Home » , » Μάνια Τεγοπούλου: Μια κληρονόμος (με) αρχίδια, η οποία, κατά δήλωση της, στα 16 της «έπαιρνε πίπες στις τουαλέτες του Παρισιού για να μαζέψει λεφτά».

Μάνια Τεγοπούλου: Μια κληρονόμος (με) αρχίδια, η οποία, κατά δήλωση της, στα 16 της «έπαιρνε πίπες στις τουαλέτες του Παρισιού για να μαζέψει λεφτά».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 | 2:57 π.μ.

Αρκετός ντόρος έγινε με  τη συνέντευξη-ξέπλυμα, που παραχώρησε η Μάνια Τεγοπούλου στον Γιώργο Χρονά, (επιφανές μέλος του κονκλάβιου της κληρονόμου στο «παραμάγαζο» του Χαλανδρίου τον καιρό που η κληρονόμος διέλυε την Ελευθεροτυπία) και η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Οδός Πανός».

Με αφορμή λοιπόν αυτή την «συνέντευξη» ο δημοσιογράφος και πρώην εργαζόμενος στην «Ελευθεροτυπία», Αντώνης Φουντής, υπογράφει ένα δισέλιδο στην εφημερίδα «Documento» καταπέλτη για την πρώην εκδότρια. 

Το δημοσίευμα αυτό για την Μ.Τ μια πρώην εκδότρια που σύμφωνα με τα λεγόμενα της, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στα 16 της πήγαινε «στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Παρίσι και έπαιρνε πίπες στις τουαλέτες για να μαζέψει λεφτά», το θεωρούμε πολύ ενδιαφέρον και το παραθέτουμε ολόκληρο.

Πριν απ’ αυτό όμως ας διατυπώσουμε μια απορία. Αν κάποιος από μας χρωστάει λίγες χιλιάδες ευρώ οπουδήποτε (σε τράπεζες, Δημόσιο κ.α.), η τύχη του είναι προδιαγεγραμμένη. Χάνει την περιουσία του, χάνει την αξιοπρέπειά του, τα χάνει όλα, Η τύπισσα αυτή αν και έχει εκατομμύρια ευρώ οφειλές, και εξ αιτίας της έμειναν άνεργοι 850 εργαζόμενοι εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερη και μάλιστα να δίνει συνεντεύξεις παρουσιαζόμενη σαν τιμητής του δημόσιου βίου. Είναι κι αυτό μια απόδειξη της «ισονομίας και «ισοπολιτείας» που διέπει το αστικό μας κράτος.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι ο συντάκτης το δημοσίευμα του οποίου θέτει καίρια ερωτήματα στην Μ.Τ. θεωρεί αδιάψευστους τους ισχυρισμού του γράφοντας: «Αν η κληρονόμος Μαριάνθη Τεγοπούλου πιστεύει ότι έχει αρχίδια (όπως υποστηρίζει στη «συνέντευξη»), ας διαψεύσει», όσα επικαλείται στο κείμενο του.

Διαβάστε:

Μάνια Τεγοπούλου: Μια κληρονόμος (με) αρχίδια
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger