Home » , » Καίριες και ουσιαστικές οι τοποθετήσεις της "Ελληνοφρένειας" για την υπόθεση Ηριάννας - Παντελή (Ηχητικό)

Καίριες και ουσιαστικές οι τοποθετήσεις της "Ελληνοφρένειας" για την υπόθεση Ηριάννας - Παντελή (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 | 3:39 μ.μ.

Καίριες, ουσιαστικές και απόλυτα σωστές, ήταν οι τοποθετήσεις που έκανε στην σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή ο Θύμιος Καλαμούκης, σχολιάζοντας τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή.

Ακούσαμε αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα για όλους/ες που διαθέτουν στοιχειώδη πολιτική αντίληψη. "Ούτε ανεξάρτητη ούτε τυφλή είναι η δικαιοσύνη" μας είπε αλλά είναι ταξική και βλέπει πεντακάθαρα προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα που υπηρετεί. Εκανε λόγο  ότι σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος ο δολοφόνος Ρουπακιάς καθώς ότι είναι ελεύθεροι και το 95% όσων έχουν μπλέξει σε υποθέσεις μιζών, σκανδάλων και λαμογιών. 

Συνέχισε με αναφορά στην υποκρισία των Συριζαίικων κυβερνητικών στελεχών που ενώ διατηρούν άθικτο τον τρομονόμο εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους για την δικαστική απόφαση που δεν αποφυλακίζει τα δυο νέα παιδιά που βρίσκονται φυλακισμένα χωρίς κανένα ουσιαστικό στοιχείο σε βάρος τους, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο σχολίασε την δικαστική απόφαση η Ιωάννα Μάνδρου, από την τηλεόραση του Σκάι, κάτι που είχαμε κάνει και εμείς στον ιστότοπο μας.

Μας θύμισε τις σκευωρίες που είχε κατασκευάζει η λεγόμενη αντιτρομοκρατική και οι οποίες στοίχησαν χρόνια φυλακή σε νεολαίους που τελικά αθωώθηκαν, και απέδωσε την πρόσφατη δικαστική απόφαση ότι θέλει να στείλει ένα τρομοκρατικό μύνημα στην κοινωνία.

Χρέος μας να αντισταθούμε μπροστά σ' αυτή την κατάσταση ήταν η κατακλείδα της τοποθέτησης του Θύμιου Καλαμούκη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger