Home » , » Επίθεση των μπάτσων στην πορεία διαμαρτυρίας της ΛΑΕ. Δυο τραυματίες.

Επίθεση των μπάτσων στην πορεία διαμαρτυρίας της ΛΑΕ. Δυο τραυματίες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 | 8:34 μ.μ.

 Καταγγέλλοντας την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, σαν μνημείο αυταρχισμού, δουλοπρέπειας και αυθαιρεσίας, η Λαϊκή Ενότητα κάλεσε τα μέλη της σε συγκέντρωση απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός.

Οσοι/ες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΛΑΕ και στην διάρκεια της πορείας που οργάνωσαν προς την Πνύκα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις δυνάμεις καταστολής οι οποίες τους απαγόρευσαν στην διέλευση.
«Μη συμμορφούμενοι με τας υποδείξεις», οι διαδηλωτές, δέχτηκαν την «περιποίηση» που επιφυλάσσουν σε τέτοιες περιπτώσεις οι μπάτσοι. Ξύλο –έχουν αναφερθεί δυο διαδηλωτές τραυματίες- και χημικά. 

Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ, ανάγκασαν τους διαδηλωτές τελικά να πραγματοποιήσουν την πορεία διαμαρτυρίας τους προς το Σύνταγμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η «αριστερή» μας κυβέρνηση έχει εκδώσει φετφά με τον οποίο απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις στην πρωτεύουσα κατά την διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 15 σχόλια

7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9:07 μ.μ.

ΟΙ Ευθύνες όλων αυτών στην ΛΑΕ και άλλων είναι βαρύτατες για την σημερινή τραγωδία που ζει ο λαός με την Σφαγή του απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με απίστευτη αγριότητα. ΟΛΟΙ μαζί όρμησαν να διαλύσουν το ΚΚΕ το 1991.... και όταν δεν τα κατάφεραν μετακόμισαν στο Συνασπισμό Σύριζα. Χρόνια ολόκληρα παραμύθιασαν τον λαό οτι υπάρχει Ανθρώπινος Καπιταλισμός. Και το 2012 που τους χρειάστηκε ο Καπιταλισμός φτιάξανε το ΠΑΣΟΚ 2. Υπουργοί και βουλευτές της Αριστερης Κυβέρνησης απο τον Γενάρη του 2015 ψήφισαν την παράταση του Μνημονίου στις 20 Φλεβάρη. Μαζί αδειάσανε τα Ασφαλιστικά Ταμεία ψήφισαν ΝΑΙ στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και όταν παραιτήθηκε η Κυβέρνηση φτιάξανε το Νέο Οπορτουνιστικό Ανάχωμα. Είναι αυτοί που καλούσαν το ΚΚΕ να Σκίσει το πρόγραμμα του και να μπει σε κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού. Το ΚΚΕ δικαιώθηκε 100% ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ......

8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 1:09 π.μ.

Πισσα και πουπουλα στους Λαφαζαναιικους πεμπτοφαλαγιτες του καπιταλισμου.

8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 2:07 π.μ.

Απίστευτο! Είναι δυνατόν να επικροτείτε τις δυνάμεις καταστολής που χτύπησαν διαδηλωτές; Και θέλετε να λέγεστε "αριστεροί" -για κομμουνιστές δεν το συζητάμε- εσείς; Μένω άφωνος!

8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 2:12 π.μ.

Κομμουνιστές Μπολσεβίκοι. Με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ καμμία σχέση. Είναι στην Κυβέρνηση και σφάζει τον λαό. Και η της ΛΑΕ είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. Μη ξεχνιόμαστε

Ανώνυμος
8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9:46 π.μ.

Μου αρέσει που οι κκεδες από τα βάθυ του καναπέ κ του πληκτρολογίου κατηγορούν όσους ήταν στον δρόμο χθες κ τις έφαγαν.Πραγατική επίδειξη ήθους ποδοσφαιρικής "θύρας" αναμεμιγμένη με τύφλωση μαρτύρων του Ιεχωβά.Διαφωνώ κ γω με την Λαε που έχει ευθύνες για την ιστορία συριζα όμως χθες ήταν στον δρόμο και αυτό ήταν θετικό.

8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10:44 π.μ.

giorgis 8 Σεπτεμβρίου 2017 - 2:07 π.μ.

Αυτο που το ειδες.
Αλλα μη τρελαθουμε τωρα για το ρολο του πεμπτογαλαγγιτη.
Στην υπηρεσια του καπιταλισμου για να μη δει ασπρη μερα η εργατια, ειναι.

8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 3:33 μ.μ.

Aπ' την Κική (ΛΑΕ) και την Κοκώ (μπάτσοι) ποιά να διαλέξω;
Προφανώς καμία!!!
Πίσσα και πούπουλα και στους δύο λοιπόν.

8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 4:10 μ.μ.

....Διαφωνώ και εγώ με την ΛΑΕ που έχει ευθύνες για την ιστορία σύριζα ομως χτες ήταν στον δρόμο και είναι θετικό..... Δεν τσιμπάμε. Θετικό θα ήταν αν αναγνωρίζανε τις ευθύνες τους για το τι συνέβη εδω και 30 χρόνια σταματάγανε το Διασπαστικό τους ρόλο και αγωνιζόμαστε όλοι μαζί μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την Σωτηρία του λαού. Αυτοί συνεχίζουν τα ίδια.

8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 5:19 μ.μ.

Τό οτι η ΛΑΕ είναι αριστερό κόμμα άστο ΒΚ.Συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες γιά τα μάτια του κόσμου έκανε καί κάνει ο Παναγιώτης.Οσοι γνωρίζουν την πορεία του απο κοντά ξέρουν.Ο υπ'αριθμόν 1μετά τόν Δραγασάκη υποστηρικτής του Συνασπισμού και στυλοβάτης του Συριζα.Εδώ καί 26 χρόνια εχθρός του ΚΚΕ ,και μήν ακούτε τήν ΛΑΕ τή υποστηρίζει.Ευχόντουσαν και ευχονται τήν πλήρη διάλυση του ΚΚΕ.Για να γραφω αυτά κάτι παραπάνω γνωρίζω....

Ανώνυμος
8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 5:42 μ.μ.

Τι δεν τσιμπάτε να κρατάτε ίσες αποστάσεις απο τα ματ κ τους διαδηλωτές που χτυπήθηκαν; ή ακόμα χειρότερα να χαίρεστε; Με τέτοιες λούμπεν συμπεριφορές βλάπτετε το κόμμα που υποστηρίζετε.Αν κάποιος ανένταχτος παρακολουθεί εδώ θα σας σιχαθεί το κκε λόγω της λούμπεν συμπεριφοράς κ της μισαλλοδοξίας σας.Ζημιά κάνετε.Άλλο να διαφωνείς με την Λαε κ άλλο να αδιαφορείς ή να χαίρεσαι με την επέλαση του κυβερνητικού αυταρχισμού.Τόση τύφλωση πια...

8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 5:51 μ.μ.

To ΠΑΜΕ εντελώς τίποτα ούτε δική του ξεχωριστή διαδήλωση δεν έκανε, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξαφανισμένη, η ΛΑΕ πάει μόνη της, στα Προπύλαια μόνο ΛΑΑΣ και ΕΕΚ, οι αναρχικοί ΠΟΥΘΕΝΑ, τα συνδικάτα εξαφανισμένα ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ. ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. Καταδικάζω βεβαίως βεβαίως τις απαγορεύσεις και την επίθεση των μπάτσων σε βάρος της ΛΑΕ αλλά γενικά η εικόνα του λαού μας και του κινήματος (ποιου κινήματος δηλαδή) ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

V For Viva La Revolucion

8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 7:34 μ.μ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον θεόδωρο Σαμιωτάκη. Πέρα απ' αυτό και εμένα μου έκανε αρνητική εντύπωση που ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κ.α δεν προσπάθησαν δυναμικά να σπάσουν την φασιστική απόφαση για απαγόρευση των συγκεντρώσεων. Και προφανώς δεν με καλύπτει η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ η οποία καταδικάζει την κρατική καταστολή.

Οσο για το ΚΚΕ να του θυμίσουμε κάτι από τον Έγκελς: "ένα γραμμάριο δράσης ισούται με έναν τόνο θεωρίας" και ειδικά σ’ αυτές τις εποχές που η επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας συντρίβει όλα τα λαϊκά στρώματα. Το να αποφεύγει να αμφισβητήσει έμπρακτα την αστική νομιμότητα– στην συγκεκριμένη περίπτωση την απαγόρευση συγκεντρώσεων- αυτό και από μόνο του, είναι προβληματικό.

8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 7:55 μ.μ.

....Οσο για το ΚΚΕ να του θυμίσουμε κάτι απο τον Εγκελς. Ενα γραμμάριο δράσης ισούται με ένα τόνο θεωρίας........... Ολόσωστος ο Εγκελς. Αυτό ακριβώς κάνουμε μέσα απο την Λαική Συμμαχία που συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ ταυτόχρονα και με την ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. Δεν βλέπω που διαφωνείς.

8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8:19 μ.μ.

5.19. Απόλυτα Σωστός Σύντροφε. Διακυρηγμένος ο στόχος τους εδω και 30 χρόνια τουλάχιστον απο το 12ο Συνέδριο. Η Διάλυση του ΚΚΕ και η μετατροπή του σε Οπορτουνιστικό ανάχωμα. Αυτό επιχειρήσανε το 1991 με επικεφαλής τον ΑΘΛΙΟ ...ΦΑΡΑΚΟ.... και τον Δραγασάκη που ανέφερες. Αν δεν τους είχανε τσακίσει οι Κομμουνιστές με επικεφαλής τον Καπετάν Γιώτη θα είχανε τελειώσει όλα για τον λαό και τους Κομμουνιστές.

11 Σεπτεμβρίου 2017 στις 3:09 μ.μ.

Πως αγωνίζεται κάποιος μέσα από την Λαϊκή Συμμαχία; Πρέπει να γραφτεί μέλος;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger