Home » » ΠΓΔΜ: αυτός ο Στρατός είναι απειλή για τους Έλληνες εθνικιστές!

ΠΓΔΜ: αυτός ο Στρατός είναι απειλή για τους Έλληνες εθνικιστές!

Από Unknown , Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 | 10:08 π.μ.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

«Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» είπε ο στρατηγός Φράγκος, ενώ έκανε λόγο για «γυφτοσκοπιανούς» στο εθνικιστικό και φασιστικό συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο  Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, με δήλωση του στο μιλιταριστικό σαιτ http://www.militaire.gr, που απηχεί καλύτερα από το κάθε ΜΜΕ τις απόψεις του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ, δηλώνει: “Όταν χαρίζεις όνομα, χαρίζεις και έδαφος”.

Με αφορμή το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ", επιχειρείται μια νέα επέλαση των Ακροδεξιών που διεκδικούν ξανά να νομιμοποιηθούν στη μέση συνείδηση και να διευρύνουν την απήχηση των εθνικιστικών και μισαλλόδοξων αντιλήψεων τους αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά.
Πρόκειται για διαφορετικό δρόμο ενσωμάτωσης-αφομοίωσης του κόσμου της εργασίας στην κυρίαρχη αστική πολιτική.

Πρωταγωνιστούν άνθρωποι, κόμματα, ιδεολογικοί-πολιτικοί μηχανισμοί του αστικού κράτους και συστήματος εξουσίας που έπαιξαν και παίζουν συγκεκριμένο ρόλο στην εφαρμογή της μνημονιακής-κυβερνητική αστικής πολιτικής, στην υπεράσπιση των επιχειρηματικών συμφερόντων με την πρωτοφανή όξυνση του ταξικού πολέμου κατά των εργαζομένων, που απειλεί να πάρει την μορφή και διακρατικής σύγκρουσης.

Καλλιεργούν το φόβο της ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ, του ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ και κρύβουν φυσικά ότι είναι το Ελληνικό κράτος που ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ -διεξάγοντας μάλιστα δύο φορές ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ/ΕΜΠΑΡΓΚΟ εις βάρος του γειτονικού λαού-, είναι η Ελληνική άρχουσα τάξη που "κάνει επενδύσεις" εξαγοράζοντας τα πάντα, μιλώντας για Βαλκάνια-Ζωτικό Χώρο όπως όλοι οι Ιμπεριαλιστές!

Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ αναλαμβάνει να αποκαλύψει ποιες είναι οι στρατιωτικές δυνάμεις της ΠΓΔΜ, που σύμφωνα με τους Εθνικιστές της ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΑΝΕΛ-τους ΝΑΖΙ της Χ.Α-τον επικίνδυνο γραφικό Λεβέντη κλπ απειλούν το Ελληνικό κράτος.  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger