Home » » Αν ήμουν μέλος του "Ρουβίκωνα" ...

Αν ήμουν μέλος του "Ρουβίκωνα" ...

Από giorgis , Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 | 1:42 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Εδώ και κάποιες ώρες κυκλοφορεί ένα βιντεάκι στο youtube, από μια σειρά βίντεο που έχουν τον γενικό τίτλο "Εβραϊκό φως" και στο οποίο πρωταγωνιστή ένας Εβραίος κληρικός.

Θα αποφύγουμε τις υποθέσεις αν αυτά έχουν την έγκριση της Ισραηλινής Πρεσβείας της Αθήνας η οποία πιθανόν να συμβάλλει στην παραγωγή τους.
Να αναφέρουμε μόνο ότι σύμφωνα με την wikipedia "Ραββίνος καλείται ο εβραίος ιερέας που προΐσταται της ισραηλιτικής κοινότητας. Ο Ραβίνος τελεί τις θρησκευτικές τελετές των Εβραίων παρ΄ ότι είναι λαϊκός χωρίς ιερατικό αξίωμα, κηρύττει, διδάσκει τα θρησκευτικά στις σχολές και προΐσταται των ιουδαϊκών κοινοτήτων, ερχόμενος σε επαφή με τις πολιτικές Αρχές της χώρας, όπου είναι εγκατεστημένη η κοινότητα. Διορίζεται κατόπιν δοκιμασίας και χειροτονείται".
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει τίτλο «"Ο κύβος ερρίφθει", "Ρουβίκωνα" ...» και για σχεδόν 20 λεπτά ακούμε έναν Ραββίνο ονόματι Μορντεχάι Φριζή να μας μιλάει για την "εικαστική" παρέμβαση που έκαναν μέλη της αναρχικής ομάδας στο κτίριο που στεγάζεται η Ισραηλινή Πρεσβεία.

Ας το σχολιάσουμε, λοιπόν.

Προσπερνάμε τις ηλιθιότητες που λέει ο παπάς για τα «αναρχοκομμουνιστικά σκουλήκια του "Ρουβικώνα"», καθώς και τις γελοιότητες που ισχυρίζεται για να μην παραδεχθεί το ότι η παρέμβαση της αναρχικής ομάδας απέδειξε ότι είναι σουρωτήρι τα μέτρα ασφαλείας της υποτιθέμενης καλύτερης φυλασσόμενης πρεσβείας στην Αθήνα. 
Ανευ ουσίας και ανάξια αναφοράς τα όσα επικαλείται ο Ισραηλίτης κληρικός για την υποτιθέμενη οργανωτική συγκρότηση και τον «αρχηγό» του "Ρ", Γιώργο Καλαϊτζίδη.

Το μόνο που δεν μπορεί να αγνοήσουμε είναι η ανατριχιαστική δήλωση του Ραβίνου που πανηγυρίζει για ένα απ' τα πιο αισχρά εγκλήματα του σιωνιστικού κράτους με θύματα βασανισμένους και δολοφονημένους αγωνιστές, ακτιβιστές. 
Απευθυνόμενος στα μέλη του "Ρ" είπε επί λέξη: «Για τολμήστε να μπείτε μέσα στην Πρεσβεία. Θα σας αναλάβουμε όπως ακριβώς σας αξίζει. Οπως το "Μαβί Μαρμαρά", σκουλήκια αναρχικοί. Μια σφαίρα στο κεφάλι και τελειώσαμε». (Θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση)

Και μετά αυτή την παρεμβολή στεκόμαστε στην ουσία του θέματος, της ανάρτησης. Ακούμε τον Εβραίο παπά να μας λέει: «Εμείς έχουμε φακελωμένο τον Ρουβικώνα και τα μέλη του αρκετό καιρό ήδη πριν.Από τότε που τόλμησαν να πατήσουν τα βρομερά τους πόδια στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να διαμαρτηρηθούν δηλαδή και καλά εναντίον της Μοσάντ. Τόλμησαν να ρθουν εκεί και από τότε αρχίσαμε να ψάχνουμε για το τι κουμάσια πρόκειται. Και φυσικά αρκετούς απ' αυτούς τους έχουμε φακελωμένους όπως ακριβώς τους χρειάζεται».

Και συνεχίζει παρακάτω το παραλήρημα του ο Ραβίνος: «Ετσι εμείς λοιπόν ερχόμαστε και λέμε στα αναρχικά σκουλήκια του Ρουβικώνα: Σας έχουμε ήδη φακελωμένους όχι μόνο τον ηγέτη σας. Εχουμε όλους σας σχεδόν φακελωμένους, τον σκληρό πυρήνα. Σας ξέρουμε όλους και με την βοήθεια του θεού οι πληροφορίες έχουν περάσει σε αρμόδιες αρχές στο Ισραήλ φυσικά πρώτα απ' όλα. Σας έχουμε φακελωμένους γιατί ο κύβος ερρίφθη Ρουβικώνα και ήρθε η ώρα ο Ρουβικώνας να ξεραθεί εντελώς και να στερέψει. Ο Κύβος ερρίφθη».

Ας τα πιάσουμε με την σειρά χωρίς να εστιαστούμε αν όσα μας είπε ο Ραβίνος ισχύουν ή όχι. Δεν θα μπούμε επίσης στην διαδικασία να ψάξουμε αν αυτά τα λεγόμενα προέρχονται από έναν γραφικό, φανατικό, αναξιόπιστο τύπο, όπως θα μπορούσαν να εκτιμήσουν κάποιοι που άκουσαν το παραλήρημά του. 
Κάποια αυτονόητα ερωτήματα θα θέσουμε. Ποιους εκπροσωπεί και εκ μέρους ποιών μιλάει ο Εβραίος; Ποιοι είναι αυτοί που έχουν "φακελώσει" τα μέλη του "Ρουβίκωνα"; Και πώς συνέλεξαν τις πληροφορίες για κάτι τέτοιο; 
Δεν ομολογεί δημόσια ο Ραβίνος ότι αποτελεί μέρος ενός μηχανισμού που παρακολουθεί και φακελώνει Ελληνες πολίτες και μάλιστα τα στοιχεία που συλλέγει τα στέλνει στις "αρμόδιες αρχές στο Ισραήλ"; 
Δεν αποτελούν αυτά αδικήματα και δεν τιμωρούνται βάση του Ποινικού Κώδικα;

Ζήτησα από μια συντρόφισσα νομικό να απαντήσει σ' αυτά τα ερωτήματα. Η απάντηση που έλαβα λέει ότι σίγουρα θα μπορούσε ο Γιώργος Καλαϊτζίδης να κινηθεί νομικά εναντίον του γιατί τον συκοφαντεί.
Επίσης ο Ρουβίκωνας θα μπορούσε, αν είχε νόμιμη-τυπικά- υπόσταση, π.χ ήταν κόμμα ή σωματείο ή κάποια ένωση να ζητήσει την ποινική του δίωξη.
Για τις απειλές που εκτοξεύει ότι θα διοχετεύσει πληροφορίες στο Ισραήλ και τα παρόμοια θα μπορούσαν αυτοί που θα δήλωναν ότι είναι μέλη του Ρουβίκωνα να του ασκήσουν μηνυτήρια αναφορά.

Αν λοιπόν ήμουν μέλος του "Ρουβίκωνα", θα πρότεινα στην συνέλευση της αναρχικής ομάδας να παίξουμε στο στο γήπεδο του Τόσκα. Οπως αυτός ψάχνει νόμους και διατάγματα να ασκήσει δικαστική δίωξη εναντίον μας -λέγοντας παπαριές της περισσότερες φορές- να αποφασίσουμε, με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, να στραφούμε δικαστικά εναντίον του Ραβίνου.
Αν γινόταν δεκτή η πρόταση μου δεν θα είχε πλάκα τα όσα θα επακολουθούσαν ειδικά από τα ΜΜΕ; 
Αν προέκυπτε ακροαματική διαδικασία με κατηγορούμενο τον "υπέρμαχο του Ισραηλινού κράτους" δεν θα ήταν σκέτη απόλαυση;    

 Πέρα απ' τον φραμπαλά τώρα κάτι πολύ σοβαρό. Θα υπήρχε κράτος, στον δυτικό τουλάχιστον κόσμο, στο οποίο πολίτης άλλης εθνικότητας, θα έβγαινε δημόσια και θα έλεγε ότι συμμετέχει σε μηχανισμό ο οποίος επιδίδεται στην παρακολούθηση και στο φακέλωμα κατοίκων της χώρας που τον φιλοξενεί και δεν θα προχωρούσε το υπουργείο προστασίας του συστήματος σε δίωξη εναντίον του;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

28 Δεκεμβρίου 2017 στις 2:54 μ.μ.

να σημειωθει ωστοσο οτι ο παραπανω ραββινος με το ονοματεπωνυμο του ελληνοεβραιου αξιωματικου, που σκοτώθηκε πολεμώντας στον ελληνοϊταλικό, γραφικος σημειωνεται και απο τους εβραιους οπως ο συμβουλος καποτε του κων μητσοτακη ζαν κοεν που γραφει στην σελιδα του:
"Τα τελευταία χρόνια ο ραβίνος Μορδεχάι Φριζής έχει καταντήσει σοβαρό πρόβλημα για εμάς τους Έλληνες Εβραίους..."
οι επικινδυνοι ανθρωποι αλλωστε δεν προειδοποιουν, δεν απειλουν...

28 Δεκεμβρίου 2017 στις 3:20 μ.μ.

Για την ακρίβεια. Και σαν γενεαλογικό δέντρο. Ο παππού του Μορδαιχάϊ Φρυζής, ήταν από τους πρωτεργάτες της ελληνικής αντεπίθεσης τον ελληνοιταλικό πόλεμο.
Επίσης είχε συνδεθεί στενά με τον φιλοαριστερό καθηγητή, συγγραφέα, μετταρυθμιστή πολιτικό, Δημήτρη Γλυνό.

28 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:22 μ.μ.

Αναρχικοί (ή τουλάχιστον υποστηρικτές τους) "καταγγέλλουν" την απουσία του κράτους! Το είδαμε κι αυτό!

30 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:15 μ.μ.

Μεσα στι παραληρημα του αυτος ο υπερορθοδοξος εβραιος ειπε και καποιες αληθειες.Ειναι πραγματικοτητα οτι οι ελληνο-εβραιοι ρουφιανοι αλλα και τα ελληνοδοξα μασονακια παιζουν κατα χιλιαδες και σε ολους τους τομεις τον ρολο του σαγιανιμ,δηλαδη εθελοντη πληροφοριοδοτη υπερ των εβραιων

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger