Home » , , » Ο Βασίλης Στεφανάκος ο πιο «σκληρός» και παράλληλα ο πιο πολιτικοποιημένος ποινικός κρατούμενος που υπήρξε, δολοφονήθηκε σήμερα.

Ο Βασίλης Στεφανάκος ο πιο «σκληρός» και παράλληλα ο πιο πολιτικοποιημένος ποινικός κρατούμενος που υπήρξε, δολοφονήθηκε σήμερα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 | 8:14 μ.μ.

Σε μαφιόζικη ενέργεια αποδίδουν τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ την δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου σήμερα στο Χαϊδάρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα χρησιμοποιώντας καλάσνικοφ  τον γάζωσαν με περισσότερες από 20 σφαίρες.
Ο Βασίλης Στεφανάκος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Θεωρείτο ο πιο «σκληρός» και παράλληλα ο πιο πολιτικοποιημένος ποινικός κρατούμενος των Ελληνικών φυλακών, ενώ είχε αποφυλακιστεί τον Αύγουστο του 2016, έπειτα από 9 χρόνια στη φυλακή και μέχρι τώρα διατηρούσε μάντρα αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Αθηνών

Ο δολοφονημένος είχε εκφραστεί με πολύ θετικά λόγια για τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, λέγοντας ότι αν και δεν συμφωνεί με τις απόψεις τους τα καμαρώνει γιατί «οι πολιτικοί κρατούμενοι έχουν το τεκμήριο της καθαρότητος του αγωνιστή που υποθηκεύει τη ζωή του στον αγώνα του». Απ’ την άλλη είναι πολύ απαξιωτικός για τα μέλη του νεοναζιστικού μορφώματος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ένα «Συνονθύλευμα φασιστών, ναζιστών, δειλών, ανεπαρκών ατόμων η Χρυσή Αυγή».

Ο Βασίλης Στεφανάκος, λοιπόν, ένας τύπος που είχε κατηγορηθεί με τον μισό ποινικό κώδικα (από υποθέσεις εκβιασμών στο χώρο της νύχτας, μέχρι για συμμετοχή στην πρώτη απόδραση Παλαιοκώστα-Ριζάι με ελικόπτερο απ’ τις φυλακές Κορυδαλλού), δεν δίστασε ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για τον ρόλο των μπάτσων (Ηταν ίσως ο πιο «αρμόδιος» αφού πριν συλληφθεί, και όταν ήταν στις «δόξες» του, είχε στην δούλεψη του δεκάδες μπάτσους -«Είκοσι αστυνομικοί κάλυπταν τον Βασίλη Στεφανάκο. Και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εργάζονταν σε νυχτερινά κέντρα του "αρχινονού"» είχε γράψει το «Βήμα») καθώς και για την παρουσία των πολιτικών προϊσταμένων τους.
«Περιβόλι» η συνέντευξη που έδωσε στην δημοσιογράφο Μαρία Δήμα και δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ένα μικρό απόσπασμα

• Ποια η γνώμη σου για υπουργεία Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης;

- Δεν υπάρχει καμία σοβαρή παρανομία που να γίνεται χωρίς τη συμμετοχή-κάλυψη ή ακόμα και για λογαριασμό των υπηρεσιών της Ασφάλειας. Ναρκωτικά, τζόγος, πορνεία, εκβιασμός, ακόμη και οι τσαντάκηδες δουλεύουν μόνον με την Ασφάλεια. Οι ασφαλίτες προστατεύουν νομίμως ή παρανόμως όλους τους πάμπλουτους. Κρυφακούν και συλλέγουν πληροφορίες για τους πάντες, τις οποίες είτε τις πουλάνε ή τις κρατάνε προκειμένου να ασκήσουν επιρροή ή για άλλους λόγους. Δημιουργούν φακέλους με πραγματικά και στημένα κακουργήματα και τα εμφανίζουν όταν θέλουν ή καθόλου για να επηρεάσουν τους ρουφιανοπαράνομους.

Πολιτικοί και μέλη των οικογενειών τους, δικαστές και μέλη των οικογενειών τους, εκκλησία, δημοσιογράφοι κλπ., στο πρώτο παράπτωμα θα μετατραπούν σε εργαλεία της Ασφάλειας. Με αυτούς κάνουν τη δουλειά τους, επιβιώνουν και όταν αλλάζουν τα πρόσωπα παραμένουν οι θέσεις.

Ισως είναι η μόνη εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

18 Ιανουαρίου 2018 στις 9:36 π.μ.

Αυτά είναι… Να υποθέσω πως θα δημοσιευτούν στο «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ» και απομνημονεύματα του Al Capone, κάποια στιγμή… Συγχαρητήρια, καταφέρατε και φτάσατε στον πάτο…

18 Ιανουαρίου 2018 στις 3:16 μ.μ.

Δολοφόνος το Στεφανάκος κα μάλιστα στυγνός; Που το βρήκες γραμμένο αυτό; Μήπως παίρνεις ληγμένα;

18 Ιανουαρίου 2018 στις 11:41 μ.μ.

απο την αντιπαραθεση συνεντευξεων του πολιτη βασιλη στεφανακου και του λογου καποιων αστοκουμμουνιστων οποιου κομματος μπορει να ειπωθει: ευτυχως που ο ξυλινος λογος, η νομιμοφροσυνη που εμφανιζεταισαν φετιχ δεν συνιστα παραβαση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger