Home » » ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ... Στο 404 ΓΣΝ Λάρισας η τιμία ζώνη της Παναγίας από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου; ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ να προσφέρεται τον ΟΒΟΛΟ σας!

ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ... Στο 404 ΓΣΝ Λάρισας η τιμία ζώνη της Παναγίας από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου; ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ να προσφέρεται τον ΟΒΟΛΟ σας!

Από Unknown , Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 | 10:43 π.μ.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση μας γράφαμε:
ΣΤΡΑΤΟΣ=ΛΑΟΣ=ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Δεν είναι σύνθημα των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής...
Είναι το κράτος που οικοδομεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Μπορεί κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ να σου κλέβουν μισθό-σύνταξη-παιδεία-υγεία-σπίτι και κόπους μιας ζωής...
Αλλά σου προσφέρουν απλόχερα Εθνικισμό και Μιλιταρισμό, Θρησκεία και Ορθοδοξία, Καταστολή και Πόλεμο...
Να η "εθνική ενότητα" που καταργεί την Απεργία, επιβάλλει τα Μνημόνια, φέρνει την  αστική ανάπτυξη των κερδών τους, την Στρατιωτικοποίηση του λαού μας και τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης των Προσφύγων, Όπλα, Πυρηνικά, Μισθοφόρους Στρατιώτες:

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΝΑΖΙ
Μπορεί η κυβέρνηση να επιβάλλει έκτακτη φορολογία στην εργατική οικογένεια διαμέσου της Υποχρεωτικής Στράτευσης, αναγκάζοντας να ξοδεύουμε χιλιάδες ευρώ για να τους Υπηρετούμε..
Σε μονάδες που καθημερινά κινδυνεύουμε εξαιτίας των περικοπών στα μέσα συντήρησης και των πανάκριβων-επικίνδυνων ασκήσεων με πραγματικά πυρά εξαιτίας της κυβερνητικής πολεμοκαπηλείας...
Αλλά το Υπουργείο Άμυνας, με Αρχαγγέλους τους Πάνο Καμμένο και Δημήτρη Βίτσα, συνδέεται απευθείας με το Υπερπέραν! 
Διαβάζουμε λοιπόν:
Στο 404 ΓΣΝ Λάρισας η τιμία ζώνη της Παναγίας από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου; 

Του Ηλία Προύφα 

Με τιμές αρχηγού κράτους εξήλθε χθες Παρασκευή από το Άγιον Όρος, η τιμία ζώνη της Παναγίας που φυλάσσεται στην ιερά μονή Βατοπαιδίου και η οποία και θα τεθεί σε προσκύνημα σε τρεις μητροπόλεις της επικράτειας.
Ήδη από χθες το απόγευμα και για 10 ημέρες το ιερό κειμήλιο βρίσκεται στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στην Αθήνα. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σειρά έχει η Θεσσαλία και η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου. 
Όπως έχει ανακοινωθεί η υποδοχή του μοναδικού κειμηλίου της ίδιας της Παναγίας που υπάρχει στον κόσμο, θα γίνει με τιμές αρχηγού κράτους το απόγευμα της Τρίτης 14 Νοεμβρίου, μπροστά στην πλατεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπό του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιγνατίου. Θα ακολουθήσει λιτάνευση και πομπή προς τον Ι. Ν. του Αγίου Νικολάου, όπου καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες έως και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου που θα αναχωρήσει για την Αιτολωακαρνανία. 
Όπως ήδη ακούγεται στην πόλη, κατά την παραμονή της τιμίας ζώνης στη Λάρισα, υπάρχει η σκέψη όπως αυτή μεταφερθεί από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, στο 404 ΓΣΝ της πόλης για προσκύνηση και ευλογία των ασθενών, των συγγενών και του προσωπικού. Μάλιστα στην υποδοχή ενδέχεται να βρίσκεται εφόσον το επιτρέψει το πρόγραμμα και ο ίδιος ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ενώ το πιθανότερο να υπάρξει εκπροσώπηση και από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου με την παρουσία των κ.κ Καμμένου και Βίτσα.
Αυτός είναι ο Στρατός του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής.
Εχθρός των εργαζομένων και των Προσφύγων.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΕΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger