Home » , » Γερμανία: Τα ζόμπι βγήκαν ξανά από τους τάφους τους

Γερμανία: Τα ζόμπι βγήκαν ξανά από τους τάφους τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 | 10:14 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Πριν απ’ όλα να χαιρετίσουμε την Αντίσταση στο φασισμό με όποιον τρόπο εκδηλώνεται.
Για τη νεοναζιστική Γερμανία έχουμε να πούμε τα εξής: Ο ναζισμός από ένα σημείο και μετά είναι αυτοτροφοδοτούμενος, λόγω της βίας. Όταν ακολουθείται ρατσιστική, φασιστική πολιτική, ενισχύονται οι ναζί επίσημοι ή ανεπίσημοι. Καμία έκπληξη λοιπόν για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Η γκιόσα του Βερολίνου θα είχε χάσει, αν δεν είχε τα λεφτά μας, τα χρήματα των Ελλήνων και Νοτιοευρωπαίων εργαζόμενων - συνταξιούχων, την περιουσία των οποίων λεηλατεί συστηματικά. Αν δεν τροφοδοτούσαμε το γερμανικό προϋπολογισμό με το να κόψουμε τις συντάξεις και τους μισθούς μας, η Μέρκελ θα είχε εξαφανιστεί προ πολλού. Πετάει λοιπόν ένα ψίχουλο στο Γερμανικό λαό, ο οποίος ξεχνά το βρώμικο παρελθόν. Άρα είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.

Τα αποτελέσματα είναι όπως τα περίμεναν οι περισσότεροι. Οι «Σοσιαλιστές» έπαθαν τη νίλα του Δράμαλη. Πολύ φυσικό, αφού μόνο Σοσιαλιστές δεν ήταν. Ίδια πολιτική με άλλο πρόσωπο, έτσι ο Γερμανός προτίμησε το πρωτότυπο κι όχι το αντίγραφο. Οι ναζί, όπως είπαμε, εκμεταλλεύτηκαν την ακροδεξιά - ρατσιστική πολιτική που εφαρμόζεται και βρέθηκαν επίσημα στη Γερμανική Βουλή. Ανεπίσημα ήταν μέσα εδώ και χρόνια, αφού η γκιόσα ακολουθεί τα χνάρια του Αδόλφου.

Όταν οι Γάλλοι εργαζόμενοι ρίξουν φόλα στο κατοικίδιο της Μέρκελ, το Μακρόν, όταν με το καλό διαλυθεί η ΕΕ και φυσικά όταν εμείς αποτινάξουμε το ζυγό των τοκογλύφων, οι Γερμανοί ψηφοφόροι θα μαυρίσουν δεόντως τη συμμορία των ακροδεξιών. Τότε θα αποδειχθεί περίτρανα, πως το 4ο Ράιχ αναπτύσσεται παρασιτικά εις βάρος των ευρωπαίων σκλάβων, που προέρχονται κυρίως από τη Νότια Ευρώπη. Θα δουν, πως τα όποια θετικά αποτελέσματα στο Γερμανικό προϋπολογισμό προέρχονται αποκλειστικά από τη λεηλασία της Ελλάδας και των άλλων Γερμανικών αποικιών.

Το τι σημαίνουν αυτά τα αποτελέσματα για μας είναι περιττό να πούμε. Οι φούρνοι ανάβουν για ακόμα μια φορά. Σήμερα το μενού δεν έχει Εβραίους, αλλά Έλληνες και μετανάστες. Οι πιέσεις των τοκογλύφων θα ενταθούν - ήδη γκρινιάζουν για ακόμα περισσότερους πλειστηριασμούς - αφού θέλουν να κάνουν διακοπές στην όμορφη Ελλάδα, η οποία έχει όλα τα καλά. Ήλιο, θάλασσα, δάση κοκ. Αυτά θέλουν να χαρούν, πριν τα καταστρέψουν για βραχυπρόθεσμο κέρδος. Τώρα δε χρειάζεται να δείξουν ανθρωπισμό, δεν έδειξαν και πολύ άλλωστε, οι εκλογές έγιναν. Θα στύψουν κι άλλο την τσέπη μας, μέχρι να τους διαολοστείλουμε και να ζήσουμε σαν άνθρωποι.

Μερικά παραπολιτικά: Γνωστός ακροδεξιός πολιτικός, πρώην πωλητής βιβλίων με παραμύθια, βρέθηκε να αυνανίζεται σε δημόσιο χώρο τραγουδώντας το «Erika».

Αναμενόμενο το ενδιαφέρον των ελληνικών ΜΜΕ, τα οποία ασχολούνται περισσότερο με όσα συμβαίνουν στη Γερμανία, παρά με το εσωτερικό. Περιμένουν να δουν, αν θα αλλάξει το μεγάλο αφεντικό. Θα παραμείνει το ίδιο.

Πρωτοφανές: Τα γκάλοπ έπεσαν μέσα. «Αυτά γίνονται μόνο στη Γερμανία» δήλωσε εκπρόσωπος εταιρίας δημοσκοπήσεων.

Και μια ανακοίνωση της Χρυσής Ορδής: Παρακαλούνται οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών, να βγάλουν τις στολές των παππούδων τους από τη ναφθαλίνη. Η μόδα ξαναγύρισε.

Τα ζόμπι βγήκαν ξανά από τους τάφους τους. Προσωρινά. Η Γη δεν τρέμει, αλλά ξερνά από αηδία… 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger