Home » , » Εμπρακτη απάντηση στους συμβολαιογράφους, όργανα των "κορακιών". Γυαλιά καρφιά έκαναν τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθήνας.

Εμπρακτη απάντηση στους συμβολαιογράφους, όργανα των "κορακιών". Γυαλιά καρφιά έκαναν τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθήνας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 | 1:44 μ.μ.

Γυαλιά – καρφιά τα έκαναν αυτοί/ες που έκαναν σήμερα επίσκεψη στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών – Πειραιά.

Αν και δεν υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα προκήρυξη ανάληψη ευθύνης γι’ αυτή την ενέργεια, βάσιμα μπορεί να υποθέσουμε ότι αυτή η αντίδραση ήταν μια απάντηση στην επιλογή των μελών αυτού του Συλλόγου, ο οποίος πρωτοστατήσει στην υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας, όπως ανέφερε περασμένη ανάρτησή μας.

Λογικά θα ακούσαμε αργότερα τα παπαγαλάκια του Αλαφούζου καθώς και τον δημοσιοκαφρικό εσμό των υπολοίπων ΜΜΕ να καταγγέλλουν τους «βανδαλισμούς» και την «αντικοινωνική συμπεριφορά» των δραστών αυτής της ενέργειας, που είχαν στόχο αυτούς τους συμβολαιογράφους οι οποίοι αποτελούν «θεάρεστο» και «φιλοτροϊκανο-κυβερνητικό» έργο.

Υ.Γ: Με ανακοίνωσή της στο indymedia η Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου (ΑΣΥΚΑΜΟ) ανέλαβε την ευθύνη της ενέργειας ενώ ο υπόδικος για συμμετοχή σε παραδικαστικό κύκλωμαπρόεδρος των συμβολαιογράφων Αθήνας, δήλωσε ότι αυτό είναι συνέπεια «της απόλυτης ανομίας που επικρατεί».
Προφανώς για τον ίδιο νομιμότητα είναι να καθορίζεις παρασκηνιακά δικαστικές αποφάσεις και να πρωτοστατείς, όπως κάνει ο Γιώργος Ρούσκας, για να περάσει η λαϊκή περιουσία, μέσω πλειστηριασμών στα νύχια αρπακτικών – κορακιών.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger