Home » » Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος και οι Αμερικανοί!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος και οι Αμερικανοί!

Από Unknown , Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 | 9:46 π.μ.

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, επισημαίνει ότι «Η διμερής σχέση μας ήταν πάντα ισχυρή, αλλά σήμερα είναι καλύτερη από ό,τι ήταν εδώ και πολλές δεκαετίες».

Δεν το λέει όποιος και όποιος. Στο βιογραφικό του συγκαταλέγεται η διαχείριση της κρίσης στην Ουκρανία το 2014. Δηλαδή ήταν ο υπεύθυνος ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ που σχεδίασε, οργάνωσε και διαχειρίστηκε το Πραξικόπημα των ΝΑΖΙ στην Ουκρανία που βαρύνονται με απίστευτα εγκλήματα, προκάλεσε τον πόλεμο με την Ρωσία.

Αυτός είναι σήμερα ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα που μιλά με αυτό τον "κολακευτικό τρόπο" για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (άραγε τι να έλεγαν οι Μακρονησιώτες που "τίμησε" ο ΣΥΡΙΖΑ στο γνωστό επικοινωνιακό σόου πολιτικού ξεπλύματος για την σχέση που οικοδομούν με της ΗΠΑ;).
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, αλλά και το σύνολο της αστικής τάξης έχουν όμως άλλες προτεραιότητες.

Ας τις παρακολουθήσουμε στην ομιλία του Πάνου Καμμένου στην ημερίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης με θέμα «Η Γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας και οι Ελληνοαμερικανικές σχέσεις».

Καταρχήν περιέγραψε τον τρόπο οικοδόμησης συνεργασιών και συμμαχιών, τη μεθοδολογία που η ελληνική αστική τάξη προκρίνει έναντι της Τουρκίας (με δεδομένο βεβαίως το Δόγμα Αποτροπής, την ένταση της πολεμικής προετοιμασίας, αλλά και το γεγονός ότι απευθύνεται σε ένα ακροατήριο που δεν χωρούν οι εθνικιστικές κορώνες). ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger