Home » , » "Διάλογος" ΜΑΤ - διαδηλωτών στην Θεσ/νικη (Βίντεο)

"Διάλογος" ΜΑΤ - διαδηλωτών στην Θεσ/νικη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 | 7:05 μ.μ.


Το βίντεο που παραθέτουμε μας το έστειλε ο φίλος και σύντροφος Χρήστος Αβραμίδης. Σ’ αυτό παρακολουθούμε τις δυνάμεις καταστολής να επιδίδονται σ’ αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά. Να κάνουν «διάλογο» με τους διαδηλωτές με την μοναδική «γλώσσα» που κατέχουν. Κι αυτή δεν είναι άλλη παρά η χρησιμοποίηση γκλοπ και χημικών.

Στο στόχαστρο των ΜΑΤ αυτή την φορά μπήκαν εργαζόμενοι στην δημόσια υγεία, όταν συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, στη Θεσσαλονίκη για να μεταφέρουν στην επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, το αίτημα τους για συνάντηση με τον Α. Τσίπρα για να του γνωστοποιήσουν τα αιτήματά τους.

Το αίτημα τους απορρίφθηκε γιατί κατά την διήμερη παρουσία του πρωθυπουργού στην συμπρωτεύουσα, με αφορμή την έναρξη της ΔΕΘ, το πρόγραμμα του είναι «πολύ επιβαρυμένο».

Οπότε ήταν αναμενόμενο να παρουσιαστούν οι δυνάμεις καταστολής για να «αναπληρώσουν» το πρωθυπουργό και να κάνουν «διάλογο με τους συγκεντρωμένους, με τον τρόπο που συνηθίζουν να «συνομιλούν» με διαδηλωτές».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger