Home » , , » Αθλια πρόφαση της κυβέρνησης, του κ. Τόσκα και της αντιτρομοκρατικής, να “μαζέψουν” κόσμο, και να το προσφέρουν ως δωράκι στον “δημοκράτη” Ερντογάν,

Αθλια πρόφαση της κυβέρνησης, του κ. Τόσκα και της αντιτρομοκρατικής, να “μαζέψουν” κόσμο, και να το προσφέρουν ως δωράκι στον “δημοκράτη” Ερντογάν,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 | 9:44 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Με αφορμή την νέα επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη Καλιθέα και Ν.Κόσμο και τις προσαγωγές (μέχρι στιγμής) εννέα ανθρώπων, τουρκικής καταγωγής, επιχειρείται, σύμφωνα πάντα με τα παπαγαλάκια της ασφάλειας, η αιτιολόγησή της (της επιχείρησης) και η σύνδεσή της με την υπόθεση της ανεύρεσης οπλισμού σε σκάφος στη Χίο, το 2013.

Στο σημείο αυτό, και επειδή δεν υπάρχει άλλη, ασφαλής ενημέρωση, ούτε για τα άτομα, ούτε για τις συνθήκες κράτησής τους, να επισημάνουμε, ότι:
για την υπόθεση ανεύρεσης οπλισμού σε σκάφος στη Χίο, το 2013, έγινε δίκη, στην Μυτιλήνη και το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αφού εξέτασε ενδελεχώς την υπόθεση, κήρυξε αθώους δύο κατηγορούμενους, ένας εκ των οποίων, ο γνωστός σε όλους μας Ερκάν, και καταδίκασε τους υπόλοιπους, στις χαμηλότερες δυνατές ποινές, μια που δέχθηκε τα προταθέντα ελαφρυντικά, και έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή τους ή μετέτρεψε τις ποινές τους, με αποτέλεσμα, όλοι να αφεθούν ελεύθεροι (σε σχέση με αυτή την δίωξη-κατηγορία).

Οι άνθρωποι δικάσθηκαν, κρίθηκαν, αθωώθηκαν ή καταδικάσθηκαν, όλοι όμως αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η οποιαδήποτε προσπάθεια συσχετισμού ανθρώπων, τούρκων αγωνιστών, με την υπόθεση αυτή, με το αιτιολογικό, ότι πιθανόν να ετοίμαζαν “κάτι” εις βάρος του Ερντογάν, δεν είναι παρά μια άθλια πρόφαση της κυβέρνησης, του κ. Τόσκα και της αντιτρομοκρατικής, να “μαζέψουν” κόσμο, και να το προσφέρουν ως δωράκι στον “δημοκράτη” Ερντογάν, που εντός των ημερών, θα υποδεχθεί, με τιμές, στην Ελλάδα η ελληνική κυβέρνηση, κλείνοντας τα μάτια στις δολοφονίες αγωνιστών, στις χιλιάδες συλλήψεις και εξαφανίσεις, στα βασανιστήρια.

Μεθοδεύσεις και σκευωρίες δεν γίνονται δεκτές.

* στη φωτό Τούρκοι πολιτοφύλακες του Λαϊκού Μετώπου χορεύοντας με το σύνθημα " πολεμάμε και τραγουδάμε "
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger