Home » , » Η Β. Κορέα αδιαφορώντας για τις διεθνείς κυρώσεις και τους "λεονταρισμούς" του Τραμπ σήμερα προχώρησε στην 7η πυραυλική δοκιμή

Η Β. Κορέα αδιαφορώντας για τις διεθνείς κυρώσεις και τους "λεονταρισμούς" του Τραμπ σήμερα προχώρησε στην 7η πυραυλική δοκιμή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 | 10:25 μ.μ.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διδάχτηκε από τις περιπτώσεις του Σαντάμ Χουσεΐν και του Μουαμάρ Καντάφι. Επειδή ο Κιμ διαθέτει όπλα μαζικής καταστροφής, ειδικά πυρηνικούς πυραύλους, κατορθώνει να μένει ζωντανός και στην εξουσία. Εάν τα παραδώσει, τον περιμένει ο χορός του θανάτου ή ο σοδομισμός με ξιφολόγχη, προ του τουφεκισμού. 

Τα παραπάνω έγραφε σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του ο James George Jatras, το κείμενο του οποίου αξίζει να διαβαστεί ολόκληρο.

Για όσους, λοιπόν, παρακολουθούν έστω και επιφανειακά την διεθνή πολιτική σκηνή δεν έκανε καμιά εντύπωση ότι παρά τους λεονταρισμούς του Τραμπ και τις διεθνείς κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στην Β. Κορέα το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν πραγματοποίησε σήμερα την 7η πυραυλική δοκιμή του.

Μάλιστα μόλις πριν λίγες μέρες μέλη της ρωσικής διπλωματικής αποστολής αποκάλυψαν στη ρωσική βουλή ότι η Πιονγκγιάνγκ όχι απλώς ότι επιμένει στο πυρηνικό της πρόγραμμα αλλά και ότι σύντομα θα έχει την δυνατότητα να πλήξει ακόμη και τις αμερικανικές ακτές.

Αμερικανοί αξιωματούχοι που μίλησαν στο πρακτορείο Reuters αρνήθηκαν να πουν ποιος είναι ο τύπος του βαλλιστικού πυραύλου, που εκτοξεύτηκε σήμερα, αλλά υπογράμμισαν ότι η Πιονγιάνγκ εργαζόταν για να αναπτύξει πυραύλους με πυρηνική απόληξη, ικανούς να «χτυπήσουν» τις ΗΠΑ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger