Home » , » Ηταν σαν σήμερα, 13 Σεπτέμβρη του 2014 όταν ο Τσίπρας έσκιζε τα Μνημόνια και έταζε λαγούς με πετραχήλια στο εκλογικό σώμα ζητώντας την ψήφο του. (Βίντεο)

Ηταν σαν σήμερα, 13 Σεπτέμβρη του 2014 όταν ο Τσίπρας έσκιζε τα Μνημόνια και έταζε λαγούς με πετραχήλια στο εκλογικό σώμα ζητώντας την ψήφο του. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 | 4:36 π.μ.

Το ότι ο Α, Τσίπρας είναι ένας πρωθυπουργός απ’ τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες που πέρασαν απ’ αυτό τον τόπο είναι αυταπόδεικτο.

Μπήκαμε όμως στην διαδικασία –έστω και για αρχειακούς λόγους- να φτιάξουμε ένα βιντεάκι με αποσπάσματα από την ομιλία που έκανε στην Θεσσαλονίκη, σαν σήμερα το 2014.

Ηταν η εποχή που ο σημερινός πρωθυπουργός, επιδιώκοντας την ψήφο του εκλογικού σώματος, έσκιζε Μνημόνια, καταργούσε πλειστηριασμούς και ΕΝΦΙΑ, υποσχόταν στους πάντες τα πάντα. 

Μάταιος κόπος να ψάξει κανείς να βρει έστω και μια «δέσμευση» από αυτές που έπαιρνε τότε - καταχειροκροτούμενος από το Συριζαίικο ακροατήριο- την  οποία να έχει υλοποιήσει.

Νομίζουμε ότι θα ήταν πλεονασμός να επεκταθούμε σχολιάζοντας «τις αλήθειες και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στον ελληνικό λαό» ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης του 2014 και τις οποίες παρακολουθούμε στο παρακάτω βίντεο.
Ούτε προφανώς έχουμε διάθεση να αποδώσουμε ανακολουθία λόγων και έργων σε έναν συνειδητό ψεύτη και πολιτικό απατεώνα.

Χρέος μας είναι να εντείνουμε τον αγώνα μας για να βρεθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ο ίδιος και όσοι πολιτικάντηδες διακατέχονται από την ίδια αντίληψη μ’ αυτόν.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

13 Σεπτεμβρίου 2017 στις 7:33 π.μ.

Tσιπρας Η προσωποποιηση του απολυτου πολιτικου απατεωνα της
συγχρονης Ελλαδας και σαν τετοιος πρεπει να πεταχτει στο χρο
νοντουλαπο της ιστοριας

13 Σεπτεμβρίου 2017 στις 2:29 μ.μ.

Χρεος των κομμουνιστών και των ταξικών δυνάμεων ειναι να κόψουν όλα τα κεφάλια της Λερναιας Υδρας του οπορτουνισμού, ταξικού όπλου του καπιταλισμου για να μη σηκώσει κεφάλι ο λαος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger