Home » , » Πάλι θα φάνε τον Αγλέουρα, αλλά δεν σκάνε ρε γμτ…

Πάλι θα φάνε τον Αγλέουρα, αλλά δεν σκάνε ρε γμτ…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 | 2:19 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Για να τελειώσει μια συζήτηση περί αοράτων και ορατών αεροπλάνων, που κουράζει και αποπροσανατολίζει, προτείνω το έξης - πέρα από τα πολιτικά. Θα σκεφτούμε μόνο όπως σκέπτεται κάποιος πελάτης, που του λένε να πάρει κάτι:

Όσοι λοιπόν ονειρεύονται F-35, να μην ζητάν από μας λεφτά, αλλά να ξηλωθούν (πχ να κάνουν έναν έρανο), και να πάρουν ένα (1) τέτοιο αεροπλάνο. Κάπου 300 μύρια κάνει κομπλέ. Όσοι μόνο θέλουν. Βεβαίως, αν ο Λεβέντης και κάμποσοι άλλοι τέτοιοι «λεβέντες» θέλουν να δώσουν το μισθό τους ή τη σύνταξη τους να πάρουν πιο πολλά, να το κάνουν, άλλωστε δικά τους τα λεφτά, ας τα ξοδέψουν όπως θέλουν. Να μην είναι κουβαρντάδες όμως με τα λεφτά των άλλων. Εμάς δεν μας περισσεύουν, ενώ δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε και για πολλούς άλλους λόγους, όχι μόνο οικονομικούς. Αλλά ας περιοριστούμε σ’ αυτούς.

Γιατί να πάρουν ένα μόνο αεροπλάνο; Για να το δοκιμάσουν! Να δουν, είναι καλό; Κάνει πράγματι αυτά που λένε, όσοι το διαφημίζουν σε ΗΠΑ και Ελλάδα; Εδώ φέτα πας να πάρεις, και τρως λίγο, να δεις αν είναι οκ. Μετά λες «βάλε τόσο», ανάλογα με το πόσα έχεις. Αν πάλι είναι «μάπα», την αφήνεις. Αφού λοιπόν το δοκιμάσουν, τα ξαναλέμε.
Γιατί ο έμπορος, όταν τον ρωτήσεις «είναι καλό αυτό», τι νομίζεις πως θα σου πει; - Όχι, έχω σκάρτο πράμα; Σου πουλάω φύκι για μεταξωτή κορδέλα; Θέλω απλά να στα πάρω χοντρά; Ας το δωρίσουν λοιπόν στη Αεροπορία κι ας βγάλουν οι ειδικοί συμπέρασμα.

Τώρα να ρωτήσω κάτι: Ρε στρατόκαυλοι, βρε δεξιά γίδια, δεν την ψυλλιάζεστε τη δουλειά; Νομίζετε πως όλοι αυτοί, που μιλάνε με τόσο πάθος για τους εξοπλισμούς, τους νοιάζει η χώρα; Πότε θα μάθετε; Δεν καταλάβατε τι έγινε με τον Τσοχατζόπουλο; Με τον Καρατζαφέρη, που ήταν πατριώτης με το αζημίωτο; Αμ τα ακροδεξιά site που έχουν διαφήμιση της Lockheed; 

Βρε χαϊβάνια, όλοι αυτοί, μας πούλησαν στους Γερμανούς και στις ΗΠΑ. Έλεγαν στους Αμερικάνους «να ο στρατός σας»! Ο δικός τους! Μας θεωρούσαν από τότε αναλώσιμους! Έγιναν οι γκρίζες ζώνες κι είπαν κι ευχαριστώ! Στην Κύπρο γιατί δεν έκαναν τίποτε; Τότε δεν είχε η Ελλάδα μόνο αυτή τα Phantom, που υπερείχαν των Τουρκικών μέχρι να πάρει κι η Τουρκία; Και τα έβαλαν στους πισινούς τους! Θα μου πείτε έκαναν το Πραξικόπημα κατά του Μακαρίου κι έδωσαν μια πρώτης τάξεως αφορμή στους γείτονες να πάρουν τη μισή Κύπρο...

Ο Μητσοτάκης είναι ΜΑΖΙ με τον Τσίπρα στο να δώσουν λεφτά για όπλα. Όσοι ψήφισαν Μνημόνια και φυσικά οι ναζί με τα δεκανίκια, γουστάρουν εξοπλισμούς. Αγαπάνε τη χώρα; Αλήθεια; Γιατί την χαρίζουν τότε στο ΔΝΤ και τους Γερμανούς;
Για δυο λόγους το κάνουν: Ο πρώτος και κυριότερος είναι, πως υπάρχει πολύ κονόμα για τους αετονύχηδες. Όταν υπάρχει μάσα για όλους, οι μπουκωμένοι δεν μιλάνε. Κανόνας!

Ο δεύτερος λόγος είναι πως το είπε το αφεντικό. «Θα κάνετε αυτό - τέρμα». Ο Μητσοτάκης, αν και θέλει σαν τρελός να πάρει την καρέκλα από τον Τσίπρα, είναι σύμφωνος με ότι διέταξε ο Τραμπ. «Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ F - 16 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ» ΕΙΠΕ Η ΝΔ. Αφού είναι επιβεβλημένη, τότε τι φωνάζετε; Του είπε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ άδειασε αμέσως τον Κύρτσο, το δικό της Ευρωβουλευτή που ζήτησε ουσιαστικά την παρέμβαση των Βρυξελλών για την ακύρωση του προγράμματος εκσυγχρονισμού των F-16 κι αυτός τα μάζεψε σε χρόνο ρεκόρ! Οι Βρυξέλες, αν παρέμβουν θα το κάνουν για τα 1000 Ευρώ στους άπορους, που λέει πως ΘΑ δώσει ο «καταλληλότερος πελάτης».
Ο δε Φίλης μας λέει πρέπει να ταΐσουμε τις ΗΠΑ για να μας προστατεύουν!!! Ακούτε όσοι τους ψηφίσατε; Από ποιους θα μας προστατέψουν οι καρχαρίες, ρε Φίλη; Από τις τσιπούρες; Εμάς ποιος θα μας προστατεύσει από αυτούς και τους υποτακτικούς τους;

Πάλι θα φάνε τον Αγλέουρα, αλλά δεν σκάνε ρε γμτ… 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger