράλληλα, συστηματικά καλλιεργείται κλίμα ανασφάλειας, μισαλλοδοξίας και Ισλαμοφοβίας, στο οποίο φυσικά πρωτοστατούν οι νεοφιλελεύθεροι, χωρίς να είναι μόνοι τους σε αυτή την χυδαία επίθεση.
Σειρά σοβαροφανών σαιτ και καθεστωτικών ΜΜΕ θέτουν "με άγχος": πρέπει επιτέλους να εξετάσουμε το ζήτημα της εξέτασης της σχέσης "μετανάστευησης-τρομοκρατίας"!
Βεβαίως, όλως τυχαίως οι Ευρωστόλοι και ο Ιταλικός στόλος ¨πηγαίνουν" Λιβύη, διώχνουν τις ΜΚΟ από τη Μεσόγειο που σώζουν ζωές, ενώ με πρωτεργάτη την γαλλική κυβέρνηση εξαγγέλλεται η νέα νομοθεσία του κράτους έκτακτης ανάγκης.
Νομοθεσία που χρησιμοποιεί ως πρόσχημα τις τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά συγχρονίζεται με την επίθεση του αστικού κατεστημένου να επιβάλλει βίαια αντεργατικά μέτρα.
Στα παραπάνω, έρχεται να προστεθεί η ανάρτηση της "Εφημερίδας των Συντακτών" με τίτλο: Εφιάλτης στην Ευρώπη
AP Photo 18.08.2017,
Συντάκτης: Δ.Τ.
Η νέα μέθοδος τρομοκρατίας στο όνομα του Ισλάμ με τα αυτοκινούμενα οχήματα που πέφτουν πάνω σε αθώους, ανυπεράσπιστους και ανέμελους πολίτες στην Ευρώπη έχει ως εξής:
τη 14η Ιουλίου του 2016 στη Νίκαια της Γαλλίας, τη 19η Δεκεμβρίου του 2016 στο Βερολίνο, την 22α Μαρτίου του 2017 στο Λονδίνο στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ και πάλι την 3η Ιουνίου 2017 στη συνοικία Μπόροου Μάρκετ, την 7η Απριλίου του 2017 στη Στοκχόλμη.
Και χθες στη Βαρκελώνη... Θύματα συνολικά: 128 νεκροί και 614 τραυματίες, μέσα σε ένα μόνο χρόνο, μόνο στην Ευρώπη. Πραγματικός πόλεμος.
https://www.efsyn.gr

Πραγματικός πόλεμος λοιπόν...
Στην Αμερική αποκαλύπτεται ότι νομοθέτες και σωματεία των Αστυνομικών στηρίζουν τους ΝΑΖΙ που δολοφόνησαν με παρόμοιο τρόπο.
Στο Τέξας, ο κρατικός εκπρόσωπος Pat Fallon εισήγαγε ένα νομοσχέδιο για τον περιορισμό της ευθύνης των αυτοκινητιστών που ευθύνονται για το χτύπημα ατόμων που «εμποδίζουν την κυκλοφορία σε δημόσιο δικαίωμα διαδρομής ενώ συμμετέχουν σε διαμαρτυρία ή διαδήλωση».
Απάντηση όμως στον αρθρογράφο της "Εφημερίδας των Συντακτών" δίνει το βιβλίο "ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" των Serge Berstein-Pierre Milza:
"Σε σύγκριση με την κάμψη της δεκαετίας του 60', η αύξηση της βίας και της εγκληματικότητας στα χρόνια της κρίσης εντυπωσιάζει περισσότερο από άλλες μορφές ανασφάλειας- όπως τα τροχαία δυστυχήματα, που στη Γαλλία προκαλούν κατά μέσο όρο 10000 θανάτους το χρόνο, αρκετές φορές με ποινική υπαιτιότητα των οδηγών, ενώ ο αριθμός των δολοφονιών κυμαίνεται μεταξύ 600 με 800.
Καταλήγοντας, όσον αφορά το θέμα της αύξησης της βίας και της εγκληματικότητας:
"Θα πρέπει ωστόσο να σχετικοποιήσουμε αυτό το φαινόμενο και να μην παραβλέπουμε το ρόλο μιας ορισμένης ιδεοληψίας γύρω από την ασφάλεια, που εμπλέκεται σε πολιτικές σκοπιμότητες..."
Πραγματικός πόλεμος λοιπόν...


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger