Home » , » Απόλαυση τα αλληλομαχαιρώματα στην Ν.Δ.

Απόλαυση τα αλληλομαχαιρώματα στην Ν.Δ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 | 9:51 μ.μ.

Απόλαυση είναι να παρακολουθείς το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό της Ν.Δ σχετικά με την στάση που κράτησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομοσχέδιο για την «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου».
Χαμόγελο σου χαρίζουν τα νεοδημοκρατικά αλληλομαχαιρώματα που ακολούθησαν μετά την  απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκη, να ξαναμοιράσει κομματικά αξιώματα.

Ακούσαμε σήμερα την παλιά κοινοβουλευτική «καραβάνα» της Ν.Δ., τον γραφικό Μάκη Γιακουμάτο να παρουσιάζεται εκπρόσωπος της «λαϊκής δεξιάς» και να πετάει τις μπηχτές του στην ηγεσία της παράταξης του, μιλώντας στο κανάλι του Καρατζαφέρη.
Διαβάσαμε τον λίβελο που εξαπολύει η διαδικτυακή Σαμαρική ντουντούκα antinews στις επιλογές του αρχηγού της Ν.Δ.

Δεν γνωρίζουμε το εύρος που μπορεί να έχει η παρέμβαση της δεξιάς ιστοσελίδας που αναφέραμε –η οποία κρατάει πάντα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το μόρφωνα του Φ. Κρανιδιώτη «Νέα Δεξιά»- πάντως είναι εντυπωσιακός ο τρόπος του μεγέθους επίθεσης που εξαπολύει στρεφόμενη ανοιχτά εναντίον του Κ. Μητσοτάκη.
Η Ν.Δ., υπό την ηγεσία του οποίου μας γράφει «δεν έχει σωτηρία». «Οι φωστήρες που θέλουν να μας σώσουν από τη λαίλαπα του Τσίπρα, δεν αντιλαμβάνονται ότι με την στρατηγική που επέλεξαν –στο νομοσχέδιο που αναφέραμε- θίγουν τα ιερά και όσια της πατρίδας και πλήττουν βάναυσα τον θεσμό της οικογένειας. Τον πυλώνα και ακρογωνιαίο λίθο δηλαδή που κρατάει αρραγές το ελληνικό έθνος – κράτος», τονίζουν χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Η αντιπολίτευση που ασκεί .. στο κόμμα της αντιπολίτευσης το antinews δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την ανάλογη στάση που κρατούν τα ΜΜΕ που ελέγχει ο Κουρής. Παράδειγμα η τοποθέτηση που κάνει μετά την ανακοίνωση της Ν.Δ., η οποία μας γνωστοποιεί ότι νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη.

Ας δούμε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Ναι σύντροφοι δεξιοί καλά διαβάζετε. Αναλαμβάνει εκπρόσωπος η Μ. Σπυράκη.

Η «δημοσιογράφος» η οποία δημοσίως παραδέχθηκε ότι απέκρυπτε από τον ελληνικό λαό την οικονομική κατάσταση της χώρας, επικαλούμενη δήθεν πατριωτικούς λόγους.

Η «δημοσιογράφος» που προφανώς είχε μυριστεί το λουκέτο στο Mega και είπε να μετακομίσει στις Βρυξέλλες, για να συνεχίσει να απολαμβάνει παχυλούς μισθούς όπως είχε συνηθίσει στο... μεγάλο κανάλι.
Η «δημοσιογράφος» που δεν θα παραιτηθεί από ευρωβουλευτής. Θα της τα ακουμπάει και η Ευρώπη και η ΝΔ! Επίσης, οι κακές γλώσσες λένε ότι μπορεί να πάρει και εκλόγιμη θέση στο επικρατείας.

Και μετά κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για βόλεμα ημετέρων.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger