Home » , » Αποδεδειγμένα ληστής και τραμπούκος ναζιστής ελεύθερος μέχρι στην εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο. Ηριάνα και Περικλής προφυλακισμένοι.

Αποδεδειγμένα ληστής και τραμπούκος ναζιστής ελεύθερος μέχρι στην εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο. Ηριάνα και Περικλής προφυλακισμένοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 | 9:30 μ.μ.

Για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο φοιτητής Αλ. Λάζαρης από ομάδα νεοναζί τραμπούκων  που είχε επικεφαλής ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, τον Χρήστο Ζέρβα (αυτός είναι στενός συνεργάτης του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της οργάνωσης, πυρηνάρχης Αμπελοκήπων και «υπεύθυνος ασφαλείας» των γραφείων στη Μεσογείων, δηλαδή υπεύθυνος για τη δράση του τάγματος εφόδου που επιτέθηκε στον Αλέξη), έχουμε γράψει αναλυτικά σ’ αυτή μας την ανάρτηση.

Σήμερα στην δίκη ο Ζέρβας αναγνωρίστηκε και από το ίδιο το θύμα, πέραν πάσης αμφιβολίας, αλλά και από αυτόπτη μάρτυρα, οπότε για την έδρα του δικαστηρίου ήταν μονόδρομος να τον καταδικάσει,
Η είδηση μας λέει ότι το δικαστήριο αναγνώρισε την ενοχή του Ζέρβα για τη ληστεία και την οργάνωση της επίθεσης κατά του φοιτητή και η ποινή που του επιβλήθηκε είναι εφτά χρόνια με ανασταλτικό χαρακτήρα.

Το στέλεχος του Μιχαλολιάκου αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του στο Εφετείο.
Μάλιστα. Ενας αποδεδειγμένα ναζιστής τραμπούκος και τραμπούκος είναι, οπότε δεν είχε λόγο το δικαστήριο να τον προφυλακίσει μέχρι την τελική δίκη του. 
Αλλωστε δεν ήταν Ηριάνα να βαρύνετε με «αντικοινωνική συμπεριφορά» και «μέρος μη πλήρους DNA» 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger